Průzkum-goldy na rmahu

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Mango
Quill Rat
Re: Průzkum-goldy na rmahu

Příspěvek od Mango » 19.07.2012, 13:25 hod.

Punky píše:
ReptileSVK píše:
Punky píše:no mozno by sa oplatilo vykupovat goldy cez "sukromnikov" a predavat ingame, pomer cien hovori celkom jasne pre slusny zisk... niekto aj tu na fore pisal ze na tom zarobil, dokonca 3000eciek, comu ale ja osobne neverim... ale nejake "drobne" by sa mozno dali zarobit
tak nech to citam z kazdej strany tak som tomu nepochopil.
hmm, no... aj tu na fore napr niekto predava goldy jo... pise tam chlapik ze 32kc/1m a 5%zlava pri vacsom odbere... teda 100m=3040kc=120 eur... cize mas zrazu 100m s investiciou 120 eur... ked to hodis na rmah po 2,50/1m a preda sa to, mas 250eur - 15% = 212,5eur - 15% = 180 eur... -120 eur investicia = 60eur cisty zisk... jasnejsie sa to asi napisat neda

kazdopadne, s*at na to, diablo je (alebo mala by byt) predovsetkym hra a ta ma bavit a nie bussines aby som tu vyratal percenta, zisky, poplatky a neveim co este :D
az na to ze ti ty goldy nikdo na rmah nekoupi tak pohoda :-p

onsit
Quill Rat

Příspěvek od onsit » 19.07.2012, 13:30 hod.

No pokud ja vim, tak stále nejde převádět peníze z RMAH zpět na Paypal ucet, takže na ty EUR co vyděláš se pomůžeš po večerech koukat, ale do peněženky je nedostaneš :D
Proto prodávat GOLD za EUR je totalni nesmysl, dokud nepovolí převod EUR zpět na paypal (pokud to už je, tak se omlouvám :D

Sanien
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Sanien#2971

Příspěvek od Sanien » 19.07.2012, 13:37 hod.

onsit píše:No pokud ja vim, tak stále nejde převádět peníze z RMAH zpět na Paypal ucet, takže na ty EUR co vyděláš se pomůžeš po večerech koukat, ale do peněženky je nedostaneš :D
Proto prodávat GOLD za EUR je totalni nesmysl, dokud nepovolí převod EUR zpět na paypal (pokud to už je, tak se omlouvám :D
Při zadávání aukce na RMAH máš dole rozklikávací políčko, kde si vybereš, kam ty peníze za prodanou věc mají být odeslány. Na výběr je battlenet balance nebo paypal. Pokud vím, tak jediné co nejde, tak převod z battlenetu na paypal.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 19.07.2012, 13:38 hod.

Mango píše:az na to ze ti ty goldy nikdo na rmah nekoupi tak pohoda :-p
to bola len moja reakcia na nejaku tu debatu tu a na to ze tu aj niekto nieco predal cez rmah... inak aj kamos spominal ze nieco predal, ale len par M... ale napr cisto teoreticky, nieco by sa tam predat malo dat, stale je vela ludi co to kupia radsej sice drahsie, ale bezpecne cez AH nez od ludi
onsit píše:No pokud ja vim, tak stále nejde převádět peníze z RMAH zpět na Paypal ucet
to ani neviem ze by to niekedy neslo, co som predal tak do asi 3 dni som mal peniaze na paypale a tam su doteraz

Mango
Quill Rat

Příspěvek od Mango » 19.07.2012, 13:42 hod.

jj praveze jen tech par M prodas :/ kdyz chci treba prodat 50M a vice nezbyva mi nez jit tady na forum a nabizet..:-)

ja jen ze jsi tady pocital vlastne ze to vypada ze zisk mas 33% jen tak ale chtel sjem to uvest na pravou miru, je to tezsi a mas riziko ze to neprodas(zkousel jsem 36hod 25M a neprodal se ani 1 gold)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 19.07.2012, 14:16 hod.

tak ja som len ratal podla dostupnych cien ako je to teoreticky... to ako to je v "reale" je vec druha... aj tak si ale myslim ze najviac sa oplati investovat ingame goldy do itemov a tie potom predat na rmah, popripade ebay

Prostidude
Quill Rat

Příspěvek od Prostidude » 20.07.2012, 00:16 hod.

tak sem se pokoušel prodat různý sr*čky typu tome of secrets flawless square gemy atd...nakonec sem prodal tankovací sword za 1.99€ a 4x perfect square emerald za 1€ goldy se bohužel neprodaly ale zkoušim dál jinak ten co tu psal s tim koncem aukce má pravdu řada na vás dojde těsně ke konci vaší aukce když máte štěstí(většinou) pokud tam nejsou miliardy goldů od china farmerů kterejm končí aukce 1s po před vaší... jo jinak pro ty z vás co nemaj paypal a nechtěj vyhazovat peníze za authenticator / nemaj mobil kterej ho podporuje našel sem na netu jeden pro pc máte aspoň možnost něco prodat a zaplatit si třeba wow sub nebo nějaký jiný kraviny od actiblizzu
http://code.google.com/p/winauth/ čistý bez trojanů/keyloggerů
btw když už sem takhle nakous ty prodeje na rmahu už se někomu z vás povedlo prodat nějakej end game item za 50€+?

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 20.07.2012, 06:34 hod.

Prostidude píše:tak sem se pokoušel prodat různý sr*čky typu tome of secrets flawless square gemy atd...nakonec sem prodal tankovací sword za 1.99€ a 4x perfect square emerald za 1€ goldy se bohužel neprodaly ale zkoušim dál jinak ten co tu psal s tim koncem aukce má pravdu řada na vás dojde těsně ke konci vaší aukce když máte štěstí(většinou) pokud tam nejsou miliardy goldů od china farmerů kterejm končí aukce 1s po před vaší... jo jinak pro ty z vás co nemaj paypal a nechtěj vyhazovat peníze za authenticator / nemaj mobil kterej ho podporuje našel sem na netu jeden pro pc máte aspoň možnost něco prodat a zaplatit si třeba wow sub nebo nějaký jiný kraviny od actiblizzu
btw když už sem takhle nakous ty prodeje na rmahu už se někomu z vás povedlo prodat nějakej end game item za 50€+?
1. na plne funkcny RMAH staci sms protect, ziaden autentificator nie je zapotreby.
2. perfecty moc neficia, ale vyssie by mali ist na dracku. radiant square som predal do 3 hodin.
3. moj najvacsi uspech bol predaj meca za 60 eur.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 20.07.2012, 07:47 hod.

Prostidude píše:btw když už sem takhle nakous ty prodeje na rmahu už se někomu z vás povedlo prodat nějakej end game item za 50€+?
nebol to sice top, ale celkom slusne pantsy som predal za 49,99e... ked sa to rozbiehalo, dala sa predat skoro kazda slusnejsia vec za par eur co som tak kecal s ludmi, teraz to je asi horsie s predajom... treba to brat kazdopadne len ako bonus... ja som si napr tym predajom "splatil" kupu d3 a viac to nejak neriesim, kupoval som to s tym ze to budem hrat a nie na tom "zarabat"... este je teda v plane nejaky ten cas pohrat, potom hodit cely equip na rmah a zo ziskanych eur kupit gw2 a bude to v cajku :)

umiyaki
Fallen Shaman

Příspěvek od umiyaki » 20.07.2012, 07:53 hod.

Naplanoval jsem to naprosto stejne. Dohrat inferno, prodavat na RMAH, aby se hra zaplatila a az me to vubec nebude bavit, prodat komplet celou postavu/vybaveni. Chybí mi poslední bod. :-)

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 20.07.2012, 09:09 hod.

v principe, ked podobny predmet stoji na gold AH 15 000 000, tak na RMAH nesmie prevysit sumu 37,5 eura, inak je mala pravdepodobnost, ze to niekto kupi. 1 melon = 2,5 ecka. Z toho vypliva, ze len veci hodne 100 000 000 a viac goldov si zasluzia sumu 250 eur.

Prostidude
Quill Rat

Příspěvek od Prostidude » 20.07.2012, 10:12 hod.

ReptileSVK píše:
Prostidude píše:tak sem se pokoušel prodat různý sr*čky typu tome of secrets flawless square gemy atd...nakonec sem prodal tankovací sword za 1.99€ a 4x perfect square emerald za 1€ goldy se bohužel neprodaly ale zkoušim dál jinak ten co tu psal s tim koncem aukce má pravdu řada na vás dojde těsně ke konci vaší aukce když máte štěstí(většinou) pokud tam nejsou miliardy goldů od china farmerů kterejm končí aukce 1s po před vaší... jo jinak pro ty z vás co nemaj paypal a nechtěj vyhazovat peníze za authenticator / nemaj mobil kterej ho podporuje našel sem na netu jeden pro pc máte aspoň možnost něco prodat a zaplatit si třeba wow sub nebo nějaký jiný kraviny od actiblizzu
1. na plne funkcny RMAH staci sms protect, ziaden autentificator nie je zapotreby.
2. perfecty moc neficia, ale vyssie by mali ist na dracku. radiant square som predal do 3 hodin.
3. moj najvacsi uspech bol predaj meca za 60 eur.
sms protect je jen na paypal a co se týče mě mám s tim problém nejdřív sem musel povolit platby po internetu aby pp moh strhnout 50kč za ověření karty(banka to udělala za 5 prac. dnů) pak sem musel zažádat o aktivaci internet bankingu (na to čekám eště teď a asi další tejden budu) abych se dostal k výpisu z účtu s kódem k paypalu a nemusel čekat do příštího měsíce
tenhle winauth mi dost pomoh jelikož můžu udělat průzkum z čeho bude/nebude zisk na rmahu
jinak co se týče itemů tak tu mám věci za cca 350€ (4itemy) z toho jeden mám v plánu prodat za 250€ - legy na monka 205vita/80allres/79dex/2sockety

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 20.07.2012, 10:58 hod.

sms protect je jen na paypal a co se týče mě mám s tim problém nejdřív sem musel povolit platby po internetu aby pp moh strhnout 50kč za ověření karty(banka to udělala za 5 prac. dnů) pak sem musel zažádat o aktivaci internet bankingu (na to čekám eště teď a asi další tejden budu) abych se dostal k výpisu z účtu s kódem k paypalu a nemusel čekat do příštího měsíce
tenhle winauth mi dost pomoh jelikož můžu udělat průzkum z čeho bude/nebude zisk na rmahu
jinak co se týče itemů tak tu mám věci za cca 350€ (4itemy) z toho jeden mám v plánu prodat za 250€ - legy na monka 205vita/80allres/79dex/2sockety
no tak ja zato nemozem, ze si nemal nic aktivovane ako sa na 21 storocie patri :D. Je normalna vec, ze clovek ma IB a povolene platby cez inet, takze u mna to bola rychlovka.
Naposledy upravil(a) ReptileSVK dne 20.07.2012, 11:00 hod., celkem upraveno 1 x.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 20.07.2012, 11:00 hod.

Prostidude píše:Sms protect je jen na paypal a co se týče mě mám s tim problém nejdřív sem musel povolit platby po internetu aby pp moh strhnout 50kč za ověření karty(banka to udělala za 5 prac. dnů) pak sem musel zažádat o aktivaci internet bankingu (na to čekám eště teď a asi další tejden budu) abych se dostal k výpisu z účtu s kódem k paypalu a nemusel čekat do příštího měsíce
Gl s tym predavanim za 250 :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“