Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
orisk93
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Příspěvek od orisk93 » 28.07.2012, 16:39 hod.

Drakkari píše:no a padaj mi tam i legendarky :)
hele to se mi zdá nebo tobe porad padají legendary veci? :D

jako zkousel jsem to s DH, cap 25% movement speed v základu + vault + passive +60% rychlosti po vaultu a ten "boss" leží na 1 spell..take to jde opravdu pekne, ale vydržel jsem nějak hodinu a pak jsem musel prodat svuj gold find equip.. ono je to fakt na hlavu... :D

R-2
Fallen Shaman
BattleTag:Arto#2669

Příspěvek od R-2 » 30.07.2012, 08:47 hod.

Nekronaut píše:Kolik tedy nafarmíte v 3.aktu hellu průměrně zlata třeba za hodinu? Já pořád doufám, že toho padá na infernu víc, bylo by to logické. Navíc tam občas padne 63lvl item, což v hellu nehrozí. A ten předmět ti hned zdvojnásobí goldfarm...
>:D včera zkouška "farmit" 3A INF = 3hodiny hraní = cca -350.000,- za opravy (nepočítám droplé goldy + itemy), goldů +nevím, ale co vím drop itemů = 0,- = hráno ve 4..... :cry:
Nejrychlejší farma co běhám a co mě ještě baví je 3+4A Hell, nebo v partě 1A Inf.

Zatím většinu věcí stejně sháním přes AH, ale prodeje se mi moc nedaří = no pravda ono mi toho "dobrého" zas tolik nepadlo.
Farmení stylem checkpoint a znovu běžím, jsem zkusil jednou, ale to není pro mě = nuda.

Pěkné hraní všem R2
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.

WD - forever [/size]

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 30.07.2012, 11:01 hod.

orisk93 píše:
Drakkari píše:no a padaj mi tam i legendarky :)
hele to se mi zdá nebo tobe porad padají legendary veci? :D
ty legendárky padaj teď poslední dobou docela hodně, mě za posledních pár dnů (a to sem nenahrál moc hodin) napadalo víc legendárek, jak předtim za desetinásobek času
Obrázek

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 31.07.2012, 15:09 hod.

Chtěl bych vás požádat o radu/názor. Potřebuji nafarmit nějaké goldy kvůli upgradu gemů,a zajímalo by mě, jak to udělat co nejefektivněji, tzn. pokud možno co nejlepší poměr goldy/rychlost.
Jde o to, že jedu barbara (60. lvl) bez AH, takže mám equip dost podprůměrný, GF po 5NV asi 116% a v zabíjení nejsem zas moc rychlej, jako ostatně všichni melee chars. Zatím mi připadá, že je nejlepší farmit NM III.act, cestu k Azmodanovi. Hell se podle mě moc nevyplatí, je tam horší poměr goldy/rychlost.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 01.08.2012, 13:21 hod.

quetak kdyby si měl chvíli čas nebo kdokoli jinej, kámoš řikal, že farmí arreat crater na hellu (druhý patro) to prej vychází ještě líp, nemůžu sám vyzkoušet, gf výbavu nevlastním, radši farmim moby než hromádky peněz :D
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 01.08.2012, 13:31 hod.

TrackThor píše:quetak kdyby si měl chvíli čas nebo kdokoli jinej, kámoš řikal, že farmí arreat crater na hellu (druhý patro) to prej vychází ještě líp, nemůžu sám vyzkoušet, gf výbavu nevlastním, radši farmim moby než hromádky peněz :D
Vyzkoušet můžu, dám tomu hodinu :)

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 03.08.2012, 18:06 hod.

Já jsem to takhle hrál 20 minut a pak mě to přestalo bavit tohle je Asijsky způsob farmení a ten mě teda neláká :D

Somos
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Somos » 03.08.2012, 20:02 hod.

Lidi kde je nejlpeši farmit goldy delam si babara vim neni moc dobrej na farmu ale tak už mam 56tku a par veci nakoupenych? vyplati se farmit 3akt hell tam tu cestu k azmondovi nebo je lepši prvni akt na inferno ale nevim jestli si poradim tak ryhcle s tema mmobama s dps kolem 15k a GF planuju kolem 200% bez NV? a nebo to delat jak je to video chodit v prvnim aktu ten sklep?a nebo me napdadlo dost mobu je nazačatku třetiho atku hell prvni dva Q?

Alexík
Quill Rat
BattleTag:Alexík#2720

Příspěvek od Alexík » 03.08.2012, 22:15 hod.

Nejlepší farma je na hellu cestou k Azmodanovi jak někteří zminují. Pokud budete mít hodně dobrej GF gear + NV tak s 400% - 300% máte za dvě hodiny kolem 500k goldů i s prodejem předmětů ještě lepší je samosebou farmení 1. actu s GF gearem ale ten už musí bejt trochu na úrovni.
Hardcore

Somos
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Somos » 04.08.2012, 19:50 hod.

Nejakou farmu prdim zbytečna dřina na netu jsem našel web kde je 1M za 18kč což je luxus

Athenai
Quill Rat

Příspěvek od Athenai » 05.08.2012, 12:01 hod.

No, když jsme u farmení, mám čím dál větší pocit, že čím více mám MF a GF, tak mi toho padá méně.... A pak mě začne mrzet ta investice na AH....

HMTD
Quill Rat

Příspěvek od HMTD » 06.08.2012, 10:12 hod.

začal jsem testovat GF equip, nakoupil jsem ho poměrně levně, vlastně nejdražší byl gem do helmy vlastní výroby. Náklady na všechny předměty cca mega+ jeden předmět svého vlastnictví přibližně za mega, ale GF zas tak silné nemá. Zapnul jsem stopky a šel farmit, postava byla čerstvě na inf takže jsem pouze pokračoval v ději, za DH to nebylo tak těžké i když opravy mne později stáli 20000. Bylance, za hodinu farmení neideálních lokací i s plněním Q. 150000,+ polovina inventáře zlatých předmětů. Ve srovnání s mým monkem ten za hodinu nafarmí 1,5 inventáře postavy rare předmětů, goldů přibližně stejně, ale chodí ideální lokace a ten equip už bude mít asi tak 10* dražší. DH 200GF 0MF(bez NV), Monk 65 MF 0GF. Nicméně snahy s DH nevzdávám a budu pokračovat v testování, slíchám totiž i legendy o tom jak někdo farmí 2 mega goldů za hodinu(jak to dělá to nevím)

HMTD
Quill Rat

Příspěvek od HMTD » 06.08.2012, 11:11 hod.

Pokračování: Levný GF equip nemá velký smysl pokud tedy nechcete pořád dokola chodit na ježky, později ve hře už můj GF equip za mega nestačil a každá elitka se stávala značným problémem, nesmrtelní posluhovači defakto neřešitelným. Moje rada, buď koupit dražší equip, ale otázka je jak rychle se vrátí, nebo farmit předměty a ty s GF si nechávat pro sebe, otázka je není lepší je prodat, a nebo hodiny sledovat aukci a hledat podhodnocené GF předměty, otázka je není lepší farmit s postavou z menším MF nebo GF?

HMTD
Quill Rat

Příspěvek od HMTD » 06.08.2012, 12:47 hod.

1h farmení s monkem 65 MF itemy žádná sláva s obtížemi dá druhý act ale první proletí skvěle, použita ideální farmící trasa, zlata sebráno 150000, 1,5 inventáře rare předmětů 3 prodány za 300000 celkoví zisk 450000, myslím že tohle bude tak jeho průměr. včera farmil tak 3 hodiny a zisk cca 1200000.

R-2
Fallen Shaman
BattleTag:Arto#2669

Příspěvek od R-2 » 06.08.2012, 13:17 hod.

Somos píše:Lidi kde je nejlpeši farmit goldy delam si babara vim neni moc dobrej na farmu ale tak už mam 56tku a par veci nakoupenych? vyplati se farmit 3akt hell tam tu cestu k azmondovi nebo je lepši prvni akt na inferno ale nevim jestli si poradim tak ryhcle s tema mmobama s dps kolem 15k a GF planuju kolem 200% bez NV? a nebo to delat jak je to video chodit v prvnim aktu ten sklep?a nebo me napdadlo dost mobu je nazačatku třetiho atku hell prvni dva Q?

1/ na 56lvl se do Inferna nepodíváš, až uděláš 60, tak zpočátku, když postavu neboostneš přes AH, tak rozhodně nebudeš farmit, ale tvrdě bojovat. Pro Tebe nyní 3A Hell

2/ Azmodan je možnost celkem dobrá, jde o to, zda Tě ta výtěžnost a rychlost uspokojí

3/ sklep co je na videu se na Inferno dá snadno, ale není pokaždé otevřen, navíc bude Tě bavit skočit tam = otevřeno = bum bum 1,5min celé a reload, když bude zavřen 1minut reload.... :-/ = navíc nemáš NV
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.

WD - forever [/size]

Odpovědět

Zpět na „Obecně“