Reakce D3 po case

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
v0kurka
Burning Soul
Re: Reakce D3 po case

Příspěvek od v0kurka » 15.08.2012, 12:17 hod.

Paulik83 píše:Diablo III je strašne jednoduchý Inferno je potupně Easy... víc k tomu nemám co říct
inferno v d3 mi přijde o dost méně ezy než hell v d2. to pro masovou hru představuje solidní úspěch.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 15.08.2012, 12:24 hod.

Nekronaut píše:Tři hodiny? Koukej se na to vykašlat a užij si dovolenou! :D
Neboj. To byla ironie :D Noťas sice beru, ale na tob bych rozjel možná prehistorika. Když bych ho poladil tak požná i prehistorik2 :D

Wixxia
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 12:52 hod.

:)

Jéé, tady se najdou opravdu pamětníci obvzláště starých her??:). To velmi příjemě potěší. Prehistorik:))..Chiiiich. Chceš verzi pro Win XP bez nutné potřeby emulátoru??:))).. ( dosbox). Samozřejmě sranduju. Ale zajímavé je, že mi třeba XP rozjeli Anotherworld bez emulátoru. To jsem dost koukala. Ikdyž. Šipka do leva znamenala pro postavu nadsvětelný pohon.))). Nehratelné. A zajímavé je, že to po druhém SP už nešlo... Jinak fajn. Opravdu potěší, že jsou tu lidé i s nostalgií:). K tvojí dovolené. Opovaž se koukat do monitoru i ( kam to vlastně letíš??.)). Jen pro Info. G3 mobilní internet je docela už v solidním pokrytí. Ale jestli to došáhne i do výšky nad 2 km to nevím:))). Každopádně nech Virtuál doma a věnuj se naší modrý planetě taky jednou:))). Chíích.. Přeju úžasnou dovolenou kdekoliv:)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 15.08.2012, 13:27 hod.

v0kurka píše:inferno v d3 mi přijde o dost méně ezy než hell v d2. to pro masovou hru představuje solidní úspěch.
Tak ono zálaží, pokud měl člověk vymyšlený build, tak D2 HELL je rozhodně mnohem jednodušší, než D3 Inferno, ale jinak bych s tím tvrzením nebyl tak horký. Třeba když jsem D2 hrál poprvé, tak jsem neměl ani internet, takže najít si nějaký build bylo pro mě nereálné a u hry kterou teprve poznáváte a jakýkoliv špatný klik ve skill tree dost zabolí (respektive je dost fatální) jen těžko sesmolíte dobrý build. S první postavou a možná i s několika potom jsem HELL rozhodně nedohrál.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 14:30 hod.

Hoj:)

Přesně Zumíku. Koor diablo 2 LoD v hc módu. Můj rekord je Baalovi minioni v datadisku na obtížnost hell. Nezabila sem je nikdy všechny. Tudíš sem se nikdy nedostala k samotnému Baalovi. Nevím, jak byl obtížný na Hell. ( Amozon Bowka, šance kritik max, šance na uhnutí při běhu i při stání max. Max naváděný šíp. Max násobný šíp. A vyšlo totak akorád na lvl 99 mám dojem. ( Omlouvám se, neměla jsem nikdy českou verzi a to i díky módům a už je to celkem dávno. Neznám čeksé názvy skillů. Stoprocentně si to nepamatuji. Někdo tu psal, že je moder diabla 2. Nechceš sem hodit svůj link na stažení tvojeho módu?? Ehm, smí se to? ). Ráda bych to zkusila. Podporuje hru HC?? Inferno v D3 je podstatně těžší. Jak říkáš, dát špatně v D2 ( jeden asi ne ale dva body do skillu ), už bylo na obtížnost hell sakra znát. A to i status postavy. Max Dex je jasná. Vita ani ne. Hodně + max resist. Oheň a led jsem byla úplně imunní. Blesk bohužel ne. Pokud si to mohu troufnout říci, tak bez síly, aniž by jste unesli nejlepší luk ( kuši ) ve hře snad nešla hra na hell v HC ani dohrát. Zabili vás už ti tři strážci před vztupem do Ballova chrámu. Sílu jste museli vylepšovat. A to i na Armor. V hellu jste snad i museli unést max o třídu hroší zbroj, než Barb. Stejně tak jako DEX u Wizarda a Barbara. Bez vysoké Dex neměla šanci kouzelnice HC snad ani dohrát. Nevím, jen tipuji. Max lvl kouzelnice v HC sem měla jen 88. Dál jsem se nikdy nedostala. Diablo mě vždy zabil. Barb : ať už obouruč, nebo dvouruč, bo štít a jedna zbraň ( ale na to byl lepší paladin ) taky potřeboval vysokou Dex a jeho sílu na Max. Vita byla závislá na tom, kolik ste sáli zdraví při zásahu a na takovém tom zařvání,co vám zvětšovala manu a život. Můj rekord je 86 lvl Barb. Jediné s čím sem to dohrála nejdál, byla Amazonka. Nekromanta sem nikdy ani nezkusila. Toho neznám vůbec To samé druid. Assasinku sem měla jen lvl 72. Za ní to bylo opravdu extrémě těžké a jak říká Zumík. U ní už opravdu záviselo na jednom jediném bodě. Ehm. Omlouvám se. Trochu sem se rozpovídala a zavzpomínalana zlaté časy. Chiiiich. Omluvám se. Zkráceně. Inferno je inferno. Kdo říká že ne?? Dovolím si tvrdit, že používá často Ah...
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 15.08.2012, 14:53 hod.

Alfajk píše:
satik píše: Ja to vidim obracene, Blizz vydal hru hotovou (zacal jsem hrat tyden po vydani a od zacatku az do konce jsem nenarazil na zadny fatalni bug a hra se nijak vyrazne nemenila) a ted jen opravuje drobnosti, ladi balanc a pridava drobne novinky do hry.
Hra byla paradne hratelna uz hned po vydani, takze s timhle pristupem nemam nejmensi problem, lepsi nez cekat kvuli tem drobnostem o dva roky dyl.
srsly? bez bugu ? nijak nezmenila? ... ty fanboyove musej mit vlastni pole materialu na kterym ujizdej :green:

nesmrtelnost,dupovani itemu,klonovani itemu pres aukci,obelhavani aukce,gold bugovani,boti...a mnohem,mnohem vic...jinak je hra naprsoto dokonala,bez bugu a nic se na ni nemeni :wave: (nerf skillu typu wizardskej armor snad nemusim jmenovat)

a ta vymluva ze D2 bylo dobry az s LoD je nejtrapnejsi vymluva ever,ja mam v pejci nejaky cekani,az se blizz uraci vydat nejakej datadisk pro d3,d3 melo bejt minimalne tak dobry jako d2(samozrejme s lod) a to teda neni ani trosku :roll:
Haterz gonna hate :)

Psal jsem fatalni bug, za coz povazuju jen tu wizz. nesmrtelnost.
To beru jako opravdu bug, ktery hru ovlivnoval, ale skoro nikdo o tom nevedel a kdyz se to provalilo, tak to behem par dni fixli.

Dupovani/klonovani itemu - nic takovyho se nedelo, ten HOAX jsem taky potkal (v souvislosti s rozbitou aukci).

Obelhavani aukce - jediny o cem vim, co slo, bylo ruseni aukci diky posunu casu, coz muze nastvat pri bidovani, kdyz to vlastnik stahnul zpet, ale zase nic zasadniho.

Gold bugovani? Muzes to rozepsat? Ja o zadnem nevim. Pokud myslis farmeni uren, tak to s bugem nema nic spolecneho.

Boti - jak tohle muzes nazvat bugem? Boti jsou v kazde hre a proti tomu zadna obrana neexistuje, muzes proti tomu udelat nejake opatreni, ale stejne tak muze jeho tvurce bota vylepsit, je to vecny souboj...

Nerfy wizz armoru, smokescreenu apod. taky nemaji nic spolecnyho s bugem, jsou to jen balancni zmeny.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 15:26 hod.

Ehm.

Když už zaútočil Alf do mě, tak malinký útok mu Satíku vrátíme. Dle jeho počtu příspěvků to vypadá, že má Alfajk velice rád svojí pravdu. Vážení lidé, co můj příspěvek čtete, to není zlomyslnost a ani zákeřný útok do Alfjaka. To je pouze konstatování pravdy. A nejen to Alfe. O hodně příjemnější pře je s člověkem, který umí používat diakritiku. Což tobě evidetně nejde. Pokud do mě prudí negramot, tak si z toho nic nedělám. Což se v případě nepoužívání diakritiky v psaných větách v češtině rozhodně za negramotnost, nebo lenost šáhnout o řadu víš na klávesnici považuje. Až budeš Alfe zase prudit, tak je od jedničky až po nulu vymyšlená česká klávsnice. To není proto, aby výrobci na trhu vymlátili z čecháčků peníze, ale proto, že český pravopis je tak dán. Pokud ho chceš změnit na bezdiakritikový, tak prosím, ale v jiné zemi než je Česká Republika:).

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 15.08.2012, 15:28 hod.

itemy se klonovali tou aukci,v dobe zruseni aukce a vyhry bidu se ti item vratil a zarovne ho dostal buyer,radsi nechci videt kolik itemu tak vzniklo

nebo nekdo bidl aukci,tys soupl cas do predu,item se ti vratil jako neprodanej a zarovne ti prisli goldy od bidera...a mnoho dalsiho

PS - se*u na diakritiku :wave:

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 15:32 hod.

Koukám. Tak v tom případě, proč jsi v České Republice. Diakritika není pro zábavu:). Ale stop. Doufám, že jsme natolik inteligentní lidé, že toto je forum odiablu a ne o našich sporech, které ostatní lidi ( natož bordmastra ) nezajímají:).

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 15.08.2012, 15:38 hod.

Wixxia: rozhodne do vasich sporu se plest nebudu, ALE diakritika...velky maly pismena...presny rozdelovani vet..atd..to proste v chatu zanika a vzdy to tak bylo a je to navyk od SMS a chat programu kde proste hacky a carky pouzivat neslo...takze tohle si myslim, ze neni trefa do cernyho a psani bez diaktiriky a dalsich podobnych vecech je v dnesni dobe absolutne normalni a muzu ti rict jelikoz pracuju hodne na emailu tak jak zakaznici tak dodavatele i v officialnich emailej casto diakritiku nepouzivaji..
Naposledy upravil(a) Reve dne 15.08.2012, 15:40 hod., celkem upraveno 1 x.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 15:40 hod.

:)...

Uznávm Rave:). Pravda na tvé straně. Ale ty neprudíš. Což je rozdíl:). Edit : Stejně tak neprudí dodavatel, nebokupující, co diakritiku nepoužívá. Jinak rozhodně nemám na tento argument. Znám to ze svézkušenosti :). Pravda opravdu na tvéstraně :)
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 15.08.2012, 17:47 hod., celkem upraveno 2 x.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 15.08.2012, 15:41 hod.

Total OT: To, že ani ve firemním prostředí lidé nepoužívají diakritiku je alarmující a přicházíme tak pomalu o český jazyk. Ale v chatu atd. to chápu.

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 15.08.2012, 15:44 hod.

Alfajk píše:itemy se klonovali tou aukci,v dobe zruseni aukce a vyhry bidu se ti item vratil a zarovne ho dostal buyer,radsi nechci videt kolik itemu tak vzniklo

nebo nekdo bidl aukci,tys soupl cas do predu,item se ti vratil jako neprodanej a zarovne ti prisli goldy od bidera...a mnoho dalsiho
mnoho dalsiho? co treba? :)

Klonovani objektu v dnesnich MMO hrach neni technicky moc mozne, protoze se s itemem zachazi jako s jednim objektem, ktery je ulozen v nejake databazi, kde ma svoje ID a jak urcite vis, tak v jedne databazi nemuzes mit vic objektu se stejnym ID.

I tak by teoreticky k necemu jako duplikaci dojit mohlo, zalezi na implementaci:
-varianta 1: u predmetu se meni cizi klic, ktery urcuje ID vlastnika - pak neni klonovani mozne vubec
-varianta 2: vlastnik u sebe ma odkaz na ID objektu, ktery vlastni, pak by bylo mozne, aby dva hraci pouzivali stejny item, ale da se to docela lehce detekovat a hlavne treba salvage toho objektu by ho znicilo u obou hracu

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 15:45 hod.

Nekronautíku. Ono hodně lidí, kteří nepoužívají diakritku nejsou narození češi :). Jinak se proti tvé pravdě nedá taky nic říct. Do nebe je továžně volající. Jednou se tak česky mluví ( píše ). A stejně je to i v jiných jazycích. Pravdou je, že když budu komunikovat z obchodníkem s diakritikou aobchodníkem bez, tak si vyberu toho s dia. Steně jako v Červeném trpaslíku. Koho si vybereš?:). Mrtvéhozájemce opráci, neboživého?:).**. Edit : Omluva za nekontrolovvání po sobě.Můj mezerník není zorvna 2x funkčnost sama o sobě:))

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 15.08.2012, 15:47 hod.

Ad diakritika: A nekteri lide jsou treba lini programatori zvykli na anglickou klavesnici a jsou lini ji prepinat a psat s diakritikou, protoze jim to trva dvojnasobek casu ;)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 15:49 hod.

Souhlas Satíku. Jen je tu furt ten malý detail. Zákazník ,který nepoužívá diakrituku " neprudí " :).ehm.Ten Dikatát bych asi vážně potřebovala jak sůl:))... ( Čekám, že k tomuto něco Alf přidá :))))

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 15.08.2012, 15:54 hod.

satik píše:Ad diakritika: A nekteri lide jsou treba lini programatori zvykli na anglickou klavesnici a jsou lini ji prepinat a psat s diakritikou, protoze jim to trva dvojnasobek casu ;)
Opět chápu, ale i tak by stálo za to ji přepnout :D . Když už jsme u toho, tak nejvíc ničí češtinu právě anglo-americká popkultura a slova z ní odvozená. Časem budeme tipuji všichni mluvit jakousi angločeskou hatmatilkou i v reálném životě a zavedení angličtiny jako hlavního i úředního jazyka na sebe nenechá dlouho čekat. Nikdo nás nemusí obsazovat, stačí sledovat hollywoodské filmy a hrát online hry. No snad se toho nedožiju...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 15.08.2012, 15:57 hod.

Posledních 10 postů patří úplně do jinýho tématu...viewforum.php?f=10 Tam se diskuze o diakritice bude hodit :roll:

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 16:00 hod.

A nebotu Satíku budeš několik století, protože od ( sci-fi ) hybernování není člověk tak daleko. Už je pár případů, které touto metoudou vyléčilo smrtelné nemoci. Porblém je v tom, že na to naše pěněženka nebude stačit ani podosažení konceživota:). Ale prosím. Toto témaje o Diablu a my jsme se rozpovídali malino jiným směrem :). Lidé, kteří čtou rádoby naše recenze na D3 ( toto téma ), co mezi sebou mi vedeme zrovna asi zajímat nebude :). A jakpíšu Borda určitě ne. Aby nám to tak trochu nerozsoudil spamem:)))). Přensě jak říka Q. Jeho pravda je bohuželta největší :)))

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 15.08.2012, 17:30 hod.

Affajk obdivujem ta ze mas trpezlivost vysvetlovat fanboyom ze D3 je fail. Ja uz im to nevysvetlujem berem to tak ze su to este deti ktorym sa paci aka kolvek sra.cka aku aktivision/Blizzard vyda staci ze to ma nazov Diablo :))
Aj ked je pravda ze prave ti nekriticky fanboyi sk.rvia kazdu slavnu hernu seriu nielen Diablo viz Heroes total War atd.. No a ta hrstka dospelych ludi ktorym sa D3 paci no comment V Blizzarde takych ludi volaju ,,nenarocni konzumenti,, .
Ono staci navstivit Blizz forum Battle net atd a ine fora zahranicne a vsade to tam vypada nasledovne : 1000 ludi co kritizuje Diablo 3 a pise ze je to blbost a 10 fanboyov co pisu ze je to super hra takze asi tak :)) Tato web stranka je jedina aku poznam na ktorej sa ten paskvil D3 ,,velebi do nebes,,
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Odpovědět

Zpět na „Obecně“