Pád cen a procházka infernem v 1.04
Zatím to vypadá, že legendárky padaj skoro výhradně z obyč mobů. Dnes už i z váz 

-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Pád cen a procházka infernem v 1.04
Tak ja som to mal tak vzdy, kedze MF nosim na equipe a nikdy som neswapoval na killing blow rare packu. Ti co swapovali, tak ho*no nasli, kedeze padaju hlavne z bielych mobov a potom sli nariekat na Blizzard fora.Nekronaut píše:Zatím to vypadá, že legendárky padaj skoro výhradně z obyč mobů. Dnes už i z váz
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
mne vsetky legendarky spadli z bielych mobov iba jedna z elit packu...
sobotni padavost shoulderu mohu potvrdit, padalo to jak o zivot, zato vse ostatni totalni crap...v0kurka píše:.........
ale přijde mi dost divné, že mi v jednotlivé dny dost výrazně dropují určité druhy itemů. abych to vysvětlil... první den po patchi mi dropovaly naprosto nevídanou frekvencí 2h zbraně. nějaký další den to byly luky. jindy boty, nebo rukavice a v sobotu mi spadlo velký množství shoulderů.
nepřijde mi, že by to mohlo být zcela nahodilé. nevedu si statistiku, ale řekl bych, že třeba každý pátý rare item je toho druhu. je fakt divný, když se po runu probírám dropy a sleduju ty druhy. jiné dny pak ten typ itemu nedropnu třeba vůbec. např. zajímavý 2h mi padaly jen jeden den, od té doby jsem snad žadný použitelný 2h neviděl. bavím se tu o itemech na úrovni "použitelné" - tj, většinou rare lvl61+ v hodnotě minimálně statisíců.
nemáte někdo podobné pocity, třeba i podložené statistikou? ;D
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
po včerejší farmě v a2 mám též pocit, že padají podobné věci, nicméně spíš bych to upřesnil na konkrétní hru - v jedné hře nám padli 3 slušné rare quivery, v další zase amulety a pak ringy... akorát ta hra ve které padají legendárky se nám zatím vyhýbá... 

Legendárka mi dnes ráno padla chvilku po tom, co jsem zapnul hru. Bohužel Stone Gauntlets jsou na jednu věc. 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Vcera farma act 3 v parte i solo a co padlo?
Kulovi....
Uz to vzdavam,az neco padne,tak padne,ale dost otom pochybuji.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Kulovi....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Nic nevzdávat! Tipnul bych si, že první popatchová legendárka ti to dlouhé čekání vynahradí.Kuki10 píše:Vcera farma act 3 v parte i solo a co padlo?
Kulovi....

- Kuki10
- Globální moderátor
No uz aby prisla,ale s takovou si ju za chvilu koupim za 100k.:-Dtomisco píše:Nic nevzdávat! Tipnul bych si, že první popatchová legendárka ti to dlouhé čekání vynahradí.Kuki10 píše:Vcera farma act 3 v parte i solo a co padlo?
Kulovi....
Zas bych kecal, padly dve lvl 52 a 55 tusim, takze vlastne nic nepadlo totalne nepouzitelne...
Padly v rozmezi 2 hodin, ale at se na me nikdo nezlobi na infernu act 3 toto?
:-)
Co hraju s klukama v parte tak uz jich maji nekolik a vetsina bud pouzitelnych, nebo dobre prodany..
.
Windforce za 30e a Immortal king sekera s lux staty...
Ale ja jen itemy, s kteryma bych se stydel i na normal.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Taky patřím k těm exotům, co se jim setovky a legendárky teď vyhýbají, celá parta už má od patche 2-4 kusy těchto lahůdek, přitom v paragonu nejsou většinou dál a v MF gearu též rozhodně nezaostávám (nyní 230%)
Herdek, to je diskriminace, budu si stěžovat 

- Kuki10
- Globální moderátor
Kdyz si vezmu, ze jeste pred patchem mi padla setova helma prodana za 10 bez mf jen s 2 valorem a vetsina lepsich itemu taky tak, tak na MF pohadku uz neverim.:-)Tyckin píše:Taky patřím k těm exotům, co se jim setovky a legendárky teď vyhýbají, celá parta už má od patche 2-4 kusy těchto lahůdek, přitom v paragonu nejsou většinou dál a v MF gearu též rozhodně nezaostávám (nyní 230%)Herdek, to je diskriminace, budu si stěžovat
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
taky na pohádky o mf nevěřím, zvlášť po tom, co mi po patchi padla legend fist weapon za 50€
valor asi 2 nebo 3, act 3 inferno, rakiis crossing z obyč. moba:D
valor asi 2 nebo 3, act 3 inferno, rakiis crossing z obyč. moba:D
Je možné, že jsou legendárky z toho nějak vyjmuté? Na rare MF 100% funguje, ale s legendary si moc jistý nejsem. Chtělo by to větší statistický vzorek.
mf na legendárky funguje, to že někdy vyhaluzíš nějakou nebo ti padne s full mf s*ač je prostě normální, statistiku z toho neuděláš, když legendárky maj tak slabej drop, to by prostě nebylo přesný
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Z patche mam radost ale i vztek.... Driv kdyz jsem neco nadropoval po x hodinach farmeni tak nebyl problem za den prodat 5-6predmetu za cenu 300-500tis goldu... Nerikam ze porad jsem takhle prodaval ale do tydne vzdycky aspon jeden den kdy jsem prodal par itemu a mel za to goldy... Ted??? kdyz uz dropnu jako ze neco rozumneho napr. mec 1hand 800-900dmg tak je to stejne srajda nejsou staty poradny apod.... Chci rict ze od patche se mi povedl jeden slusnej drop a prodej itemu za 7mega jinak od te doby a ze farmim kazdy den 4-5h act2 tak jsem chudej jak kostelni mys... Nic nemuzu prodat... Krasny rukavice int.130+6% crit chanc. + 25% crit dmg a nejaky vitky apod a ja je dal za 100tis goldu a neprodal uz asi 3x je mi je lito rozbit u kovare.... MF mam 150 s valorem... Neni to moc ale taky ne malo... Jo super za jeden tyden jsem dropl hned 4legendarky ale vsechny odpadky... Nevim patch je prijemnej ze je sance dropnout peknou legendarku ktera se stejne povede vetsine lidem dropnou 1x za pul roku ale jinak hruza.... To co nenasbiram na goldech to proste nemam....
nevim no, mě se celkem daří prodávat po patchi a to sem teď pět dnů nehrál, udělal sem asi nějakejch 25M a to nebyl žádnej speciální předmět, spíš jak se začlo víc hrát, tak sem prodal chvíli po patchi i něco co sem jindy neprodal
No cena 1hand šla totálně do háje, to se musí nechat
S tou stagnací na aukci je to fakt, jsou toho tam mraky, konkurence obrovská, takže i pěkné veci prostě nejdou pryč, snad jedině ve slevě
Osobně nastavuju vždy ceny pod úrovní ostatních nabídek na AH a stejně mi to tam většinou visí pěkně dlouho i poté, co to dvakrát zlevním
Ty zmiňované rukavice by musely mít MF či all rezist (či obojí
), jinak jsou fakt neprodejný
Prostě lidi moc za ty ceny nejsou ochotni nakupovat a čekaj na něco výhodného, či zkoušej štěstí v dražbách, co já už takhle supervýhodně sehnal...
A někdy mám skoro pocit, že by to zboží chtěli rovnou zadarmo

S tou stagnací na aukci je to fakt, jsou toho tam mraky, konkurence obrovská, takže i pěkné veci prostě nejdou pryč, snad jedině ve slevě

Osobně nastavuju vždy ceny pod úrovní ostatních nabídek na AH a stejně mi to tam většinou visí pěkně dlouho i poté, co to dvakrát zlevním

Ty zmiňované rukavice by musely mít MF či all rezist (či obojí

Prostě lidi moc za ty ceny nejsou ochotni nakupovat a čekaj na něco výhodného, či zkoušej štěstí v dražbách, co já už takhle supervýhodně sehnal...

A někdy mám skoro pocit, že by to zboží chtěli rovnou zadarmo

pride my ze padaj o hodne mensi item lv po patchy, pred 1.04 me obcas ve tretim aktu vypadl ilv +-56. Ted kazdej 3-4 item ilv 51-56
TrackThor píše:nevim no, mě se celkem daří prodávat po patchi a to sem teď pět dnů nehrál, udělal sem asi nějakejch 25M a to nebyl žádnej speciální předmět, spíš jak se začlo víc hrát, tak sem prodal chvíli po patchi i něco co sem jindy neprodal
no ale presne za tych 5 dni veci klesli na cene a tazko sa predavaju, mec 918 dps + crit 58 + socket + str 100 neviem predat za 900k . farmim par hodin denne a zarobim par sto tisic, uz sa to ani neoplati a ked by mi aj padla legendarka tak by som musel mat velke stastie aby bola z tych co maju cenu, nap. set immortal king..... tak ma to pomaly prestava bavit a uz iba obchodujem.
ano rozsah itemov zvatsili a v nizsich aktoch padaju aj 51itl, tak farmim A4