ahojte rád by som vedel váš rekord koľko najviac elite packov ste zabily, a v akom acte a lokácii. Dnes mam neuveritelný rekord ktorý je fakt že amazing
13elite packov áno čítate správne 13elite packov som našiel v 1akt-e vo Watch Tower 2 ktora sa nachádza v northern highlands
pochválte sa aj vy kde sa dá nájst vela elite packov a kde ďakuem
Farmenie - Váš rekord
Re: Farmenie - Váš rekord
co to je za nesmysly tady
Crumbling Vault ma nejspis nejvic elitek.. Vault of the Assassin ma taky cca 8 packu, ale Crumbling Vault jich ma nejvic pohromade, casto nabehnu do 2 packu najednou a tak..
Watch Tower 3 neexistuje btw
Watch Tower 3 neexistuje btw
neříkej a kolikrát jsi potkal v jednom dungeonu 13 elitek... i když přitom, jak jsou zabugovaný northern highlands bych se tomu možná ani tolik nedivil. nemyslím jen ty povídačky o 10+ pacích ve watch tower lvl2, nebo jediný místo ve hře s elitkama bez označení vlastností. dneska jsem bojoval v northerhn highlands s elitkama, co nebyli vidět a měli firechainy xD bylo to opravdu moc zábavný. jednalo se o ty vážky - poznal jsem to podle health baru, ten měli. nejpodivnější bylo, že to začalo už portem. jakmile jsem do tý lokace naportil, tak se mi škubnul obraz a viděl jsem na zemi firechainy. ale nikde nikdo. pak se kousek pohnu a nejspíš ze křoví či kamene, jak to ty vážky dělávaj, na mě vyskočily a byl jsem okamžitě mrtvej. na druhej pokus sem nenechal nic náhodě. kromě firechainů je prozradil ještě plagued, protože to pokládaj vždycky pod sebe, takže na zabugovanou jendotku měli dobrý očarování jak bych hledal a zabíjel takový wallery, horde nebo invul, to fakt nevím.
v0kurka: Něco podobnýho se mi jednou stalo taky. Koukal jsem na to jak z jara. Jenom si už přesně nepamatuju, v který to bylo lokaci a byli to unburied a jednou z abilit byla molten, takže se to podle toho taky celkem dalo sledovat.
...a stejně všichni umřem...
to je prece novy afix na elitach, vyskytuje se hodne vzacne, jmenuje se invisible, dost neprijemny, kdyz je potkas na HC ;-)
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Podle mě je to jen bug a stává se mi ve 3tím aktu u těch lítajících potvor. Jakmile vyflusne ohnivou kouli, je vidět a pak hned ne, přemisťuje se bez možnosti nalezení a nemá ani žádné označení, tudíž nejde zabít, přestože může zabít mě.vyrostek píše:to je prece novy afix na elitach, vyskytuje se hodne vzacne, jmenuje se invisible, dost neprijemny, kdyz je potkas na HC ;-)