Nejlepší archivementy
s barbarom na inferne 30 mrtvych jednym uderom:-)
Re: Nejlepší archivementy
s demon hunterem na infernu 36 mrtvych jednym uderem
na DPS char by som cakal viacZOMB píše:s demon hunterem na infernu 36 mrtvych jednym uderem
mas DH s DPS 11K na inferne?? a ako zabijas elity? mozes hrat solo/asi nie?ZOMB píše:DPS mam 11K
Gratulace ke nasbíraným 100 mega goldům já mám zatím jen 30.
Jinak doufám, že opraví v patchi ty bugnuté achievy, abych to měl kompletní už konečně. Myslím, že to byl Espionage.
A naked mi taky nějak nešel. Jak jste to udělal i?
Jinak doufám, že opraví v patchi ty bugnuté achievy, abych to měl kompletní už konečně. Myslím, že to byl Espionage.
A naked mi taky nějak nešel. Jak jste to udělal i?
yep, ten je changelogu jako fixnutej.HELLERcz píše: Jinak doufám, že opraví v patchi ty bugnuté achievy, abych to měl kompletní už konečně. Myslím, že to byl Espionage.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Chrysaliss#2606
Sice to neni achievement ale mely by ho udelat :-D
V 1 aktu sem u butchera po engagi pobihal okolo a cekal na enrage.. po enragi sem ho sunda ze 100% na 0 =)
V 1 aktu sem u butchera po engagi pobihal okolo a cekal na enrage.. po enragi sem ho sunda ze 100% na 0 =)
na inferno ? :-)Chrysaliss píše:Sice to neni achievement ale mely by ho udelat :-D
Aveee: enrage je jen na inf
Mě se líbí achi jak máte zabít 30monster výbuchem toho tlusťocha co se rozprskne a vylezou z něj hadi nebo impové.
Mě se líbí achi jak máte zabít 30monster výbuchem toho tlusťocha co se rozprskne a vylezou z něj hadi nebo impové.
máš tip, kde to udělat? mě se to vždycky podělalo a dal jsem tak 25 v horším případě 28.
hele udělal sem to na HC V katedrále lvl1 tam kde se spawnuje houba na stafku, taková rohová místnost, měl sem tam asi 40 zombíků. Celkově v tý katedrále lvl1 to půjde asi na víc místech, jsou tam zombíci po velkejch skupinách a tyhle tlusťoši.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
měli by udělat achiev pro tradery kdo kolik prodá věcí na AH, eventuálně maximální zisk z 1 předmětu (prodej-nákup)
Jinak předpokládám, že achievy na zabití bossů bez oblečení se v solo asi nikomu nepodařilo, nebo ano?
Jinak předpokládám, že achievy na zabití bossů bez oblečení se v solo asi nikomu nepodařilo, nebo ano?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je taky achiv zato?Peckoslav píše:měli by udělat achiev pro tradery kdo kolik prodá věcí na AH, eventuálně maximální zisk z 1 předmětu (prodej-nákup)
Vedet to, tak bak byl buglej wizz tak jsem to udelal.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Mam hotove Naked lust solo. Jeste tam je jeden achiev The Hero's new clothes, kde mi zbyva Diablo, ale to si nechavam az se zas budu nudit, protoze to je opruz bez merce delat.Peckoslav píše:Jinak předpokládám, že achievy na zabití bossů bez oblečení se v solo asi nikomu nepodařilo, nebo ano?