Duping itemov - dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=B5p4-cDfHPM&feature=plcp
Fakt nechapem ze s tym nieco Blizzard nerobi, to je taky problem comparnut rovnake zaznamy v ich AH databaze??
Fakt nechapem ze s tym nieco Blizzard nerobi, to je taky problem comparnut rovnake zaznamy v ich AH databaze??
Re: Duping itemov - dokaz
Důkaz?
1) Tohle může být náhoda - občas se stane, že se ti najednou nagenerují 2 -3 úplně stejné věci ve hře krátce po sobě.
2) Tohle může být náhoda - item ilvl 33 má poměrně malé množství affixů, a s ohledem na nízkou úroveň mají i malý rozptyl
3) Tohle může být náhoda - počet věcí pořád narůstá a filtruje se (špatné věci se vyhazují) dobré se recyklují - takže u dobrých věcí se pravděpodobnost výskytu stejných věcí zvyšuje
K tomu řešení - pokud bys chtěl, aby každá věc byla úplně unikátní ... pak by spousta lidí musela chodit nahých (filtrovat se dá pouze podle UID, a blizz má mechanismy jak zabránit existencí věcí se stejným uid ... ale nemůže zabránit existenci věcí se stejnými staty pokud nemají stejné UID).
1) Tohle může být náhoda - občas se stane, že se ti najednou nagenerují 2 -3 úplně stejné věci ve hře krátce po sobě.
2) Tohle může být náhoda - item ilvl 33 má poměrně malé množství affixů, a s ohledem na nízkou úroveň mají i malý rozptyl
3) Tohle může být náhoda - počet věcí pořád narůstá a filtruje se (špatné věci se vyhazují) dobré se recyklují - takže u dobrých věcí se pravděpodobnost výskytu stejných věcí zvyšuje
K tomu řešení - pokud bys chtěl, aby každá věc byla úplně unikátní ... pak by spousta lidí musela chodit nahých (filtrovat se dá pouze podle UID, a blizz má mechanismy jak zabránit existencí věcí se stejným uid ... ale nemůže zabránit existenci věcí se stejnými staty pokud nemají stejné UID).
Xkryspin píše:Důkaz?
ked vies citat, tak vidis ze jeden clovek ma 7 rovnakych prstenov s uplne navlas rovnakymi statmi, (predava ich v ten isty cas a za tu istu sumu) a ty mi povies nahoda?????????????????
A připadáš si jako borec když to napíšeš tučně?
1) Jak poznáš, že je to 1 člověk?
2) Blbě nastavený AH robot a z pohledu z venku to bude vypadat úplně stejně (vykoupí věci s určitým kriteriem - například jako tady s nejvyšším rolem afixu INT a VIT dostupných na prstenu ilvl 33, a všechny je plácne na AH za sledovanou cenu).
3) To nic nemění na tom, že "filtrovat shodné staty" je kravina, když původ věcí může být úplně legit...
1) Jak poznáš, že je to 1 člověk?
2) Blbě nastavený AH robot a z pohledu z venku to bude vypadat úplně stejně (vykoupí věci s určitým kriteriem - například jako tady s nejvyšším rolem afixu INT a VIT dostupných na prstenu ilvl 33, a všechny je plácne na AH za sledovanou cenu).
3) To nic nemění na tom, že "filtrovat shodné staty" je kravina, když původ věcí může být úplně legit...
ty fakt nevies citat, predava ich v ten isty cas a za tu istu sumu. ty budes jeden s tych rypacov co nemaju co robit co?
Co kdybys odpověděl alespoň na jednu z položených otázek, než začneš prskat jak prskavka cosi o čtení...
Polopaticky:
1) Řekni mi pane učiteli čtení - jak rozlišíš, jestli jsou to dupované itemy nebo jesti je to jen překupník co skoupil stejné věci? (Spousta lidí se živí na AH překupováním - ať už ručně nebo s pomocí robota).
2) Jak to chceš filtrovat? Pokud mají věci různé UID - tak prostě musíš předpokládat, že byly vygenerovány jako různé - věci se stejným UID se vyřadí automaticky (například na YT najdeš ukázku "jak na to" - ale ty věci zachvíli zmizí - při první úplné synchronizaci).
Možná sem jen rýpal - ale rýpu do toho amatérského "tak to přece vycomparujte v databázi, bo já su king"
Polopaticky:
1) Řekni mi pane učiteli čtení - jak rozlišíš, jestli jsou to dupované itemy nebo jesti je to jen překupník co skoupil stejné věci? (Spousta lidí se živí na AH překupováním - ať už ručně nebo s pomocí robota).
2) Jak to chceš filtrovat? Pokud mají věci různé UID - tak prostě musíš předpokládat, že byly vygenerovány jako různé - věci se stejným UID se vyřadí automaticky (například na YT najdeš ukázku "jak na to" - ale ty věci zachvíli zmizí - při první úplné synchronizaci).
Možná sem jen rýpal - ale rýpu do toho amatérského "tak to přece vycomparujte v databázi, bo já su king"
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Tohle je naprosto běžná věc - jedná se o prsten, který se dá koupit u vendora. Jde o to, že když si ho koupíte, tak u vendora nezmizí a můžete si ho koupit kolikrát chcete. Tohle bylu už v betě D3..
Já kdysi obchodoval s ringy 15% attack speed s 71 dex a těch bylo na AH stovky, u vendora se dali koupit cca za 15k, prodávali se (před nerfem AS) až ke 100k.
Já kdysi obchodoval s ringy 15% attack speed s 71 dex a těch bylo na AH stovky, u vendora se dali koupit cca za 15k, prodávali se (před nerfem AS) až ke 100k.
Přesně, tohle známe už z dob bety. U vendora byl ring 5% AS a nějaká dmg. Kupoval se za 5k a na aukci se dal střelit za 20k. Nakupoval jsem je po desítkách a prodával. Mimo to, jak píše Xkryspin, tak se může stát, že ti během chvíle padnou dva rare itemy s úplně stejnými staty. Mě osobně se to už stalo a myslím, že tady na fóru k tomu i někdo zakládal i topic, kde se to řešilo, takže to není výjimka.
Třeba tohodle byla plná bnet fora v červenci. Výsledek - vendor co náhodou naroloval ilvl 63 - což u těch náhodných jde.peter10 píše:Aj toto je od vendora http://www.youtube.com/watch?v=BQ0HAlaNwME
kazdy nech si urobi nazor sam.
Ale celkově - to tu teď budeme repostovat všechny věci o "dupování" co se za posledního půlroku řešilo na bnet forech?
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Preco si mnohi myslia, ze hned vsetci cheatuju a dupuju a ja neviem co... co zavidite, ze ste to nemohli robit tiez, ked sa to dalo??? Alebo to povazujete za svätokrádež. Ja si taketo veci nevšímam, hrajem normalne a čo robi niekto tam z burgundska to ma netrápi.
Inak v tom videu sam napisal, ze je to vendor item. Ale to mal brutalny luck na tatkyto luk od vendora...
Inak v tom videu sam napisal, ze je to vendor item. Ale to mal brutalny luck na tatkyto luk od vendora...
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Vendoři můžou narollovat itemy vyšší, než lvl 59? Já to zatím nikde neviděl.
N2kteří mimoměšťáci můžou (ti co mívají občas žlutou věc) - potkal sem v act2 ve sklepě v oaze jednoho co měl ilvl 61 kladivo... ale stalo zahouby.
Může to být problém zobrazení aukcí, ale při rollbacku (a jiných vnějších opravách) vznikají věci se stejným UID ... a ty po čase zmizí.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Mě se nedávno stalo, že jsem buď z jednich elit nebo nějak těsně po sobě 2 skupinek dropl 2x offhandu pro WD. Úplně setjná.
89-370 dmg cca
170 dex tuším
crit 7%
a další asi 3 staty, přesně už nevím..
89-370 dmg cca
170 dex tuším
crit 7%
a další asi 3 staty, přesně už nevím..
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Mě dneska ráno než jsem šel do práce podařilo dropnout během 5 minut dropnout dvoje naprosto stejné pants přišel jsem na to při identifikaci a myslel jsem si že ještě spím Co si o tom myslíte?Bug? http://oi50.tinypic.com/maje39.jpg http://tinypic.com/view.php?pic=34xouah&s=6
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
mám v bedně 2 naprosto stejné rare amulety, které mi vypadly v solo hře asi v rozmezí 10s
a pak dvě bílé zbraně, který vypadly mě pak někomu z party z truhel nebo sudů
zkrátka výborný Blizzardí drop
a pak dvě bílé zbraně, který vypadly mě pak někomu z party z truhel nebo sudů
zkrátka výborný Blizzardí drop