Dobrý den,
mám následující problém. Chtěl jsem vyzkoušet Diablo 3 (started edition). Dřív jsem hrával WOW, takže mám účet na battle.netu. Dlouho jsem ho nepoužíval a zřejmě ho někdo hacknul bo nevim. Našel jsem v emailu něco o změně hesla na mém účtu. Takže jsem chtěl účet obnovit, ale otázku jsem si nepamatoval a krabici od wowka jsem neměl u sebe. Takže jsem si založil na battle.netu jiný účet. Spustil D3 a pohoda. Pak jsem si dovezl krabici s wow a obnovil si starý účet podle seriového čísla na krabici, ale když jsem se pak chtěl lognout do D3 tak to napíše:
ERROR
Due to recent in-game activity your account has been disabled. This precaution is intended to help protect your account. ................ bla bla bla ................. Error 42003
na mail me prijde ze mam uzavreny Battle.net account. Kdyz ho odemcu pomoci cd-key a chci se lognout do D3 tak se to cele opakuje. Chci si koupit plnou verzi D3 a mit ji v battle net uctu jako ostatni hry co jsem od blizzu hraval. Nevite co stim ?
ACCOUNT SECURITY (Error 42003)
Re: ACCOUNT SECURITY (Error 42003)
1) Začni úklidem počítače (antivir a spybot S&D)
2) Změň heslo k emailu na pořádné (a takové, které nemáš nikde jinde)
3) Změň hesla na obou battlnet účtech ... aby byly na každém jiné a úplně jiné než na emailu
A dále:
Předpokládám, že máš pro každý ten battle.net účet jiný email, že ? (nemáš náhodou stejný účet pro oba?)
Loguješ se na správný bnet účet?
2) Změň heslo k emailu na pořádné (a takové, které nemáš nikde jinde)
3) Změň hesla na obou battlnet účtech ... aby byly na každém jiné a úplně jiné než na emailu
A dále:
Předpokládám, že máš pro každý ten battle.net účet jiný email, že ? (nemáš náhodou stejný účet pro oba?)
Loguješ se na správný bnet účet?
1) To sem provedl, mělo by být čisto.
2) Helo mám pořádné, ale zkusim změnit, u hlavního mailu mám originální heslo.
3) Heslo jsem změnil už vícekrát, mám jiné než na mailu.
Myslim že ani nejde založit 2x battle net účet na stejný mail.
2) Helo mám pořádné, ale zkusim změnit, u hlavního mailu mám originální heslo.
3) Heslo jsem změnil už vícekrát, mám jiné než na mailu.
Myslim že ani nejde založit 2x battle net účet na stejný mail.
Tak me pomohla ta zmena hesla na email, nevim co to stim ma spolecnyho, ale kompl sem proluxoval a nic bych tu mit nemel. Jinak dik za napady.