Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Punky
The Butcher
Re: Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.

Příspěvek od Punky » 20.08.2012, 13:16 hod.

Xkryspin píše:Jakmile člověk šefuje vývoji diabla už nesmí na soukromém médiu jako je facebook nadávat... co ještě takový člověk nesmí? Jezdit rychle? Chodit do hospody (o bordelu ani nemluvě) ? Dýchat ?
ano, akonahle si v popredi nejakej firmy a si "sledovany" verejnostou, nemal by si na verejnej sieti akou je internet prezentovat svoje sukromne nazory vulgarnym sposobom a mysliet si, ze to oistane bez povsimnutia... ci je to fake alebo nie neriesim

messer19
Quill Rat

Příspěvek od messer19 » 20.08.2012, 14:07 hod.

Punky píše:
Xkryspin píše:Jakmile člověk šefuje vývoji diabla už nesmí na soukromém médiu jako je facebook nadávat... co ještě takový člověk nesmí? Jezdit rychle? Chodit do hospody (o bordelu ani nemluvě) ? Dýchat ?
ano, akonahle si v popredi nejakej firmy a si "sledovany" verejnostou, nemal by si na verejnej sieti akou je internet prezentovat svoje sukromne nazory vulgarnym sposobom a mysliet si, ze to oistane bez povsimnutia... ci je to fake alebo nie neriesim
Presne tak. Taku otazku si urcite pokladali aj ludia, ktorych za ich nazory alebo fotky na FB vyhodili z prace. Jednoducho reprezentuje svoju firmu a taketo spravanie je neakceptovatelne a uz tym duplom na takej vysokej pozicii.

ikski
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:ikski#2800

Příspěvek od ikski » 20.08.2012, 14:14 hod.

Punky píše: ci je to fake alebo nie neriesim
i don't wanna live on this planet anymore... Snad kdyz je to fake tak ten borec za nic nemuze nemyslis ? Stupid stupid stupid ..........

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 20.08.2012, 14:20 hod.

ikski píše:
Punky píše: ci je to fake alebo nie neriesim
i don't wanna live on this planet anymore... Snad kdyz je to fake tak ten borec za nic nemuze nemyslis ? Stupid stupid stupid ..........
Zklidni to, on komentoval to, jak by se měl takový zaměstnanec chovat při prezentaci své firmy - a to, jestli je to fake nebo ne je v jeho odpovědi úplně irelevantní.
Obrázek

Mr_Ex
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 14:46 hod.

Sleduju to na incgamers a nemůžu věřit svým očím. Tohle si dovolí napsat "šéf" D3? "F*** that loser"? Mimořádně neprofesionální a psát to na veřejném FB profilu je stupudita na n-tou. Ale tohle je ten přístup D3 týmu po celou dobu. Kritika? "F*** those losers!" Vydali jsme nejprodávanější hru na světě, jsme největší kingové a ti co hru kritizují jsou... prostě F*** those losers! A co takhle trochu pokory? Co takhle říct "udělali jsme chyby, víme o nich, budeme na nich pracovat a poslouchat hráče/zákazníky, jejich námitky, návrhy"... Ne. Prostě "F*** those losers", to vypovídá o všem.... Smutné.
Naposledy upravil(a) Mr_Ex dne 20.08.2012, 14:58 hod., celkem upraveno 1 x.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 20.08.2012, 14:50 hod.

Mr_Ex: Zaprvé "F*ck that suckers" je blbost (gramaticky špatně) a zadruhé není jisté, že to není fake...
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 20.08.2012, 14:54 hod.

Má pravdu...

Mr_Ex
Quill Rat

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 14:57 hod.

kojot píše:Mr_Ex: Zaprvé "F*ck that suckers" je blbost (gramaticky špatně) a zadruhé není jisté, že to není fake...
Ano, špatně napsáno, díky za upozornění.

Pokud vím, tak na incgamers.com to komentovalo mnoho lidí, že tohle musí být fake.... A následně psalo EDIT, že to na FB taky viděli (veřejný profil) a následně si udělali screen. Mimoto je screen vystaven i přímo na incgamers.com. Tohle není fake. Tohle jsou podrážděné reakce lidí na oprávněnou kritiku.

EDIT: Sám jsem si to teď ověřil - stačí na FB napsat "CHRIS HAGA" a vyberte toho, kde je kreslená profilová "fotka", trošku tlustější obličej a můžete se sami přesvědčit...

EDIT2: Haha, Mr. Wilson už svůj comment smazal. Ten pán nepřekvapuje...

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 20.08.2012, 15:04 hod.

Mr_Ex píše:
kojot píše:Mr_Ex: Zaprvé "F*ck that suckers" je blbost (gramaticky špatně) a zadruhé není jisté, že to není fake...

Pokud vím, tak na incgamers.com to komentovalo mnoho lidí, že tohle musí být fake.... A následně psalo EDIT, že to na FB taky viděli (veřejný profil) a následně si udělali screen. Mimoto je screen vystaven i přímo na incgamers.com. Tohle není fake. Tohle jsou podrážděné reakce lidí na oprávněnou kritiku.

EDIT: Sám jsem si to teď ověřil - stačí na FB napsat "CHRIS HAGA" a vyberte toho, kde je kreslená profilová "fotka", trošku tlustější obličej a můžete se sami přesvědčit...
tak určitě, co je na facebooku to nemůže bejt fake
Obrázek

Mr_Ex
Quill Rat

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 15:09 hod.

TrackThor píše:
Mr_Ex píše:

tak určitě, co je na facebooku to nemůže bejt fake
Zoufalý pokus. Smiř se s pravdou. Ty reakce zaměstnanců Blizzu jsou fake? Tak to by byl opravdu luxusní fake i s vytvořením jejich profilů, fotek na nich, vlastně včetně Hagova profilu.... Ale možné je všechno, nebudu tvrdit, že ne. Tady to však opravdu na fake nevypadá. Pokud ano, brzy se to dovíme... ;)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 20.08.2012, 15:10 hod.

Já netvrdím, že je to fake. Jenom bych předčasně nevynášel takové soudy, pokud si nejsem jistej.
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 20.08.2012, 15:15 hod.

Mr_Ex píše:Zoufalý pokus. Smiř se s pravdou. Ty reakce zaměstnanců Blizzu jsou fake? Tak to by byl opravdu luxusní fake i s vytvořením jejich profilů, fotek na nich, vlastně včetně Hagova profilu.... Ale možné je všechno, nebudu tvrdit, že ne. Tady to však opravdu na fake nevypadá. Pokud ano, brzy se to dovíme... ;)
tak popravdě mě to netrápí, protože mě to je celkem jedno, jestli to je fake či ne :D to že seš zaregistroval jen kvůli tomu, aby si to tady mohl napsat, když už to tu je x-krát, je pro mě mnohem zábavnější
Obrázek

Mr_Ex
Quill Rat

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 15:22 hod.

TrackThor píše:
Mr_Ex píše:Zoufalý pokus. Smiř se s pravdou. Ty reakce zaměstnanců Blizzu jsou fake? Tak to by byl opravdu luxusní fake i s vytvořením jejich profilů, fotek na nich, vlastně včetně Hagova profilu.... Ale možné je všechno, nebudu tvrdit, že ne. Tady to však opravdu na fake nevypadá. Pokud ano, brzy se to dovíme... ;)
tak popravdě mě to netrápí, protože mě to je celkem jedno, jestli to je fake či ne :D to že seš zaregistroval jen kvůli tomu, aby si to tady mohl napsat, když už to tu je x-krát, je pro mě mnohem zábavnější

Jj, i já se bavím :) A předpokládám, že tohle je forum o D3 a o tom, co se kolem něj děje nebo.... Hele, nespletl sis stranky? :lol:

Ale je fakt, že to asi byla chyba. Pročítám si příspěvky a jsou tady povětšinou osobní výpady a flame stylu tvého příspěvku. K tématu poskrovnu. Škoda... Věcnou diskuzi asi najdu opravdu jen na incgamers.com nebo jiném zahraničním serveru :-|
Naposledy upravil(a) Mr_Ex dne 20.08.2012, 15:26 hod., celkem upraveno 1 x.

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 20.08.2012, 15:24 hod.

Nevím jak je to na facebooku (protože tam nejsem), ale u uživatelů byste měli vidět jak dlouho jsou registrovaní a vidět jejich předchozí příspěvky? Podle toho se dá určit, zda je to opravdu on...
Jak jsem psal... sleduju ho na Twitteru a jsem si na 100% jistý, že na twitteru to je skutečně on...
Ale na facebooku? Sleduje ho tam někdo déle?
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Mr_Ex
Quill Rat

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 15:34 hod.

ZOMB píše:Nevím jak je to na facebooku (protože tam nejsem), ale u uživatelů byste měli vidět jak dlouho jsou registrovaní a vidět jejich předchozí příspěvky? Podle toho se dá určit, zda je to opravdu on...
Jak jsem psal... sleduju ho na Twitteru a jsem si na 100% jistý, že na twitteru to je skutečně on...
Ale na facebooku? Sleduje ho tam někdo déle?
Jestli se můžeš mrknout, tak tady je profil of Mr. "F*** that loser" Wilson :D

http://www.facebook.com/Angerbot

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 20.08.2012, 15:35 hod.

Holt, to je úděl veřejně exponovaných osob... Fame s sebou nese i drobnohled veřejnosti, což je správně :wave:
Obrázek

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 20.08.2012, 16:08 hod.

- 10 000 rep pro Jaye Wilsona, tímhle sebe neskutečně ponížil a spoustu lidí ho přestane brát vážně.

Ty krávo, ten příspěvek má neskutečnej fame - US fóra jsou tím zahlcený - tohle bude mít dohru.

http://us.battle.net/d3/en/

Nepřeju mu, aby ho vyhodili - ale bylo by dobré, kdyby se veřejně omluvil DB.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 20.08.2012, 16:16 hod.

asi jsem divnej, ale odvolání ředitele DPP nebo odsouzení ruskejch punkerek mi přijde jako větší skandál. tohle je zhruba na úrovni fotky kalhotek Paris Hilton, takže se pousměju, mávnu rukou a jdu dál. naprosto nechápu ten humbuk, vysvětlí mi někdo význam, nebo cíl tohoto propírání?

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 20.08.2012, 16:18 hod.

v0kurka píše:asi jsem divnej, ale odvolání ředitele DPP nebo odsouzení ruskejch punkerek mi přijde jako větší skandál. tohle je zhruba na úrovni fotky kalhotek Paris Hilton, takže se pousměju, mávnu rukou a jdu dál. naprosto nechápu ten humbuk, vysvětlí mi někdo význam, nebo cíl tohoto propírání?
Jseš na diablo fóru, když si budu chtít zadiskutovat nad DPP nebo Pussy riot, tak jdu na idnes.
Obrázek

Mr_Ex
Quill Rat

Příspěvek od Mr_Ex » 20.08.2012, 16:22 hod.

v0kurka píše:asi jsem divnej, ale odvolání ředitele DPP nebo odsouzení ruskejch punkerek mi přijde jako větší skandál. tohle je zhruba na úrovni fotky kalhotek Paris Hilton, takže se pousměju, mávnu rukou a jdu dál. naprosto nechápu ten humbuk, vysvětlí mi někdo význam, nebo cíl tohoto propírání?
To je jednoduché - u nás jsme ještě zvyklí na "vepřové" chování a projdou i daleko větší prasárny jako krádeže, korupce a podvody. V USA zřejmě slušné chování oceňují (což by mělo být úplně normální, ale u nás ne...) a opak je velkým prohřeškem. Obvzlášť, když to řekne tak vysoce postavená osoba (v herním průmyslu). Mimoto nelze opomenout paralelu chování D3 týmu vůči hráčům, které vůbec neposlouchají a dělají si pořád "to svoje". Tím vzniká onen "F*** that loser" efekt...

Zamčeno

Zpět na „Obecně“