Ban (spamming)
Cauko diablisti
Dnes rano sa idem prihlasit do hry a vyhodi mi hlasku ze account has been suspended bla bla....ze mam kuknut email. V schranke 6 mejlov od blizzardu ze som dostal ban. najskor 1h, potom 6h, a nakniec 24h. Offense: Spamming
V chate pisem minimalne, len zdravim a ked sa ma niekto pyta, cize musi to byt niaka habadura. Stalo sa vam nieco podobne?
Prve co som spravil tak som zmenil heslo a email.
Mam este nieco podniknut? Mam im napisat? alebo sa nesiri niaka informacia ze vtom maju bordel a generuju fake bany?
Ak tu takato tema uz je tak pardon, nenasiel som...
Dakujem za reakcie
Dnes rano sa idem prihlasit do hry a vyhodi mi hlasku ze account has been suspended bla bla....ze mam kuknut email. V schranke 6 mejlov od blizzardu ze som dostal ban. najskor 1h, potom 6h, a nakniec 24h. Offense: Spamming
V chate pisem minimalne, len zdravim a ked sa ma niekto pyta, cize musi to byt niaka habadura. Stalo sa vam nieco podobne?
Prve co som spravil tak som zmenil heslo a email.
Mam este nieco podniknut? Mam im napisat? alebo sa nesiri niaka informacia ze vtom maju bordel a generuju fake bany?
Ak tu takato tema uz je tak pardon, nenasiel som...
Dakujem za reakcie
Re: Ban (spamming)
Kamosovi sa stale presne to iste, napisal ticket a ako odpoved dostal :
Hey there!
Thanks for your patience! Diablo has been rampaging around the office the last few days and I'm pretty sure he got into the coffee.
I checked over the account, and have good news and bad. The good news is, it looks like your play characters in the EU region of the game weren't touched. I've sent you a password reset to your email to help secure things! You should be able to complete that at your leisure.
The bad news is, as you may have suspected the account was hacked - but they only logged into the US region of the game and spammed there. I've removed any suspension involved and you're not responsible for that. You can log in again and play whenever you like!
This should clear things up - and no rollbacks were done because things looked ok from here - but if you have any questions, let us know!
Hope you have an awesome day! Thanks again for contacting me.
Best wishes,
Game Master Mazarhai
Customer Services
Blizzard Entertainment
www.blizzard.com/support
Only logged, werent touched.
Ako super, to uz je len krocik ktomu aby vykuchali postavu keby som tam mal nieco vzacnejsie. To by bol awesome day.
No nič, ostava dufat. Uz to fici, som zvedavy ako dlho.
Ako super, to uz je len krocik ktomu aby vykuchali postavu keby som tam mal nieco vzacnejsie. To by bol awesome day.
No nič, ostava dufat. Uz to fici, som zvedavy ako dlho.
Mě se tohle stávalo taky dostával jsem chat ban na 6 hodin a udělal jsem to, že jsem si aktivoval na telefonu authenticator a od té doby mám pokoj
Asi kupim autenticator, bo ako na toto nemam nervy.
Windows Mobile 6.5 asi tu aplikaciu nezvladne. Nedala by sa emulovat v PC? ale to uz je asi iny topic. idem pohladat.
Windows Mobile 6.5 asi tu aplikaciu nezvladne. Nedala by sa emulovat v PC? ale to uz je asi iny topic. idem pohladat.
dá se to používat i v PC. Já to takhle mám a jsem spokojený...Tominator píše:Asi kupim autenticator, bo ako na toto nemam nervy.
1. Stáhni si http://bluestacks.com/
2. Nainstaluj
3. Vyhledej si tam battlenet authentificator
4. Po spuštění BT auth. se ti zobrazi kód (serial number) » ten použiješ ve svém acc na webu battlenetu
5. Od té chvíle každé logování do hry nebo na battlenet acc budeš muset po zadání hesla zadat i kód, který ti ten authentificator vygeneruje.
tuším že každých 30 sec ti to hodí jiné číslo kódu, ale toho se nelekej, stačí zkopírovat hned to první (i přes to, že se změní než se logneš) .... každý kód je aktivní delší dobu (ale nevím kolik... 3-5 minut? nezkoušel jsem to)
Pokud by bylo něco nejasné, tak pm nebo tady v topicu
Presne taketo nieco som potreboval, ĎAKUJEM na sto krát.
kopirovat to cislo radsej nebudem, 8 cifier, aspon si potrenujem kradkodobu pameť heh, potom si nespomeniem na PIN pri bankomate
Tem serial a restore code predpokladam ze si je dobre opisat na papierik a šupnúť niekde k instalacke napriklad...
Este raz vďaka
kopirovat to cislo radsej nebudem, 8 cifier, aspon si potrenujem kradkodobu pameť heh, potom si nespomeniem na PIN pri bankomate
Tem serial a restore code predpokladam ze si je dobre opisat na papierik a šupnúť niekde k instalacke napriklad...
Este raz vďaka
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
"5. Od té chvíle každé logování do hry nebo na battlenet acc budeš muset po zadání hesla zadat i kód, který ti ten authentificator vygeneruje."
Jsi si jistej ? Já se třeba z domova normálně přihlašuju do hry a authenticator to po mně nechce. Párkrát se stalo, že jo, ale většinou ne. A když sem třeba u kámoše na jeho wifině nebo prostě změnim místo připojení, tak ho to chce. Jaký to má pravidla ? Právě sem myslel, jestli to budu muset vyplňovat po každým přihlášení a není to tak ...
Jsi si jistej ? Já se třeba z domova normálně přihlašuju do hry a authenticator to po mně nechce. Párkrát se stalo, že jo, ale většinou ne. A když sem třeba u kámoše na jeho wifině nebo prostě změnim místo připojení, tak ho to chce. Jaký to má pravidla ? Právě sem myslel, jestli to budu muset vyplňovat po každým přihlášení a není to tak ...
- patriarchf
- Fallen Shaman
- BattleTag:patriarchf#2640
Mám stejnou zkušenost, zřejmě jde o nějaký filtr změny konfigurace PC/připojení/IP/MAC, protože pokud se nepřihlásím k battlenet acc z práce, doma po mne D3 při přihlášení authentifikační kod nechce, v obráceném případě ano.JamieChris píše:"5. Od té chvíle každé logování do hry nebo na battlenet acc budeš muset po zadání hesla zadat i kód, který ti ten authentificator vygeneruje."
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
To si nastavíš na bnetu, zda to chceš při každém logování nebo ne. Defaultně je ten systém, který popisuješpatriarchf píše:Mám stejnou zkušenost, zřejmě jde o nějaký filtr změny konfigurace PC/připojení/IP/MAC, protože pokud se nepřihlásím k battlenet acc z práce, doma po mne D3 při přihlášení authentifikační kod nechce, v obráceném případě ano.JamieChris píše:"5. Od té chvíle každé logování do hry nebo na battlenet acc budeš muset po zadání hesla zadat i kód, který ti ten authentificator vygeneruje."
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
aha...tak to mám asi blbě nastavený na bnetu až dorazím z práce, tak se na to mrknu, protože já to musím zadávat při každém logování
Na Bnete v Account/Manage Security Options sa to da zmenit Defaultne je to ze raz tyzdenne a teda asi aj pri zmene pripojenia...
Těch pravidel je více - vliv má rozhodně:
1) Čas od posledního nalogování
2) Změna některých souborů diabla
3) Změna konfigurace počítače / update systému
4) Neznámá IP adresa
1) Čas od posledního nalogování
2) Změna některých souborů diabla
3) Změna konfigurace počítače / update systému
4) Neznámá IP adresa
Jsem z toho zmatený takže by nemněl být porblém při změně IP Adresy s ověřením a kde tento ověřovací kod seženu kromne te android aplikace
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
NA služebním mobilu nemůžu mít autentivator, takže má normální autenticator přímo od Blizzardu za pár stovek jako externí přívěsek. Defaultně se mi na něj ptá asi cca 1x za 2 týdny nebo když dělám něco s linkou nebo z jiného počítače a koukám, že jsem rád, že ho mám a jsem tak chráněnej!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ještě je varianta appka pod Windows.
Tam můžeš autentikator vyexportovat a mít ho třeba v cloudu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Tam můžeš autentikator vyexportovat a mít ho třeba v cloudu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz