Farmenie - Váš rekord

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lesko
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Farmenie - Váš rekord

Příspěvek od lesko » 29.07.2012, 19:07 hod.

ahojte rád by som vedel váš rekord koľko najviac elite packov ste zabily, a v akom acte a lokácii. Dnes mam neuveritelný rekord ktorý je fakt že amazing

13elite packov áno čítate správne 13elite packov som našiel v 1akt-e vo Watch Tower 2 ktora sa nachádza v northern highlands

pochválte sa aj vy kde sa dá nájst vela elite packov a kde ďakuem

v0kurka
Burning Soul

Re: Farmenie - Váš rekord

Příspěvek od v0kurka » 29.07.2012, 19:30 hod.

trošku mi to připomíná :D viewtopic.php?f=32&t=6041

můj rekord je 14 packů ve watch tower level 3.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 29.07.2012, 21:39 hod.

co to je za nesmysly tady

Wizi
Quill Rat
BattleTag:Wizi#2979

Příspěvek od Wizi » 29.07.2012, 22:46 hod.

Crumbling Vault ma nejspis nejvic elitek.. Vault of the Assassin ma taky cca 8 packu, ale Crumbling Vault jich ma nejvic pohromade, casto nabehnu do 2 packu najednou a tak..

Watch Tower 3 neexistuje btw

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 29.07.2012, 22:54 hod.

neříkej :D a kolikrát jsi potkal v jednom dungeonu 13 elitek... i když přitom, jak jsou zabugovaný northern highlands bych se tomu možná ani tolik nedivil. nemyslím jen ty povídačky o 10+ pacích ve watch tower lvl2, nebo jediný místo ve hře s elitkama bez označení vlastností. dneska jsem bojoval v northerhn highlands s elitkama, co nebyli vidět a měli firechainy xD bylo to opravdu moc zábavný. jednalo se o ty vážky - poznal jsem to podle health baru, ten měli. nejpodivnější bylo, že to začalo už portem. jakmile jsem do tý lokace naportil, tak se mi škubnul obraz a viděl jsem na zemi firechainy. ale nikde nikdo. pak se kousek pohnu a nejspíš ze křoví či kamene, jak to ty vážky dělávaj, na mě vyskočily a byl jsem okamžitě mrtvej. na druhej pokus sem nenechal nic náhodě. kromě firechainů je prozradil ještě plagued, protože to pokládaj vždycky pod sebe, takže na zabugovanou jendotku měli dobrý očarování :D jak bych hledal a zabíjel takový wallery, horde nebo invul, to fakt nevím.

CADAVER
Fallen Shaman

Příspěvek od CADAVER » 29.07.2012, 23:08 hod.

v0kurka: Něco podobnýho se mi jednou stalo taky. Koukal jsem na to jak z jara. Jenom si už přesně nepamatuju, v který to bylo lokaci a byli to unburied a jednou z abilit byla molten, takže se to podle toho taky celkem dalo sledovat.
...a stejně všichni umřem... :)

vyrostek
Wraith
BattleTag:vyrostek#2592

Příspěvek od vyrostek » 31.07.2012, 14:57 hod.

to je prece novy afix na elitach, vyskytuje se hodne vzacne, jmenuje se invisible, dost neprijemny, kdyz je potkas na HC ;-)

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 08.08.2012, 11:39 hod.

vyrostek píše:to je prece novy afix na elitach, vyskytuje se hodne vzacne, jmenuje se invisible, dost neprijemny, kdyz je potkas na HC ;-)
Podle mě je to jen bug a stává se mi ve 3tím aktu u těch lítajících potvor. Jakmile vyflusne ohnivou kouli, je vidět a pak hned ne, přemisťuje se bez možnosti nalezení a nemá ani žádné označení, tudíž nejde zabít, přestože může zabít mě.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Odpovědět

Zpět na „Obecně“