Ju1ce píše:Baví nebo nebavíje to nuda jako prase pořád 4 stejné acty do kolečka jako magor
. Mě se na tom nejvíce nelíbí že je to hybrid, je to něco mezi klasickou hrou kterou člověk má dohrát a spokojeně odložit a mmorpg na které se člověk žene stále vpřed
tady je ten koncept postavený tak že to 4x4 člověk dohraje a stejně by měl hrát ještě, ale u není pro co ... navíc hra mi příjde víc ve stadiu beta než jako už hotový produkt . Takže baví, ale hraju ho s nechutí protože od toho pořád čekám něco navíc co se tam nejspíš nikdy neobjeví
Si mohl vzít blizz příklad a nevydat po 10ti letech polotovar. Druida ani Assku sem nehral nebavilo, pařil jsem to jak vzteklej od datumu vydání do teď. U D3 o tý životnosti docela pochybuju. Nejsem z toho happy, tešil jsem se na to.plechi píše:A kdo z vás si pamatuje, že ve vanilla D2 nebylo např:
- rozlišení 800x600 (pouze 640x480), Druid a Assasinka, 5. akt (Baal), RUNY a runová slova, JEWELY, CHARMY, itemy pro určitou class, neexistoval "cubing", etheral items (dobré pro merce), byla malá bedna, nešlo vybavit merce a healovat je ... a hromada dalších drobných zlepšení. A já si právě tydle přidaný věci pamatuju jako TO Diablo 2.
Omerta píše:Ne mě vadí to že mě nebaví farmit goldy jak nějkej vietnamec. Si ty posti přečti. Kdyby si vzali prostě z D2 to nejlepší ale oni to prostě překopali uplně komplet.
A pořád dokola....v D2 byly měnou RUNY....v D3 jsou měnou GOLDY! Jakej rozdíl? Goldy aspoň víš že nafarmíš, ale než ti padne Vex, Gul,...tak to může bejt třeba měsíc...gl & hf...můžeš jít farmit runy jestli ti to tolik chybí a doufat že ti pak někdo za usmolenou Vex vymění to co chceš....Omerta píše:No to jak mě nenutili farmit goldy ve dvojce se mi líbilo víc.
Nevim kdes ty runy hledal ale můžeš se zeptat třeba tady Tapeworma kolik jich za měsíc našel...Quetak píše:A pořád dokola....v D2 byly měnou RUNY....v D3 jsou měnou GOLDY! Jakej rozdíl? Goldy aspoň víš že nafarmíš, ale než ti padne Vex, Gul,...tak to může bejt třeba měsíc...gl & hf...můžeš jít farmit runy jestli ti to tolik chybí a doufat že ti pak někdo za usmolenou Vex vymění to co chceš....Omerta píše:No to jak mě nenutili farmit goldy ve dvojce se mi líbilo víc.
Čo je toto za argumentáciu??? Už som to tu písal, D3 NIE JE NOVÁ HRA. D3 je D2LOD + patche + Cash Shop.plechi píše: D3 je tu, "panika" je podobná jako v roce 2000, takže pro Blizz snad nic nového a jede si to svoje "postupně to vyladíme". A všichni, kteří dneska nadávají, budou do roka pařit jak mourovatýAlespoň v to doufám, protože by to znamenalo, že na nás Blizz nekálí a jsme slyšet ...
Runy asi nejlíp v A1 ve věži v dark woodu z Councilky, kde jinde. Vchod do dalšího lvlu tý věže bych našel už i poslepu (teleport po směru hodinovejch ručiček a za dalšim rohem mapy je na 95% vchod - btw takhle to funguje snad ve všech D2 dungeonech) ale zabít ji 100x za hodinu mi nepřišlo tak zábavný jako pobít celej akt v D3... to samý minutový baal runy abych dostal 0,5% expů do dalšího lvlu a koukal jak boti lootujou rare ringy/emulety a ty crapy typu Sigons set tam nechávaj...Omerta píše:Proč bych si nestěžoval na hru kterou jsem hrát chtěl ale zklamala mě tak že to hrát nemůžu? Navíc tu vyjadřuju jen svůj názor.
Nevim kdes ty runy hledal ale můžeš se zeptat třeba tady Tapeworma kolik jich za měsíc našel...
Prosim? Kdo řiká že vex a gul je vyšší než Lo tos vzal kde? READ OMGQuetak píše:A to mi chceš teda říct že Vex a Gul je vyšší než Lo? No lol... btw chodili sme tam hlavně pro Ist protože s tou se tradovalo asi nejlíp.
Quetak píše:Goldy aspoň víš že nafarmíš, ale než ti padne Vex, Gul
Omerta píše:Nevim kdes ty runy hledal
Quetak píše:Runy asi nejlíp v A1 ve věži v dark woodu z Councilky
No mě to vyplynulo z konverzace...Omerta píše:Tak to se nedivim že když si chodil hledat runy na countessku ze který ti může padnout max Lo