Authenticator- chtějí ho po mně aniž bych ko někdy měl
Tak jsem si po týdnu zapnul diablo a hele ono to po přihlášení chce Authenticator code, přitom jsem v životě ani nezkoušel a ani nezjišťoval jak to funguje.
Nevíte někdo co s tím ?
Nevíte někdo co s tím ?
Re: Authenticator- chtějí ho po mně aniž bych ko někdy měl
Asi se ti nekdo dostal do uctu a byl tak hodny, ze ti to tam nastavil.
Je to samozrejme Tvoje blbost, ze sis ho uz davno neporidil.
Resi se to pres support a budes potrebovat kopie ID (obcanka) toho na koho je BN acc vytvoreny.
Je to samozrejme Tvoje blbost, ze sis ho uz davno neporidil.
Resi se to pres support a budes potrebovat kopie ID (obcanka) toho na koho je BN acc vytvoreny.
Takže když nemam občanku (nedosáhl jsem potřebného věku) můžu se s diablem nejspíš rozloučit
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Nope, ofoť jakýkoli průkaz, průkaz pojištěnce, lítačku na metro, teoreticky bych se nebál Rodného listu (ale zdůrazni, že posíláš rodný list - kdoví jestli to tam znají:-) ) a pěkne se rezepiš, že ID kartu nemáš, páč jsi nedosáhl potřebného věku. Prostě ofoť všechno co máš a je to "úřední" a pošli jim to tam...Chvilku to bude trvat, ale o nic jsi nepřišel... Držím palce ať to máš co nejryhleji vyřešené
není diablo náhodou od 16 let ??
- Fru-fru
- The Butcher
To bude víceméně starost jeho rodičů, že ho to nechají hrát a proč ne - na netu je svinstva mnooooohem víc a nikoho to nezajímá (odbočil jsem:) )...
Vlastnictví bnet účtu věkem omezeno není, pokud se nepletu, a on bude prokazovat vlastnictví k němu, ne přímo k diablu - ačkoli samozřejmě, že jde o D3 .
Vlastnictví bnet účtu věkem omezeno není, pokud se nepletu, a on bude prokazovat vlastnictví k němu, ne přímo k diablu - ačkoli samozřejmě, že jde o D3 .
Zeptám se - malý offtopic.
Jak funguje autenticator?
Chci ho do androidu - stáhnu si app a on mi posílá smsky? (Zdarma?), nebo potřebuju připojení na internet v telefonu?
Jak funguje autenticator?
Chci ho do androidu - stáhnu si app a on mi posílá smsky? (Zdarma?), nebo potřebuju připojení na internet v telefonu?
Authenticator- chtějí ho po mně aniž bych ko někdy měl
Potrebujes net v mobilu, je to aplikace ktera se synchronizuje s bnet uctem, pouzivam na iphonu a sem zpokojen
iPhone 4s, Black - Tmobile - Používám TapaTalk
A jak funguje ten autenticator jako klicenka? Předpokladam, že tam zadny internetovy přijímač není.Gorash píše:Potrebujes net v mobilu, je to aplikace ktera se synchronizuje s bnet uctem, pouzivam na iphonu a sem zpokojen
Net v mobilu nepotrebujes.Gorash píše:Potrebujes net v mobilu, je to aplikace ktera se synchronizuje s bnet uctem, pouzivam na iphonu a sem zpokojen
V tom případě to zasílá sms? Jsou placené?AlterEgo píše:Net v mobilu nepotrebujes.Gorash píše:Potrebujes net v mobilu, je to aplikace ktera se synchronizuje s bnet uctem, pouzivam na iphonu a sem zpokojen
EDIT: Je jasné, že pro stažení musím být připojený - jde mi o to, abych nemusel lézt na net pokaždé, když se budu chtít přihlásit.
Ani pro stazeni nemusis byt pripojeny, protoze se instalator te aplikace da stahnout treba na kompu a pak si to jen nahrajes do telefonu/tabletu/neceho :-)
To zadne sms ani nic jineho, k cemu bys potreboval net, neposila.
Authenticator jen na zaklade nejakeho algoritmu generuje zdanlive nahodne cisla, ale nahodne to neni, protoze pro jejich vygenerovani se v tom algoritmu pouziva seriove cislo toho authenticatoru a jeste nejspis neco, takze ho diky tomu muzes klidne mit i na 20 zarizenich a vsude to bude generovat stejne cislo behem stejneho casu. Mam to v mobilu a na tabletu a funguje to v pohode a je jedno ze ktereho zarizeni to cislo opisuju.
To zadne sms ani nic jineho, k cemu bys potreboval net, neposila.
Authenticator jen na zaklade nejakeho algoritmu generuje zdanlive nahodne cisla, ale nahodne to neni, protoze pro jejich vygenerovani se v tom algoritmu pouziva seriove cislo toho authenticatoru a jeste nejspis neco, takze ho diky tomu muzes klidne mit i na 20 zarizenich a vsude to bude generovat stejne cislo behem stejneho casu. Mam to v mobilu a na tabletu a funguje to v pohode a je jedno ze ktereho zarizeni to cislo opisuju.
V tom případě mi to přijde docela nebezpečné - ono to vlastně neověřuje náhodně generované číslo ale jen určitou část algoritmu, která je pořád stejná a kterou bnet účet zná v okamžiku, kdy autenticator přiřadíš.AlterEgo píše:Ani pro stazeni nemusis byt pripojeny, protoze se instalator te aplikace da stahnout treba na kompu a pak si to jen nahrajes do telefonu/tabletu/neceho :-)
To zadne sms ani nic jineho k cemu bys potreboval net neposila.
Tak ještě k začátku, když budu posílat ten doklad domluvim se s nimi česky nebo ne ?
2 Thulle:
To ti přijde jen proto, že nevíš, jak to funguje.
Neověřuje se algoritmus - ten je veřejně známý a může se na něj každý podívat. Ověřuje se (za pomocí veřejné části klíče), jestli vygenerované číslo odpovídá soukromému klíči.
Ze sériového čísla nezískáš ani veřejný klíč natož ten soukromý....
Neověřuje se algoritmus - ten je veřejně známý a může se na něj každý podívat. Ověřuje se (za pomocí veřejné části klíče), jestli vygenerované číslo odpovídá soukromému klíči.
Cesky se s nema nedomluvis. Musis EN, nebo nejaky jiny jazyk ve kterem to resi.
- Fru-fru
- The Butcher
samozřejmě ne, pouze v podporovanch jazycích, které odpovídají mám pocit jazykům ve hře...Použij google translate, oni pochopí i horší eng, takže bez obav..hlavně začni komunikovat, čím dříve, tím lépe...termit98 píše:Tak ještě k začátku, když budu posílat ten doklad domluvim se s nimi česky nebo ne ?
a na tabletu je taky andriod? chtěl bych to mít ještě jinde než v mobilu, protože můj vlastní andriod nemá. slyšel jsem o autenthicatoru pro windows, ale moc tomu nevěřím a nerad bych svěřil svůj bnet účet něčemu pochybnýmu.AlterEgo píše: Mam to v mobilu a na tabletu a funguje to v pohode a je jedno ze ktereho zarizeni to cislo opisuju.
Jj, jsou i tablety, kde je android.v0kurka píše: a na tabletu je taky andriod? chtěl bych to mít ještě jinde než v mobilu, protože můj vlastní andriod nemá. slyšel jsem o autenthicatoru pro windows, ale moc tomu nevěřím a nerad bych svěřil svůj bnet účet něčemu pochybnýmu.
Pokud to dobře chápu, autenticator a bnet účet se synchronizují jen jednou a to v tom případě, když ho aktivuji.Xkryspin píše:2 Thulle:
Poté bnet účet pracuje jen s jedním vygenerovaným číslem a nijak ho zpětně neověřuje - jen jednostraně díky logaritmu a vzorečku, který počítá, jestli vygenerované číslo autenticatoru souhlasí po přepočtení algoritmem s číslem na Bnet účtu.