Tvoje opakující se rady (přestat kopat nožičkama) by jsi taky mohl zaměnit za něco originálního, už je to nudné :-)
Přirozene raguju na TEBE, protoe si mě jako jediný pořád s radostí bereš do huby, to mám jako reagovat na někoho jiného? :-)
Toto, presne toto. Miliona.... vlastne miliardarska firma robi po 12 rokoch tie iste omyli(vlastne este vacsie, nemozem povedat, ze d2 bolo pri vydani zla hra, pametam si ako som z nej bol v riti ked som hral od spoluziaka pozicanu original nemecku verziu z viedenskej humy, necro 65lv asi 2 mesiace v kuse hrania ) ako pri d2.Timpa píše:Jo jedna teorie je hezká že D2 bez LoD by nic nebylo. Ale tak je to 10let jestli se Blizzard neponaučil a s D2 a LoD tak D3 nic nepomůže. Snad D3 by mělo už diky předchozích zkušeností být parádní a ne obhajoba D2 nic nebylo až s datadiskem to samé bude u D3.
ahoj co presne te vic bavi na D3 nez u D2?? jsem hodne zvedavy kolik novych a zabavnych veci prineslo D3Still-Alive píše:Mě ta míra zábavy příjde uplně stejná... než vyšlo D3, ze srandy jsem si zase D2 nainstaloval... No po chvíli mě to přestalo bavit, asi už jsem nějak zlenivěl. Právě většina věci, co mě teď štvali u D2, D3 odbouralo..
+1Drakkari píše:Od kdy je, a kdy vůbec bylo diablo pro náročné lidi?
Právě tohle píšou děti, stejně, tak to psali i před cataTimpa píše:Ty pandy se snad muzou libit tak dětemjinak plno lidi co ja teda osobně znám všichni zavrhli už wow hlavně ty pandy to je sranda
.
jo urcite to pisou deti,se nekdy podivej na vekovej pruzkum...vsadim se ze z puvodnich hracu vanilly nezustal uz vubec nikdoNepehath píše:Právě tohle píšou děti, stejně, tak to psali i před cataTimpa píše:Ty pandy se snad muzou libit tak dětemjinak plno lidi co ja teda osobně znám všichni zavrhli už wow hlavně ty pandy to je sranda
.
Jinak D3 je pořád sranda, baví mě a budu to hrát i déle.
kdyby udelali obrat o 360 stupnu,tak se moc daleko nedostanouStill-Alive píše: Co si budem povídat, hodně věcí je dobrá myšlenka, ale jejich realizace je pochabná a moc dobře nefunguje, bez pořádného nastavení, to že udělají naraz změnu o 360 stupňů, během jednoho patche, tomu moc neprospěje.
Má to mouchy, ale přesto mě to neodrazuje a hraju...
Nepotřebuju k tomu extra inovativní prvky
Jsem zvědav, co nám přichystají v datadisku, zda nějaký bude
jo, ještě jsem neslyšel žádný jiný argument, který by to potvrdil, jen a pořád ta samá stupidní kritika pand jako rasy, neslyšel jsem nikoho, kdo by si stěžoval na nové mechaniky, jen kritika, toho, že se jedná o asijskou tématiku, kungfu pandy a podobné blbosti...ale nic jiného, pořád ty samé kecy, které nemají žádné opodstatnění, všichni tak stejně nadávaly na cataclysm a první raidy + firelands před nerfem si všichni chválili, že se vrátil konečně nějaká obtížnost...ale děti si před vydáním stěžovaly, jak to zničí wowko,jak se vše zjednoduší..., ale nic se nepotvrdilo, až příjdeš s jiným argumentem, než je tahle blbost, co píšeš, tak napiš.Alfajk píše:jo urcite to pisou deti,se nekdy podivej na vekovej pruzkum...vsadim se ze z puvodnich hracu vanilly nezustal uz vubec nikdoNepehath píše:Právě tohle píšou děti, stejně, tak to psali i před cataTimpa píše:Ty pandy se snad muzou libit tak dětemjinak plno lidi co ja teda osobně znám všichni zavrhli už wow hlavně ty pandy to je sranda
.
Jinak D3 je pořád sranda, baví mě a budu to hrát i déle.
a jestli sis taky nevsiml,tak s kazdym datadiskem wowko ztraci stovky tisic hracu...pandy,to je ciste konec,alespon pro hrace,kteri meli radi "wow",ted z toho delaj "lineage GW aion" mišmaš,aby se zalibili asijsky komunite ktera pomalu tu evropskou i americkou vytlaci...to zase bude asiatu co se uhrajou k smrti...