Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167
Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Příspěvek od Peckoslav » 07.07.2012, 19:25 hod.

Ahoj,

zajímaly by mě tipy na lokace, kde farmíte zlato. Já zatím farmil konec aktu I. (inferno samozřejmě), ale rád si nechám poradit lepší lokaci.
Díky
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Jakim
Quill Rat
BattleTag:Jakim#1541

Re: Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Příspěvek od Jakim » 07.07.2012, 20:06 hod.

Mne sa veľmi dobre osvedčila cesta k Azmodanovi, (port na Core of Arreat, potom bežať cez lokáciu až k jeho "jaskyni" kde sa nahodí checkpoint, leave a potom už len dookola späť k WP cez neho do mesta a leave), cesta je stále ta istá nikdy sa nemení, na NM z DH za hodinu okolo 300k (aj s predanými vecami) pri 200 percentnom GF. Podľa mňa sa na týmto spôsobom veľmi dobre farmí, aj keď mňa osobne to vždy veľmi rýchlo omrzí a znudí :)

Duno123
Quill Rat
BattleTag:Duno123#2924

Příspěvek od Duno123 » 07.07.2012, 23:24 hod.

Presne tak farkim aj ja NM Azmodan s gf a radius gearom
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 08.07.2012, 09:30 hod.

Jen ze zvědavosti není tam lepší farmit hell nebo padá stejně zlata ?

ranzer
Quill Rat

Příspěvek od ranzer » 08.07.2012, 11:22 hod.

Kdyz jsme tady u tech goldu, za kolik si myslite, ze se bude na RMAH prodavat milion goldu?

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis
mozna o chlup rychlejsi, nez farmit Act3, ale zase to silene leze na hlavu, kazdych 30sec delat to same

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 08.07.2012, 12:43 hod.

Blizzard zrusil takove ty najezdy na bosse aby hru nedělali nudnou a stereotypní a přitom to udělali ještě nudnější a více stereotypní. Jsem taky dříve zkoušel farmit neustale do kola toho goblina ale po 50 opakovaní mě z toho mrdlo.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 08.07.2012, 13:12 hod.

Nevím jak to hrajete, ale já dělám run celého aktu.. takže to není, pro mně, tak stereotypní a nudné.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 08.07.2012, 16:03 hod.

taky by mě zajímalo zda není na goldy lepší farmit hell, nebo inferno...
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Giboork
Quill Rat
BattleTag:NoChance#2420

Příspěvek od Giboork » 08.07.2012, 16:49 hod.

Peckoslav píše:taky by mě zajímalo zda není na goldy lepší farmit hell, nebo inferno...
Imho Hell, nigthmare, protože zase takovej rozdíl v dropu není a i když ikuješ příšery, tak se zastavuješ na bosse (myšleno na inf) na hell/nm prostě běžíš.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 08.07.2012, 17:04 hod.

Já to dělával tak že ve 3 aktu za Wizzarda jsem si dal SKILL ARCHNON a byl jsem třeba v archonu 10-15minut a mezitím se mě dobyl další archon prostě nonstop v archonu a k tomu runu +25% dmg a to bylo boži potom si to člověk jenom za sebou pozbíral.

Tak se dobře farmilo a bylo to zabava :) kdy člověk si děla osobní rekordy jak dlouho v tom vydrží :D

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 08:29 hod.

ranzer píše:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis
mozna o chlup rychlejsi, nez farmit Act3, ale zase to silene leze na hlavu, kazdych 30sec delat to same
Tak včera jsem si poprvé vyzkoušel goldfarming a zrovna na tomhle případu. Nakoupil jsem za cca 350k DEX+GF věci, takže mám asi 235 GF. Za hodinu jsem nafarmil asi 400k + pár itemů co se daj střelit (mezi nimi i 63lvl gloves). Z toho plyne, že nafarmit 1M goldů vč. prodeje itemů za jedinou hodinu není nereálný úkol.

To že je to na palici a že 1M se teď prodává i za 30Kč je jiná věc. I nekvalifikovaný brigádník má mnohdy i 100Kč/h, takže poměr čas vs. goldy vs. peníze je jasný. Kdybych nebyl zapřísáhlý "neplatič čehokoliv ve hrách", už bych měl super equip, inferno dohrané a klid v duši. Já ale prostě chci dohrát diablo 3 solo bez použití real money a tak se uchyluju i k takovémuto pro mne dříve nepochopitelně hloupému trávení času :D

wortheon
Quill Rat

Příspěvek od wortheon » 09.07.2012, 09:09 hod.

vcera 3 mil za 3 hodky, predavanim unid predmetov - farmim act1

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 09.07.2012, 10:47 hod.

3h/3mio je krasne. Tohle se mizatim nepovedlo. Osobne jsem zkousel na farmeni goldu HELL 3. akt. Nastackoval jsem si NV na 5x a sem jsem presne popisovanou cestu za Azmodanem. Toho jsem jak po masle sundal.
Pokud je stesti a nepotkaji se OP packy (jako treba vortex, arcane, chains, fast), tak se to da projit za chvilku (zalezi na postave a jak se clovek moc snazi - po praci a povinnostech v 9 vecer se v zombie modu farmi trosku hur :D) - 5 packu na NV5x + lokace k Azmousovi, dalsich 4 az 5 packu + goblin kdyz je luck.
Osobne teda jedu wizarda s Archonem (jak je uz psano ...) a hustota mobu je tam fakt luxusni na udrzeni perma archonu. Kdyz ne archon, tak staci pokracovat v obycejne laser show s runou na sanci vybuchu za 385% weapon dmg a pada proste vsechno. Bohuzel jsem teda nemel GF nebo MF gear, ktery by mi pridal. Mel jsem tedy i s NV5x "jen" 120% GF a 106% MF.

Bohuzel tedy musim rict, ze mi farmeni moc nejde a nedam vic jak 1 tento run a pak 1 run inferno z Halls of Agony lvl2 az k Butcherovi. Pote u toho zacnu totalne usinat. Musim se priklonit k nazoru, ze Blizz chtel zamezit najezdum na bose a vymyslel najezdy na packy a nudny je to stejne, bohuzel. Nudny je i 20x projizdet act. Psal jsem nekde v jinem tematu, ze se by se mohl na chvilku zalibit system svitku s portem do bonus dungu (jako to bylo v torchlightu). Nedal by se koupit, musel by se dropnout. Ovsem s vetsi pravdepodobnosti nez set nebo legendary - to by to pak moc valnej smysl nemelo :D :D

Spejbl
Wraith

Příspěvek od Spejbl » 09.07.2012, 11:48 hod.

Weeman píše: Bohuzel tedy musim rict, ze mi farmeni moc nejde a nedam vic jak 1 tento run a pak 1 run inferno z Halls of Agony lvl2 az k Butcherovi. Pote u toho zacnu totalne usinat. Musim se priklonit k nazoru, ze Blizz chtel zamezit najezdum na bose a vymyslel najezdy na packy a nudny je to stejne, bohuzel. Nudny je i 20x projizdet act. Psal jsem nekde v jinem tematu, ze se by se mohl na chvilku zalibit system svitku s portem do bonus dungu (jako to bylo v torchlightu). Nedal by se koupit, musel by se dropnout. Ovsem s vetsi pravdepodobnosti nez set nebo legendary - to by to pak moc valnej smysl nemelo :D :D
Bohatě by stačilo, aby se jako v D2 generovali mapy náhodně(jo mělo to svoje limity), ale pořád to bylo aspoň nějak náhodný a né tak nudný. Tady jsou mapy fixní a mám dojem že i výskyt modrých partiček je skoro fixní (v A3 na hell znám jedno místo kde vždycky vyskočej modráci a není to qest)

Já většinou jedu konec ACT1 inferno, nebo ACt3 hell od Korsik bridge (ta kruhová mapa je plná mosnter a NV5 je hned) a padá to pěkně.

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 09.07.2012, 12:20 hod.

Spejbl píše:
Weeman píše: Bohuzel tedy musim rict, ze mi farmeni moc nejde a nedam vic jak 1 tento run a pak 1 run inferno z Halls of Agony lvl2 az k Butcherovi. Pote u toho zacnu totalne usinat. Musim se priklonit k nazoru, ze Blizz chtel zamezit najezdum na bose a vymyslel najezdy na packy a nudny je to stejne, bohuzel. Nudny je i 20x projizdet act. Psal jsem nekde v jinem tematu, ze se by se mohl na chvilku zalibit system svitku s portem do bonus dungu (jako to bylo v torchlightu). Nedal by se koupit, musel by se dropnout. Ovsem s vetsi pravdepodobnosti nez set nebo legendary - to by to pak moc valnej smysl nemelo :D :D
Bohatě by stačilo, aby se jako v D2 generovali mapy náhodně(jo mělo to svoje limity), ale pořád to bylo aspoň nějak náhodný a né tak nudný. Tady jsou mapy fixní a mám dojem že i výskyt modrých partiček je skoro fixní (v A3 na hell znám jedno místo kde vždycky vyskočej modráci a není to qest)

Já většinou jedu konec ACT1 inferno, nebo ACt3 hell od Korsik bridge (ta kruhová mapa je plná mosnter a NV5 je hned) a padá to pěkně.
Potvrzuji Korsis Bridge, tam farmim ten NV :D Jsem si nemohl vybavit jmeno lokace.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 12:24 hod.

Kolik tedy nafarmíte v 3.aktu hellu průměrně zlata třeba za hodinu? Já pořád doufám, že toho padá na infernu víc, bylo by to logické. Navíc tam občas padne 63lvl item, což v hellu nehrozí. A ten předmět ti hned zdvojnásobí goldfarm...

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 09.07.2012, 12:31 hod.

Nekronaut píše:Kolik tedy nafarmíte v 3.aktu hellu průměrně zlata třeba za hodinu? Já pořád doufám, že toho padá na infernu víc, bylo by to logické. Navíc tam občas padne 63lvl item, což v hellu nehrozí. A ten předmět ti hned zdvojnásobí goldfarm...
Ja ti to takhle presne nepovim. To bych musel provest mereni :) Treba, pocitat cistej gold drop bez prodeju. Pak pridat prodeje vendorovi a nebo jeste pridat prodeje na AH. Jenze Stejne nic neprodoas. Mozna tak za 5k maximalne. Jak to neni super vec, tak podobneho crapu se tam vali takove mnozstvi, ze pravdepodobnost toho, ze si kupujici vybere tvuj item je skorem na bodu mrazu :)

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 12:35 hod.

No a to právě hovoří pro 1.akt inferno. Tam i s obyč equipem procházíš s prstem v nose a občas nějaký ten item prodáš...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 09.07.2012, 12:53 hod.

Přes víkend sem si udělal DH na gf (s 5NV 310% - teď už 360 :) ) a zkoušel sem trochu A1 pofarmit. Za komplet A1 od prvního questu k butcherovi sem jen zbíráním goldů vydělal 630k za cca 2,5h. K tomu nějaký itemy. Pak sem zkoušel farmit Defiler crypty, tam mi run trval 11-12min a výdělek cca 45-60k podle toho jestli tam byl goblin popřípadě Jar of Souls (jen za event sem měl vždy kolem 15k). Za beta run od začátku po SK jsem nasbíral 320k za cca 1h 10min. To je tak pro představu kolik toho jde nahrabat v A1. Ten full A1 run sem zkoušel jen jednou takže se to může lišit v desítkách tisíc podle toho jak to naprocuje.
BTW včera se mi poštěstil asi můj zatím top nákup: neck 15-32dmg, 150dex, 40gf, 38mf jen za 1M, člověk co to tam dal si musi trhat vlasy :)

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 12:59 hod.

No safra to je trouba. Kolik máš GF bez NV? Já mám zatím jen takový základní GF+DEX equip, není to na inferno elity, ale stačí to na těch 400k zlata za hodinu vpohodě.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“