Kolik z nás již pokořilo inferno?
Tak zatím to vypadá, že jediný vyloženě nepopulární char je WD. Je pravda, že mě taky moc neláká a to jsem v D2 měl nejraději dvojici Nekromancer+Druid. Kdo jste s WD hodně spokojeni??
Re: Kolik z nás již pokořilo inferno?
já sem s wd spokojenej a baví mě nejvíc, teď se těšim na změny
Tak včera se mi to taky konečně podařilo. Odehraných něco kolem 150 hodin. Teď se těším na přídavky a datadisk a pvp
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... ro/1954076
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... ro/1954076
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Mna to bavi najviac za WD. Je mojou oblubenou postavou od sameho zaciatku. Inak ukazuje sa podla mna dlhotrvajuci "stav", ked vacsina hracov naozaj nejde az na koniec alebo proste nema na to aby inferno dala. Statistiky od Blizzardu tento fakt potvrdzuju. Podla mna je to uplne prirodzene. Hardcore hraci su naozaj v mesnine. Vykony, ktore su vidiet u roznych videi z hier na youtube nie su vykony priemerne. Preto si myslim, ze ak nejlepsi hraci Diabla oznacuju len trochu slabsich hracov za lamy, potom sa taketo oznacenie moze tykat az 80% hracov. Podla mna su vsak lamy ti, ktori patria k tym naozaj najhorsim. Ten vykonnostny priemer je ovela nizsie, nez sa na nete vseobecne prezentuje. Vychazam z vlastnej skusenosti.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Horší/lepší je tady asi docela irelevantní... docela by mě zajímalo, jestli má Blizzard statistiky, kolik % to dohrálo bez AH.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
nieco taketo v hre ako D3 neexistuje, ze "najlepsi" hraci... jedine keby bolo neskor pvp, ktore by nebolo zalozene na geare a bolo by v nom moznost 1v1, tak by sa dalo povedat napr: top pvp barbar (dopln nick)...Tib3rian píše:Preto si myslim, ze ak nejlepsi hraci Diabla... atd
Sklill hraje taky roli, na gear a AH bych všechno nesváděl :-)
Nejlepší hráč není jen ten, kdo se dobře pohybuje a umí to dobře s klávesnící a myší, ale umí si i dobře zvolit gear a k němu náležité skilly, takže já doufám, že to nebude tak, jak píšeš.
Již v D2 bylo PvP založeno mimo skillu na tom, jak je kdo "bohatý" - kolik si sehnal skillerů, + speed a +20life itemů a hlavně volbě vhodných itemů. V D3 očekávám to samý.
Proč by to dělali ... to už by mohl rovnou vést statistiku o tom, kolik % netradovalo ani ve hře, kolik procent to dohrálo s rukou za zády, bez myši, bez monitoru ... :-) Já teda nejsem sadomasochista a když si koupím nový auto, tak taky nejezdím jen na třech kolech, když auto bylo konstruovaný na 4.Dava_C píše:
Punky píše:
Nejlepší hráč není jen ten, kdo se dobře pohybuje a umí to dobře s klávesnící a myší, ale umí si i dobře zvolit gear a k němu náležité skilly, takže já doufám, že to nebude tak, jak píšeš.
Již v D2 bylo PvP založeno mimo skillu na tom, jak je kdo "bohatý" - kolik si sehnal skillerů, + speed a +20life itemů a hlavně volbě vhodných itemů. V D3 očekávám to samý.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
hmm, no proste v pve nieco ako najlepsi hrac atd nemoze existovat, v pvp sa mozeme bavit o top hracoch, pokial maju vsetci rovnake podmienky a moznosti pri vybere itemov a tvorbe buildov... potom prave zalezi uz len na hracovi ako zvlada svoju classu a hru celkovoplechi píše:Nejlepší hráč není jen ten, kdo se dobře pohybuje a umí to dobře s klávesnící a myší, ale umí si i dobře zvolit gear a k němu náležité skilly, takže já doufám, že to nebude tak, jak píšeš.
Tak ja uz konecne taky Za Wizzarda
Nejdyl mi trvalo, nez sem se zacal chytat v A3.
Aktulni cil: udelat 60lvl na HC
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
Nejdyl mi trvalo, nez sem se zacal chytat v A3.
Aktulni cil: udelat 60lvl na HC
Wizard (400+)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Inferno uz davno dohrany za wizza,ale co me zarazi,jak se tady hodnoti kdo je lama a kdo ne.
Nekdo na to proste nema to dohrat a nekdo to hraje jen,ze ho to bavi,to jeste nemusi byt lama ne?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Nekdo na to proste nema to dohrat a nekdo to hraje jen,ze ho to bavi,to jeste nemusi byt lama ne?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak už to mám s oblíbenou barbarkou konečně za sebou. Stihl jsem to akorát před patchem 1.0.4. :o) Největší problém byl 3. akt, hlavně podzemí před Ghomem. To mě stálo desítky hodin farmení, abych to s lepší výbavou důstojně prolezl. Po Ghomovi to už bylo až na pár hodně nepříjemných elite packů, které jsem nakonec musel skipnout, celkem v pohodě.
může ale nemusí. moje osobní definice d3 lamy je, že ta hra dotyčného baví na úkor jiných hráčů tzn. v partě dotyčného pociťuješ jako přítěž. ať kvůli gearu, skillům nebo kombinaci oboje okořeněné chaotickým chováním. svátečním hráčům jejich nenáročnou zábavu přeju, dokud nesnižuje mojí. což se mi teda moc nestává.Kuki10 píše: Nekdo na to proste nema to dohrat a nekdo to hraje jen,ze ho to bavi,to jeste nemusi byt lama ne?
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Tak mi zbývá akorát Diablo, kterého se neúspěšně pokouším zabít. Zemřu vždy ke konci shadow realmu... Nějaké rady, jak nejlépe na něj za DH? Koukal jsem na nějaká videa, de facto používají skoro stejné skilly. Tak buď mají větší dmg, nebo nvm, kde dělám chybu
- Mr_Perfect
- Gorebelly
měl jsi štěstí, nebo jsi něco zásadně změnil od neúspěšných pokusů? ;DMr_Perfect píše:Tak právě úspěsně padl Diablo na Inferno Dohráno za DH...
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Změnil jsem runu na hungering arrow (z spray of teeth na devouring arrow), místo elemental arrow jsem po něm házel impale s chemical burn, u preparation jsem pozměnil battle scars na backup plan (zejména kvůli tomu shadow realmu, kde mě hrozně kosil ten můj obraz) a na závěr místo runy lingering fog jsem použil special recipe (kvůli nižší náročnosti na disc). Celkově můžu říct, že první část very easy, pokud si držíš odstup. Druhá část mi způsobovala chvílema srdeční tep 350 a závěr v normálním prostředí opět easy. Samozřejmě, nebudu si tu hrát na über skillera, byla vtom i špetka toho štěstív0kurka píše:měl jsi štěstí, nebo jsi něco zásadně změnil od neúspěšných pokusů? ;DMr_Perfect píše:Tak právě úspěsně padl Diablo na Inferno Dohráno za DH...
pokoušel jsi se s tím stínem nebojovat, že jo?
- Mr_Perfect
- Gorebelly
No, nakonec jsem toho svého stína zabíjel tak, že jsem na něj ani neviděl a solil do něj ty naváděné šípy :p Objevil se, hodil jsem si smoke screen, utekl z dohledu a už jen udržoval odstup, jelikož jeho jeden hit = moje smrtv0kurka píše:pokoušel jsi se s tím stínem nebojovat, že jo?
zabíjet toho stína je asi nejobtížnější volba mnohem lepší je ho prostě uběhat a počkat, než za minutu zmizí. navíc jde dost snadno zmást, takže zůstane stát na druhý straně mapy a nechá tě na pokoji. akorát pár vteřin před jeho koncem se objeví ten diablo klon, tak si musíš chvíli dávat pozor, aby tě neskřípli. ale s tím stínem bych na infernu fakt raději nebojoval.
Chce to asi trochu aktualizovat, tak si zase zahlasujte ;-)