Patch 1.0.4.
sak pisu, ze me na tom laka komplexnost a pravidla hry
Re: Patch 1.0.4.
Já hrál vlastně jen jednu online hru (DK)a zařekl jsem se, že už žádnou hrát nebudu. Děsná závislost. Co mě ale zajímá je tohle
http://bonusweb.idnes.cz/might-magic-he ... novinky_oz
a pak případný fallout online...
http://bonusweb.idnes.cz/might-magic-he ... novinky_oz
a pak případný fallout online...
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
Tohle vypada zajimave, kazdopadne Heroes III byla nejlepsi hra z teto serie, zbytek uz mel klesajici tendenci... tak uvidime s cim se vytasej
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Fellas, jak to vidite s cenama po patchi? Tipuju, ze by mohly jit dolu ceny zbrani, pokud blizz dorovna ty weapy 60+ k weapum 63, a myslim, ze se zvednou ceny za gear s MF, a legendarky obecne, planky a crafting material, jinak to asi zustane tak, co myslite?
ceny podla mna ostanu rovnake, lebo kazdy ich bude davat na aukciu za ceny ako su teraz
dalej sa vrati dost hracov co uz nehra a bude mat o tieto zbrane zaujem
ceny klesat nebudu, staci sa pozriet na aukciu teraz 90% itemov je za prestrelenu cenu
dalej sa vrati dost hracov co uz nehra a bude mat o tieto zbrane zaujem
ceny klesat nebudu, staci sa pozriet na aukciu teraz 90% itemov je za prestrelenu cenu
Inak neviete nahodou ci bude pridane aj nieco viac v patchi aby si blizz udrzal hracov? alebo to bude ako teraz das infernio a cisto len farma
+ Tak ah by sa mala podla mna nejako riesit lebo to pojde do peknych sra...k
+ Tak ah by sa mala podla mna nejako riesit lebo to pojde do peknych sra...k
farma to bude vždycky (ta hra je na tom založená, časem pvp), moc nevěřím tomu že přijdou s end game obsahem který to změní, nedokážu si představit co by to mohlo být, a po tom co blizz oznamoval, že legendárky vylepší způsobem jaký nikdo nebude čekat a akorát "okopírovali" vlastnosti z D2 a modifikací tak se bojím s čím přijdou příště až budou říkat že to udělají tak jak nikdo nečeká
myslím že všechny ty problémy (AH etc.) si uvědomují, ale nemají šanci s tím něco udělat v rozumné době, + jakým stylem oni pracují že všechno zkusí 10x a vyberou nejlepší variantu (neříkám že to je špatné)
myslím že všechny ty problémy (AH etc.) si uvědomují, ale nemají šanci s tím něco udělat v rozumné době, + jakým stylem oni pracují že všechno zkusí 10x a vyberou nejlepší variantu (neříkám že to je špatné)
Rusty333: nevím, ale třeba já u legendárek nečekal, že se k tobě připojí anděl, ďábel - že budeš moc využít fire chain apod.
Edit : a nebo teď uveřejněná novinka : šance na vyvolání treasure goblina, jailer.. asi jsem hrál jiné D2.
Edit : a nebo teď uveřejněná novinka : šance na vyvolání treasure goblina, jailer.. asi jsem hrál jiné D2.
Ty prestige a paragony levely, pokud to není kachna, zavřou hubu všem co brečí nad tím, že nemohou levelovat do 99. Teď už budou. A navíc za každej level bonusy. Pohodička
http://www.diablofans.com/topic/65820-u ... -and-more/
neoficialny patch notes, patch bude vydany pravdepodobne v utorok
pekny boost legendarok, mali by sa stat binds on equip
legendarky co mate na sebe teraz rychlo predajte, po patchy budu bezcenne (cena fiery brimstone)
neoficialny patch notes, patch bude vydany pravdepodobne v utorok
pekny boost legendarok, mali by sa stat binds on equip
legendarky co mate na sebe teraz rychlo predajte, po patchy budu bezcenne (cena fiery brimstone)
jen 99? já chci vícDrakkari píše:Ty prestige a paragony levely, pokud to není kachna, zavřou hubu všem co brečí nad tím, že nemohou levelovat do 99. Teď už budou. A navíc za každej level bonusy. Pohodička
Jéé, je k tomu někde něco víc? Odkaz zde dle mě ukazuje jen na UI, ale ne na popis, co to znamená. (nebo špatně koukám) Ale zní to skvěle!Drakkari píše:Ty prestige a paragony levely, pokud to není kachna, zavřou hubu všem co brečí nad tím, že nemohou levelovat do 99. Teď už budou. A navíc za každej level bonusy. Pohodička
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Houp píše:Jéé, je k tomu někde něco víc? Odkaz zde dle mě ukazuje jen na UI, ale ne na popis, co to znamená. (nebo špatně koukám) Ale zní to skvěle!Drakkari píše:Ty prestige a paragony levely, pokud to není kachna, zavřou hubu všem co brečí nad tím, že nemohou levelovat do 99. Teď už budou. A navíc za každej level bonusy. Pohodička
Neni to spise levelovani pro bonus 500, kdy vam dropne legendary nez navysovani urovne nad lvl 60?
...nebo jsem neco prehlednul?
Tak 60 level nechají.. jinak by neměl smysl lvl monster 61-63 na infernu.Abbottaker1 píše: Neni to spise levelovani pro bonus 500, kdy vam dropne legendary nez navysovani urovne nad lvl 60?
...nebo jsem neco prehlednul?
Jistěže level 60 zůstane, budou se expit levely excelence nebo tak něco, to je fuk jak se to jmenuje, hlavně že to bude expit
http://www.diablofans.cz/549-1-0-4-patc ... .html#vice
pro ty co ještě neví
pro ty co ještě neví
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Vsetko nasvedcuje zatial tomu, ze skladat si ten MF equip veru malo vyznam
Po 120 sekundach vzdy vyrazim na poriadnu farmu
BTW uz som zabil Diabla
Po 120 sekundach vzdy vyrazim na poriadnu farmu
BTW uz som zabil Diabla
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:08 hod., celkem upraveno 1 x.