Dobrá sorry za urážku ale já to tak nemyslel
Toho retarda si nech, napsal si to takovym způsobem jako bych hledal runu někde kde ani padnout nemůže.Omerta píše:Si asi retard ne?Ať čtu jak čtu nikde nevidim že bych psal že Lo je menší než vex nebo gul...
No tam se právě tak nějak skrývalo to jádro pudla, ty máš to vnímání asi fakt nějaký omezený...Quetak píše:edit: Ony jsou v D3 RW? kde? To je jak kdybys řikal že s autem metrovou uličkou neprojedeš jako na motorce....to sou mi argumenty...
Tak já píšu, že sme farmili Vex, Gul...kde?...tam a tam...lol dyť tam může padnou max Lo a ještě vzácně.Omerta píše:Fakt tě furt nějak nechápu napsal jsem že z countessky může padnout max Lo kde sis co vycucal z prstu to nevim ale já to nijak zvláštnim způsobem na pochopení nepsal.
Tak to je mi tě líto kdybys je oblejzal možná bys dostal nazpátek trochu srandy kterou sis zaplatil.Zbynek píše:Quetak píše:Omerta píše: K tý první věci. Já jsem tak moc moc moc chtěl hrát Heroes of might and magic 4...5...6...protože trojka byla tak luxusní hra u který sem strávil tisíce hodin, ale nehraju (dle tvýho vyjádření NEMŮŽU), protože prostě HoMaM 4,5,6 stojej za starou bačkoru oproti trojce, ale že bych oblejzal fan fóra HoMaM abych si tam stěžoval jak sou ty pokračování špatný tak to né... a to přesto, že sem si čtyřku a šestku koupil v originále...nainstaloval, zahrál a odložil...
Ale copak, po osmi hodinách se ti to rozleželo v hlavě?Omerta píše:Tak to je mi tě líto kdybys je oblejzal možná bys dostal nazpátek trochu srandy kterou sis zaplatil.
Volný překlad: "Nemám co bych ti na to řek proto plácnu první debilní otázku co mě napadne..."Quetak píše:Ale copak, po osmi hodinách se ti to rozleželo v hlavě?Omerta píše:Tak to je mi tě líto kdybys je oblejzal možná bys dostal nazpátek trochu srandy kterou sis zaplatil.
No vypadá to tak...Omerta píše:Spis az moc.
Když už jste mne do vaší výměny názorů zatáhly tak prosim.Quetak píše:Runy asi nejlíp v A1 ve věži v dark woodu z Councilky, kde jinde. Vchod do dalšího lvlu tý věže bych našel už i poslepu (teleport po směru hodinovejch ručiček a za dalšim rohem mapy je na 95% vchod - btw takhle to funguje snad ve všech D2 dungeonech) ale zabít ji 100x za hodinu mi nepřišlo tak zábavný jako pobít celej akt v D3... to samý minutový baal runy abych dostal 0,5% expů do dalšího lvlu a koukal jak boti lootujou rare ringy/emulety a ty crapy typu Sigons set tam nechávaj...Omerta píše:Proč bych si nestěžoval na hru kterou jsem hrát chtěl ale zklamala mě tak že to hrát nemůžu? Navíc tu vyjadřuju jen svůj názor.
Nevim kdes ty runy hledal ale můžeš se zeptat třeba tady Tapeworma kolik jich za měsíc našel...
K tý první věci. Já jsem tak moc moc moc chtěl hrát Heroes of might and magic 4...5...6...protože trojka byla tak luxusní hra u který sem strávil tisíce hodin, ale nehraju (dle tvýho vyjádření NEMŮŽU), protože prostě HoMaM 4,5,6 stojej za starou bačkoru oproti trojce, ale že bych oblejzal fan fóra HoMaM abych si tam stěžoval jak sou ty pokračování špatný tak to né... a to přesto, že sem si čtyřku a šestku koupil v originále...nainstaloval, zahrál a odložil...tak já nevim, mám tam jít taky brečet, že sem vyhodil 1300 za HoMaM6 a nahrál sem asi 10hodin a nebavilo mě to? Poraď...
edit: Marian_r: Tvrdit že D3 není nová hra je nesmysl. Podívej se na mnou zmiňovaný HoMaM, základ stejnej, ale každej díl je nová hra - novej tým vývojářů, nový nápady, jiný představy.