Kolik z nás již pokořilo inferno?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Kolik z nás již pokořilo inferno?

Za barbara
29
14%
Za monka
20
10%
Za wizarda
15
7%
Za demon huntera
22
11%
Za witch doctora
5
2%
Za 2 charaktery
10
5%
Za 3 charaktery
4
2%
Za 4 charaktery
2
1%
Za všechny charaktery
6
3%
Zatím ne...
92
45%

Celkem hlasů: 205

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
Re: Kolik z nás již pokořilo inferno?

Příspěvek od Nekronaut » 18.07.2012, 11:31 hod.

Hm a pak že je DH OP :lol:

Já se právě rozhodoval mezi monkem a barbem a monk je mi sympatičtější, ale ve světle nových skutečností se nad tím znovu zamyslím ...

st.ranger
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 18.07.2012, 11:47 hod.

Pustup pomalý, ale to jenom díky idiotskému gearu a mizernému lootu. Hraji za WD, včera jsem konečně dorazil za Gnomem, kterého nemám se současným vybavením možnost dát. HP 39k a dmg 15k, resisty mizerné a to jsem měl dmg 9k, ale na publicu jsem narazil na Poláka, co mi prodal hodně slušnou dýku a mojo za 100k, neměl na opravy po zabití. Velice odolávám návštěvám AH, peníze do toho cpát nechci, ale když občas nakouknu, nechápu, jak je možné, že někomu něco takového padlo. Mě třeba padá za WD hodně itemů pro DH, za Monka zase pro Wizarda a za DH zatím padá něco pro WD, takový začarovaný kruh. Spíše mě štvou kombinace pro předměty. Padne mi například jasně WD item a přidává body do Strength.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 18.07.2012, 11:59 hod.

Nekronaut píše:Hm a pak že je DH OP :lol:

Já se právě rozhodoval mezi monkem a barbem a monk je mi sympatičtější, ale ve světle nových skutečností se nad tím znovu zamyslím ...

Presne tak, mam barbara lvl60 ale proste mne to s nim tak nebavi. Takze hraju s monkem, momentalne na nightmare a bavi mne to o dost vic.
Ale co tu tak ctu, ze je monk extremne drahej na equip, tak se svym omezenym mnozstvim casu je mi z toho smutno...
Obrázek

Last_Elf
Quill Rat

Příspěvek od Last_Elf » 18.07.2012, 13:24 hod.

Ono se blbě zjišťuje, za kterou postavu to dohrálo nejvíce lidí, když tam máte 6 lidí, u kterých nevíte, za které postavy to dohráli. :)

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 18.07.2012, 13:28 hod.

Last_Elf píše:Ono se blbě zjišťuje, za kterou postavu to dohrálo nejvíce lidí, když tam máte 6 lidí, u kterých nevíte, za které postavy to dohráli. :)

Já si interně řadím tyto hráče do skupiny "HC". Většina hráčů jak je vidět buď nedohrála, nebo dohrála za jeden char. Je přeci jen ještě brzy na to, aby kdekdo dohrál za všechno :-)

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 18.07.2012, 13:32 hod.

Na SC s monkem sólo zhruba před měsícem, pak jsem rozjel barbara, ale chytlo mě HC a rád bych pokořil Inferno právě v něm. :)
Naposledy upravil(a) Petros dne 23.07.2012, 12:33 hod., celkem upraveno 1 x.

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 20.07.2012, 22:59 hod.

Dnes za barba, docela se to dalo, i kdyz ten act4 uz byly celkem masakr, a uz se tesim na monka, mmntalne jsem na zacatku nightmaru a jsem rad, ze si od inferna na chvili odpocinu. Stats a build dam do topicu Charaktery/Barbar

Edit: Inferno dokonceno i za monka
Naposledy upravil(a) Abbottaker1 dne 13.08.2012, 00:54 hod., celkem upraveno 2 x.

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 22.07.2012, 23:03 hod.

Konečně jsem našel čas dodělat 3. a 4. akt s monkem a i přes všechny pochybnosti to šlo v pohodě. Trošku bych vzal zpět svojí poznámku o drahé výbavě na monka, protože já mám na sobě vše z AH celkem za 5M, což je podle mě hodně málo a hrálo se v pohodě bez přemíry chcípání a neskipnul jsem ani jednu elitku. Pouze Ghoma jsem šel asi 15x :-) Jinak hráno komplet solo. Když bude čas, napíšu něco o buildu a equipu do vlákna o monkovi.
Naposledy upravil(a) plechi dne 23.07.2012, 13:46 hod., celkem upraveno 1 x.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 23.07.2012, 12:14 hod.

Skoro bych ještě k tématu přidal podmínku "a nepoužil výbavu z AH nebo RMAH". Jelikož aukci bojkotuji, nesmím se divit, že mám takové problémy a jsem tam, kde jsem. Občas ale na Public měním věci, mám celkem štěstí na spoluhráče.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 26.07.2012, 13:06 hod.

Tak zatím se ti co nedohráli nikdy inferno pořád drží nad šedesáti procenty, už jsem čekal menší pokles. Faktorů je ovšem mnoho: léto, ztráta motivace, neschopnost, nehlasování atd. Já osobně to chci dohrát za jeden range (DH) a jeden melee (monk) char a tipuju, že na další už nebudu mít chuť/sílu. No nechám se překvapit...

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.07.2012, 13:26 hod.

tak u man je faktor ten, ze ma nebavi farmit, aby som nahrabal dalsich X milionov na gear ktory by ma posunul k dokonceniu (zabavnou formou) actu 3 a nasledne 4ky... takze viacejmenej uz kaslem na to, aj ked som si vravel ze aspon s tym barbarom to dam... nebudem to hrotit... dam si sem tam jeden run, inak akurat na AH kupujem veci ktore su tesne pred koncom na bid bez bo a predavam to dalej... ked z toho bude par milionov a ceny pojdu dole oproti dnesku, kupim vybavu na pohodove dohranie... a ak nahodou nie... tak nevadi, ved toho diabla som dal aj tak uz 3 krat :)

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 26.07.2012, 13:42 hod.

To s tím bidem dělám taky když se k něčemu slušnému nachomejtnu, ale poslední cca týden nejsem schopný prodat věci kolikrát ani za 1/2 ceny nejnižšího dalšího itemu podobných atributů. Tzn. zadám 10 slotů a 10 slotů je pak unsold. Nechápu...

Jinak záseky jsem měl zatím hlavně u bossů (Belial, Ghom), běžný progres zatím celkem dávám. Je velký rozdíl mezi a3 a a4?

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.07.2012, 14:00 hod.

no predava sa toho stale menej a menej, ale nieco sa este predat da... teraz za posledne 2 dni asi tak 3 itemy kupene za mozno 300k a predane spatne za 1m+ (uz po fees)... ale niekedy to bolo lepsie

co sa tyka actov tak neviem,v 4tom som este nebol na inferne... inak s belialom napr probelm nebol ziadny... to sa mi napr aj nepacilo, ze beliala som dal (po patchi) stylom statie na mieste a rubanie asi 2 minuty, belial down... proste nic mi v podstate nerobil... nasledne v tretom acte som asi od polky zacal dostavat tazko na pr*el aj od normal mobiek... bossovia mali byt lepsie spraveny, aby to bol chalenge

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 27.07.2012, 00:01 hod.

Ono to inferno treba za bara neni tak tezke, ale goldy na equip jsou treba, a to pres prodej veci uz lze jen tezko, to bys u ah musel sedet porad, jako ze 20h denne. ted uz se prodava jen male mnozstvi predmetu, ktere jsou uplne top. pryc jsou ty doby, kdy lidi kupovali jakykoliv zluty item. ted uz vetsina vi, co hledat na danem predmetu a pod svoje( casto narocne) pozadavky nejdou. proto se vyplati na resell kupovat jen opravdu moc pekne predmety, jinak to zustane vazne viset...a z tech nervu pak muze i nakonec viset >:D

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 27.07.2012, 05:30 hod.

no pokial ste to nepresli solo tak ste to nepresli vobec. Ja to prechadzam sam a som act 3 inferno. samozrejme predavam i kupujem na AH, kedze je to sucast hry. V diable 2 stacilo urobit 20 runov a mephista a bol som cely v legendary itemoch. Tu je to tahsie. Na AH uz moc toho pre mna nie je, vsetky hyper top itemy sa presunuli na rmah. Som pri ghomovi, ale ma dava, takze farmim act 1, act 2 a predavam za tazke eura na rmah.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.07.2012, 06:35 hod.

Abbottaker1 píše:Ono to inferno treba za bara neni tak tezke, ale goldy na equip jsou treba, a to pres prodej veci uz lze jen tezko, to bys u ah musel sedet porad, jako ze 20h denne. ted uz se prodava jen male mnozstvi predmetu, ktere jsou uplne top. pryc jsou ty doby, kdy lidi kupovali jakykoliv zluty item. ted uz vetsina vi, co hledat na danem predmetu a pod svoje( casto narocne) pozadavky nejdou. proto se vyplati na resell kupovat jen opravdu moc pekne predmety, jinak to zustane vazne viset...a z tech nervu pak muze i nakonec viset >:D
tak tazke nie je, da sa to dohrat aj s equipom za par milionov, ale to je nuda, pretoze ides cisto na defense... ale aj to by som bol ochotny keby tam bola motivacia, ale ani ta uz nejak nie je... proste ma nebude hnevat, ked toho diabla nedam, nejak mi je to sumak uz :) v AH nemusis nejak vela casu travit, ja ked to checknem tak 2-3 krat za vecer ak som pri kompe, dokopy mozno tak pol hodinka... top itemy nekupujem, nemam na to prachy ani na bid, ale najdu sa aj dobre predmety za dobru cenu ktore clovek hned preda obratom (chesta s +str, +vit, allress a nejakym lps za 5,5k na bid, predana za 10 minut od vtedy ako som ju vlozil do aukcie za 400k, napr)

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Příspěvek od patriarchf » 27.07.2012, 06:44 hod.

Tak jsem včera konečně inferno pokořil se svým barbem také. Nebyla to procházka růžovým sadem ;) , ale solo.
34k dmg, 49k HP, 28%crit chance, 240%crit dmg,9200 armor, 500-600 rezisty bez bufů.
90% s tímto: http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbV!YZaZcZ Co teď ? ;)
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.07.2012, 23:10 hod.

dost jsem se divil, co na mě inferno diablo vytáhnul za kulišárny. od kdy dává ty jebnutý kletby??? jestli si je dobře pamatuju, tak jedna dává dmg over time a zakončí to nějakým výbuchem. druhá zabraňuje healování a funguje jako nějakej amplify (tj. dostávám větší dmg). a třetí je kompletně největší retardace, nějaký šílený uspávání... klasickej scénář, než jsem se seznámil se všema "novinkama", tak jsem dostal antiheal, nějakej dmg, uspání, chycení a byl sem mrtvej a nechápal jak.

můžete mi někdo potvrdit, nebo vyvrátit, že tyhle ability se u diabla zázračně objevily, nebo se jim znásobila frekvence užívání a existovaly už dříve? přísahal bych, že před měsícem tyhle srandičky nedělal a žádnýho changelogu ohledně tohodle sem si nevšiml, i když bych se nedivil, aby ani neexistoval.

po seznámení jsme ho v partě s wizardem (já monk) dali, ale čekal jsem to jako rychlovku na první pokus a to jsem se spletl.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 29.07.2012, 08:04 hod.

Kletby nejsou nic noveho.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.07.2012, 09:10 hod.

tak jsem ho dal s barbem, ale s uplne low stama, proti tomu, co tu ctu, HP 29500, DMG 21000, AR 800 baf, ale to podstatne je LOH pres 900 a to je to, proc jsem to dokoncil s tak spatnyma statama. jo jeste armor 11000

Odpovědět

Zpět na „Obecně“