Mě se nejvíc líbí zrušení průměrování mf a gf v partě, zlehčení inferna v partě a odstranění nesmrtelných minionů.
edit: Jo a taky zrušení toho enrage a healování monster to je taky super.
Mám trochu obavy, že diablo nebude nikdy hrou s endgame contentem jako to bývá v mmo, je přece jen obyč single farmení s možností coop. Myslím, že maximum co dostanem bude to pvp (i to blizz odsouvá na vedlejší kolej), a poladěný dropy a tím to hasne. Možná to chce jinou hru pro pořádný dlouhodobý engame, lidé hodně mluví o GW2 ale to není stejný žánr a jako vždy, přehnaná očekávání můžou hodně lidí zklamat.Garn píše:Nic se prakticky nezmění, jsou to jen detaily. Pořád mi chybí zásadní gameplay fix. Ať udělají aspoň dailyQ za 100K sejmout nějakýho unikáta nebo něco, ale to co je v D3 není endgame... Hrát crazy buildy je dost zábava, ale se současným balancem skillů a cenou itemů je skoro nemožné nějaký fakt dobrý build poskládat. Možná tak kolem lvl50 se dá nakoupit třeba za čtvrt mega věci na něco fakt zábavného na zabíjení konce nightmare a I. act hell, ale pak vás to stejně donutí jet nějaký standard a hledat itemy v megových částkách.
Drakkari píše:Mám trochu obavy, že diablo nebude nikdy hrou s endgame contentem jako to bývá v mmo, je přece jen obyč single farmení s možností coop. Myslím, že maximum co dostanem bude to pvp (i to blizz odsouvá na vedlejší kolej), a poladěný dropy a tím to hasne. Možná to chce jinou hru pro pořádný dlouhodobý engame, lidé hodně mluví o GW2 ale to není stejný žánr a jako vždy, přehnaná očekávání můžou hodně lidí zklamat.Garn píše:Nic se prakticky nezmění, jsou to jen detaily. Pořád mi chybí zásadní gameplay fix. Ať udělají aspoň dailyQ za 100K sejmout nějakýho unikáta nebo něco, ale to co je v D3 není endgame... Hrát crazy buildy je dost zábava, ale se současným balancem skillů a cenou itemů je skoro nemožné nějaký fakt dobrý build poskládat. Možná tak kolem lvl50 se dá nakoupit třeba za čtvrt mega věci na něco fakt zábavného na zabíjení konce nightmare a I. act hell, ale pak vás to stejně donutí jet nějaký standard a hledat itemy v megových částkách.
Buď Diablo lidi baví nebo ne. Jde o to že moderní hráči chodí do extrému, co je baví je nejlepší a nic než to, a ty co to nebaví tak je to trash století a nehratelný paskvil. Nic mezi.
diablo2-farma ergo diablo3-farma got it?sayonara píše:opet len zlepseni pro farmarov, nech ide do r*ti cely blizz, uz nikdy nic od nich nekupim a s diablom koncim.. fuj
wtf? to kde pisou ?Papagaj píše:Ak som dobre cital, tak stvornasobne zvysuju droprate magickych a rare predmetov z bielych mobov... cize konecne sa oplati nosit MF nonstop
Alfajk píše:wtf? to kde pisou ?Papagaj píše:Ak som dobre cital, tak stvornasobne zvysuju droprate magickych a rare predmetov z bielych mobov... cize konecne sa oplati nosit MF nonstop