Reakce D3 po case

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lakai
Fallen Shaman
Re: Reakce D3 po case

Příspěvek od lakai » 08.08.2012, 16:08 hod.

Arnold +1. Věřím že by se to MOŽNÁ mohlo s datadiskem zlepšit, ale čekat na to 2 roky určitě nebudu.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.08.2012, 22:59 hod.

No já se na D3 těšil víc jak na první zásun:) a sem hodně zklamanej a není to kvůli dropu ten se mi zdá v poho celkem a chápu že blizz si nece zahltit AH či RMAH...co mě štve je že hra je nevybalancovaná ... max.závislost na itemech..... vD2 když už jste měli equip na pytel tak jste sílily level po levelu pomalu ale s jistotou šli nahoru tady jen čekáte bo platíte... neustálé patche apod. to je jako kdyby ste si koupili auto a každej tejden museli do servisu no neštvalo by Vás to? Blizz to zkusil udělat jinak toho si cením ale zatím to nevychází...mám pocit že to zpíchli za rok a hrrrrrr make a money :{ hraju a budu hrát D3 dokud neprojdu info bez AH pak snad třeba HC ale nevim nevim....p.s.já a čeština nejsme kamárádi soráč za hrubky :)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Zmener
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:McZmener#2115

Příspěvek od Zmener » 08.08.2012, 23:37 hod.

Tak v pondělí jsem po 197 odehraných hodin s barbarem konečně zabil na inferno Diabla. Co se stalo? Obrovská úleva a radost. Hra me zabavila na pomerně dlouhou dobu. Popravdě ale je pro mě zklamáním. Z jednoho prostého důvodu, to je drop itemů a aukce. Dále pak o některých statech elit. Musím srovnat d2 a d3, protože je to dost důležité, co se týče dohrání. D2 jsem dohrál na hell a chodil jsem se skupinama na Balla a podobně a těšil se, že mi padnou lepší a lepší veci. To me bavilo. Blizzard jasne řekl, že tomuto chce v d3 zabránit. Každý kdo chce dohrát d3 by měl hrát na stejném principu. V d3 to tak neni, musíte si nejdříve nastakovat valory a pak jít na bose. Je to v podstatě to samé, ale toho bose ve finale zabiju jednou a uz nemam chut hrat, protoze mi to zabere treba hodinu. Toto jsem chodil jen kvuli tomu, abych farmil goldy na aukci, protoze cekat na nejaky slusny drop nemelo vyznam. Proto jakmile jsem zabil diabla na inferno, nemam dal chut hrat. Abych farmil ve 3 nebo 4 aktu goldy na aukci, kde se pocet kvalitnich itemu rapidne snizil a ceny zvysili. Ne diky, to mě nebaví.
Obrázek

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 11.08.2012, 12:54 hod.

AJey mal pravdu. Vela hracov co si D3 kupila prisla od dalsich Blizzardich a inych hernych komunit. A to je v tomto topicu citit. Ten pravy diablo fanusik predsa nemoze pocitovat ztratu zabavnosti pri hre, lebo ho bavi ta samotna hratelnost. Proste si to raz za cas pustim a bavim sa. Kludne aj s nabusenou postavou na Inferne. Naviac, v D2 bolo treba farmit asi 3 a viac rokov(v patchi 1.12 a nizsie) aby clovek ziskal svoje vysnene predmety pre postavy. A tu po 3 mesiacoch niekto lamentuje, ze nic nepada? Treba mat posavu s extra vysokym mf na farmenie a hlavne netvrdit take veci ako ze: "Nechce sa mi cakat 2 roky do datadisku az to spravia". To nie je veta skutocneho diablistu. Viac sa k tomu povedat neda.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 11.08.2012, 14:49 hod.

Tiberian:
Osobne na zobecnovani moc nejsem. Preci sam neveris, ze kazdy dlouhodoby Diablo fanousek proste MUSI mit D3 rad a zapnout ho pravidelne jednou za cas a jak rikas "klidne si jen behat inferno s nabusenou postavou". Kdyz hra neni pro nekoho (dostatecne) zabavna, tak s tim proste asi tezko neco udelam i kdyby vse napovidalo tomu, ze ta hra by pro nej "mela" byt zabavna, jelikoz to je jeho oblibena serie, zanr atd.. Proste v tomhle imho nemuze nikdo preci hazet vsechny do jednoho pytle. A s temi nutnymi tremi roky na farmeni vysneneho equipu v D2 to je taky imho moc obecne receno. Jisteze pokud mel clovek build, ktery potrebuje vzacny equip a chtel ho jeste mi perfect (napada mne treba poison Necro hledajici perfect Death's Web), tak byl rad, kdyz to nasel ne za tri roky, ale spis behem sveho zivota. Jenze ta definice "vysneny equip" je pro kazdeho trochu jina a urcite jsou v D2 buildy, co by jsi paradnim equipem vybavil za znatelne kratsi dobu nez 3 roky (priklad ted neudam, ale jini by jiste potrvrdili). A co imho hodne lidem vadi neni to, ze pro jejich postavu nepadne best equip behem tri mesicu, ale to, ze nepadne prakticky ZADNY best equip pro zadnou class. V D2 se ti mohl vysneny predmet vyhybat, ale dam ti ruku do ohne za to, ze behem tri mesicu (pokud nehrajes hodinu tydne a/nebo nevis nic o MF a farming lokacich) ti tam padlo minimalne nekolik velmi dobrych a jeden dva paradni predmety pro jine classy. A to sakra potesi, kdyz vidis, ze ty veci PADAJI. Pak uz to bylo v D2 zejmena o trpelivosti, ladeni killing speed a volbe lokaci na farmeni. Ale ten fakt, ze vis, ze NECO pada z tech top veci (byt pro jinou class) dela divy v motivaci u lidi. Jak rikas, ze "skutecny diablista" by nerekl, ze "nechce cekat na opravu hry za dva roky", tak to je imho taky diskutovatelne. Jednak by mne totiz VELMI zajimalo kolik fanousku by Diablo ztratilo, kdyby v D2 byla velmi nizka sance najit jakykoli poradny unikat/predmet, dale nechapu proc by Blizzard drop a kvalitu veci vubec opravoval, kdyz jeho verni fanousci by to tedy hrali tak jako tak a taky mi prijde cele to tvrzeni trochu "bratrovrazedne" nebot takovy hrac, co to napise, jasne rika, ze Diablo hrat CHCE a jen ho mrzi/frustruje, ze musi cekat nez bude ve forme, ze ho bude bavit ho hrat jako predchozi dil/y. Preci nechces delit Diablo fanousky na ty "prave, co by to hrali i kdyby nevim co, protoze tak to ma byt" a jakesi "pseudofanousky, kteri to maji jakoby radi, ale dovoluji si stezovat a rikat, ze je to nebavi".
Neber nic z toho, co pisu jakkoli utocne nebo prehnane vazne. Jen pisu, co si zrovna myslim a jsou to spis tak veci obecne do vetru nez primo k tobe.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

godlike
Quill Rat

Příspěvek od godlike » 15.08.2012, 05:48 hod.

No já za sebe můžu říct pořád mě to baví.Sice kroutím jen 1 a 2 akt na infernu,ale nevidím důvod říkat,že mě to nebaví.Asi jsem divnej,ale to nekonečný farmení a hledání něčeho užitečnýho mi připadne u d3 lepší než v d2 radši budu chodit celý akt a vedět,že mi z rarky nebo championa může něco padnout než se vrátit k mefisto runům.A je fajn vidět,že autoři nezahálejí.

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 07:57 hod.

Ahoj.

D3 mě baví. A to né málo. Kdo čekal, že to okamžitě překoná Diablo 2 LoD, byl určitě zklamán, ale taky hodně naivní. Když to tak vezmu, tak Diablo 2 v 1.0 bez LoD je podobné kvalitou Diablu 3. Hodně věcí změnil až datadisk, který udělal z D2 tu skutečnou modlu, jak jí momentální herní svět zná. Nikoliv samotné D2!! Přikláním s k názoru, že mi vadí, že si status postavy nerozdělujete sami. To dělalo Diablo Diablem. A taky si myslím, že Blizzard schválně tohle udělal, protože hodně hráčů přišlo na lepší kombinaci postavy, než samotný Blizzard a to mu podle mě velmi vadilo. Přesně, když už ste nemohli, nebo nechtěli měnit výbavu, tak vaše postava byla mocnější a mocnější díky bodíkům, které jste rozdělovali po pracně získaném lvl ( bavím se už o lvl 70 a víc ). To mi tu hrozně chybí. Ale to je asi tak to jediné, co pro mě dělá D3 méně zábavnou hrou, než D2 ( I LoD ). Ale ruku na srdce. D3 rozhodně není špatná hra a je skvěle hratelná. Ano, pár skillů opravdu vybalancováno není a když vám Blizzard změní jen o malinko skill, na který jste si už zvykli a vypěstovali určitou strategii boje, takto můžete celé dělat znovu. To se prostě nedělá. D3 mělo vyjít až po kompletním vybalancování skillů. Což se nestalo. Za to ode mne Blizzard dostává mínus. Ještě mi malinko vadí u některých skillů naprosto zbytečně dlouhý Cooldown. Zvyk teleportu s D2 u kouzelnice je prostě zvyk teleportu u kouzelnice. A čekat na něj 16 ( 16?? omlouvám se, teď si nejsem zcela jistá ) sekund ( - % odpočítávání díky pasivnímu skillu ), mi příjde nejen trochu divné, ale taky dost neférové, protože mob se dokáže teleportovat během 5 sekund znovu. ( Viz mob v aktu 4 v Silverspire 2. Omlouvám se, jméno už nevím. Je to kalsická bíla potvora a ne elitní.). Rozhodně ale nebudu tvrdit, že mě hra nebaví. Diablo 2 před datadiskem a i po jeho vydání bylo taky hodně upravováno a přidáváno hodně věcí. Zde tomu podle mě nebude jinak. A když někdo tvrdí, že dva roky na to čekat nebude, tak si spočítej čas, kolik času jsi čekal na poslední path pro D2 LoD. O základním D2 nemluvě. Tvojí osobu hra zklamala a proto jí okamžitě odsoudíš těsně po jejím vydání?? To je podlemě dost unáhlené a mluví z tebe jen vztek, že ti nenahradili okamžitě tvojí náročnost na hru. Už vás lidi co do D3 prudí vídím, jak vymyslíte okamžitě hru lepší, kterou bude celý svět zase hrát dalších 15 let. D2 LoD nepřekonal od doby jeho vydání nikdo. Sám Blizzard na tom není jinak a sám na sebe ušil bič jak prase. Rozhodně vám vaše názory neberu. Jsou vaše. Ale dovolím si vás poprosit o soud D3 až bude mít tolik let, co D2 ( včetně LoD ). Do té doby z vás mluví jen vaše náročnost a zklamání. Né objektivita. To taky nebyla otázka několika měsíců, než D2 dospělo do fáze, kde se nachází nyní. Ano, D2 LoD to rozhodně nepřekonalo, ale kdo tvrdí, že ta hra je průměr a že ho nebaví, je buď extrémě náročný hráč, nebo netrpělivec. Ani jedna z těchto zmiňovaných vlastností podle mého názoru nění schopna spravedlivé kritiky D3. Nezlobte se prosím. Nechci vás nijak urážet samozřejmě:). D3 je povedená hra a je furt o hodně zábavnější, než 85% akčních rpg na herním trhu. Peníze to rozhodně vyhozené nejsou.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 15.08.2012, 08:21 hod.

Hodne lidi si stezuje, ze Blizz vydal nedodelanou hru a ted porad patchuje.

Ja to vidim obracene, Blizz vydal hru hotovou (zacal jsem hrat tyden po vydani a od zacatku az do konce jsem nenarazil na zadny fatalni bug a hra se nijak vyrazne nemenila) a ted jen opravuje drobnosti, ladi balanc a pridava drobne novinky do hry.
Hra byla paradne hratelna uz hned po vydani, takze s timhle pristupem nemam nejmensi problem, lepsi nez cekat kvuli tem drobnostem o dva roky dyl.

Urcite je to mnohem lepsi pristup, nez jak to delaji nektere jine spolecnosti, ktere vydaji hru, vydaji patch opravujici nejhorsi bugy a pak uz zadny patch ani novinky ve hre neuvidite...

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 15.08.2012, 08:26 hod.

Presne tak... ine firmy maju total v analnom otvore vsetko. Trebars Taky Race Driver Grid. Hra vysla myslim v roku 2007.
V roku 2011 na fore oznamili v kratkosti, ze dakuju za prejavenu doveru a vypli multiplayer servri :green:

Si neviem predstavit a neverim, ze takto by sa Blizzard zachoval trebars v pripade Diablo II.

1.0.4 osobne vidim ako total golden patch :) Uz teraz mi hra vyhovuje no bude to este lepsie :D

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 15.08.2012, 08:56 hod.

tak davat blizz ako priklad pre firmu ktora ma dobry feedback na komunitu a riesi vsetko v nejakej normal rychlosti je trosku mimo :)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 09:00 hod.

Ahoj.

Naprosto souhlasím s Papgajem. Hra je opravdu bez vyditelných hrubých chyb a jak sem psala. Skvěle se hraje už teď. A to že se budou do hry přidávat další a další věci přece neznamená, že jeho pathe jsou halvně o odtraňování chyb. Ne, hra je to super a to že ladí mouchy?? No a? Vás lidi, co si stěžujete bych posadila do lavice, dala bych vám 5 stránek a4ky a nechala bych vás napsat diktát:)))). To by bylo ale pathů:)))). Chichiiiii:)). ( Mluvím i sobě vážení ). Občas mi errůrek také ujede:)) :idea: ...EDIT :.... Omluvám se za zkomolení jména Papagaji:)..Promiň prosím:). Mě se vůči tobě dnes už povedl druhá chyba:))). Omylem sem okopírovalatvůj odkaz rpofilu..). Pusinka jako omluva by stačit mohla ne?.)))).... CHiiiich a druhý edit. jak říkám.Diktát i pro mě.)))
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 15.08.2012, 09:09 hod.

No pockaj si ta pridam do friendov a bude aj pusinka na licko :green: >:D

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 15.08.2012, 09:21 hod.

Patch 1.0.4 snad bude konečně prvním setem změn k lepšímu, uvidíme. Změny legendary itemů vypadají fakt interesantně. Nicméně to nic nemění natom, že D3 je těžce orientován na equip, nikoli na skill. Kdo má štěstí/moře času, ten si equip sežene, hru dohraje, a pak už jen farmí, vydělává na RMAH a mlaská si, jak je to super. Jakmile dohraji SC, jdu na HC... Jednak proto, že se to více blíží konceptu UO - kde smrt = ztráta equipu + tady je to teda ještě vyšperkované o ztrátu postavy :D a druhak proto,že všude čtu, že tam se ještě aukční supi tolik neuchytili a ceny jsou tam daleko vstřícnější než na SC. Celkově D3 není špatné, ale už to není taková šupa jak byla ve svém čase D2 :)
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 15.08.2012, 09:30 hod.

Když mě vždycky hrozně bavilo zbírat houby v lese a mít radost při najití krásnýho hřibu. Koupit si ty hřiby na trhu není tak zábavný a radost nulová ikdyž sou nádherný a pod cenou. Najít je v tom novym lese číslo tři je prakticky nemožný, sou tam jen samý červivý a shnilý, ale pěkný téměř žádný, ty už člověk najde jen na trhu. (pozn. hřiby = itemy)

Wixxia: Víš, ale mi se nežívíme psaním diktátů ;)

Jinak na 1.0.4. se těším, mohlo by to přinýst novou motivaci :)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 09:56 hod.

Ahoj.

Chichiiii, já se ale taky neživým psaním diktátů. A myslím, že je to i vidět:))). A zaměstnanci Blizzardu se už živit myslím taky nemusí. A to už odDiabla 2:)) Tak nevím. Já měla asi teda štěstí na věci:). Je pravda, že věci, co mám monetálně na sobě našla moje první WixxiaHC, než jí zabil eror 3007:))). No,aspoň že v truhle po ní něco zbylo. Chíích. Už sme nemusela hledat tolik:).......... Edit : Že já něco říkala o tý pusince Papagaji.:))). Doufám, že nemáš líčko veliký, jak oběžná dráha Jupiteru:)))

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 15.08.2012, 11:01 hod.

satik píše: Ja to vidim obracene, Blizz vydal hru hotovou (zacal jsem hrat tyden po vydani a od zacatku az do konce jsem nenarazil na zadny fatalni bug a hra se nijak vyrazne nemenila) a ted jen opravuje drobnosti, ladi balanc a pridava drobne novinky do hry.
Hra byla paradne hratelna uz hned po vydani, takze s timhle pristupem nemam nejmensi problem, lepsi nez cekat kvuli tem drobnostem o dva roky dyl.
srsly? bez bugu ? nijak nezmenila? ... ty fanboyove musej mit vlastni pole materialu na kterym ujizdej :green:

nesmrtelnost,dupovani itemu,klonovani itemu pres aukci,obelhavani aukce,gold bugovani,boti...a mnohem,mnohem vic...jinak je hra naprsoto dokonala,bez bugu a nic se na ni nemeni :wave: (nerf skillu typu wizardskej armor snad nemusim jmenovat)

a ta vymluva ze D2 bylo dobry az s LoD je nejtrapnejsi vymluva ever,ja mam v pejci nejaky cekani,az se blizz uraci vydat nejakej datadisk pro d3,d3 melo bejt minimalne tak dobry jako d2(samozrejme s lod) a to teda neni ani trosku :roll:

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 15.08.2012, 11:50 hod.

Ahoj.

Omlouvám se Setíku:). Nevšimla jsem si, že jsi psal toto v pořadí první :). Souhlasím i s tebou a nejen s " PAPAGAJEM " ( Už spokojený papoušku??:). ** <<---. nebo se to bez pusinky neobejde??.)))..Chíííích. Ale nedá se jinak, než souhlasit i s Alfajkem. Hra je zabugovaná. Ale na hratelnosti to až tak znát není Alfe:). ( Až na ty nesmrtelný moby :))) ). Nezbýva, než to uznat. Ale za celou hru se mi toto stalo jen jednou a to za cca 400 hodin hraní není zase tak strašné přece. Pokud se to Tobě stalo vícekrát, tak já mám asi na D3 štěstí nejen v itemu:)..Že je člověk tvor nedokonalý víme všichni a dost neprávem se nazývá " pánem tvorstva " :))). ( Ehm, neslyšela jsem nikdy případy o falešnosti třeba takových ma"zlý"čků psovitých domácích :))). ( Omlouvám se, trochu sem odbočila od tématu ). Nevím, jestli se Ti Alfe někdy dostala do ruky hra Daggerfall ( předchůdce následujících Elderscrollu. Morrowind, Oblivion, Skyrim ). Upřímě si i mylsím, že není lepšího rpg ( Dungeonu), než je Morrowind + jeho tři datadisky. To je královská hra i přes jeho nesnesitelné bugy. I když je D2 hodně promakané, tak promakonasti světu Morrowindu se vyrovná málo co. Dle mého názoru nic. Myslím, že to byl druhý díla ( Daggerfall ) a první byla Arena. ( Velmi velmi staré ). Daggerfall nešel vůbec dohrát po vydání. A to fakt že nešel. Na toho bylo vydáno tolik pathů, jako snad na jinou hru ne. A o to zajímavější je, že jeho předchůdce Arena byla o několik set čtverečních kilometrů rozsáhlejší. Vlastně, Arena má snad největší virtuální svět do dnes. A přitom v ní bylo na její dobu tak málo chyb, že bych jí přirovnala k dnešnímu D3, co se zabugovanosti týče. Což je na její velikost zázrak... Něco si Alfe ale malinko nepochopil. O jaké výmluvě to mluvíš??. Nikdev mojem příspěvku není psáno, že D bylo dobré až s LoD. Z mojeho příspěvku je jasně patrné,že z dobré hry D2 udělalo LoD hru dokonalou. Čti pořádně, než začneš překrucovat věty, co píšou jiní lidé. :ble:. A to teda nemělo. To je pouze výplodtvojí nedočkavé fantasie. :shock:
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 15.08.2012, 15:09 hod., celkem upraveno 3 x.

Paulik83
Quill Rat

Příspěvek od Paulik83 » 15.08.2012, 12:02 hod.

Diablo III je strašne jednoduchý Inferno je potupně Easy... víc k tomu nemám co říct

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 15.08.2012, 12:05 hod.

Tak a je to tu. Někdo tu zmiňoval před vydáním, že mu hrozně vadí, že to je online only, protože to nemůže hrát třeba v letadle. Takže jelikož odlítám na dovolenou zítra, tak se holt ty 3 hodiny bez diabla budu muset obejít :D:D

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 15.08.2012, 12:16 hod.

Tři hodiny? Koukej se na to vykašlat a užij si dovolenou! :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“