Hater a fanboy/fangirl ;)
BBB. Ja som niekde pisal ze ma to stve ze je niekto manazer ? Mne je uplne jedno kto cim je. Napriklad ja mam zamestnanie ktore uz je dovod cloveku zavidiet ale nikdy by ma nenapadlo tu o tom pisat lebo jednak sa to sem nehodi a jednak vyznelo by to trapne. Na to ostatne co pises blaboly typu ze zavidim ze ma v skole mlatili a ze som labilny a ine osobne utoky sa nema cenu vyjadrovat..snad len strucne ze ta mozem uistit ze fanboyom co tu pisu fakt nemam co zavidiet ani keby som chcel.. a to nemyslim ako urazku ani sa nechem nikoho doktknut je to len konstatovanie.
Na zaver len poznamka ze Student VŠ tu nie je len kazdy druhy ale uplne kazdy..ehm teda aspon sa to tu pise. Ale aby som len neoponoval suhlasim
s tebou s tym ze VS to nie je v dnesnej dobe nic extra..za uplatok mas dnes vysku vystudovanu aku chces. Vysku ma dnes v podstate kazdy de.. no napisem radsej ze ma ju kazdy. Ale to uz je dost OT tema. len som zareagoval na nezmysly.
siliblade ja mam skusenosti ze vacsina ludi co poznam aj ludi na nete podla toho co pisali si kupili D3 hlavne kvoli singlu. Multi hraju az ked ich single prestane bavit. Tvoja veta ,,kolik lidí ve skutečnosti hraje single? Myslím, že míň než ti, co hrají coop,, tu vetu si proste nemohol mysliet vazne -zrejme trolling.
Na zaver len poznamka ze Student VŠ tu nie je len kazdy druhy ale uplne kazdy..ehm teda aspon sa to tu pise. Ale aby som len neoponoval suhlasim
s tebou s tym ze VS to nie je v dnesnej dobe nic extra..za uplatok mas dnes vysku vystudovanu aku chces. Vysku ma dnes v podstate kazdy de.. no napisem radsej ze ma ju kazdy. Ale to uz je dost OT tema. len som zareagoval na nezmysly.
siliblade ja mam skusenosti ze vacsina ludi co poznam aj ludi na nete podla toho co pisali si kupili D3 hlavne kvoli singlu. Multi hraju az ked ich single prestane bavit. Tvoja veta ,,kolik lidí ve skutečnosti hraje single? Myslím, že míň než ti, co hrají coop,, tu vetu si proste nemohol mysliet vazne -zrejme trolling.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: Hater a fanboy/fangirl ;)
Asi už vím kvůli komu budu na fórum chodit, protože toto mě fakt baví. Jen doufám, že mi nedojdou peníze na úplatky než skončím vysokou školu.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
To by mě fakt zajimalo co má za práci, abych samou závistí se mohl posadit na pr*el a pobrečet si do polštáře...
V mém zaměstnání se taky kolem mě točí velké peníze a to dělám jen pokladního v Globusu :p
V mém zaměstnání se taky kolem mě točí velké peníze a to dělám jen pokladního v Globusu :p
Ty tu nadáváš lidem do děcek a pak se divíš, že ti někdo řekne že jsi labilní? Ty kérovat do lidí můžeš a ostatní ti nemůžou říct ani bů?:) Na to další jako, že za úplatek dostaneš diplom reagovat nebudu, ve větším měřítku se to neděje, tak mi to přijde nepřijde relevantní. Mě čoveče přijde, že když píšeš post tak vždycky zapomeneš co jsi psal v předchozím, nebo seš rozdvojená osobnost?Zbynek píše:BBB. Ja som niekde pisal ze ma to stve ze je niekto manazer ? Mne je uplne jedno kto cim je. Napriklad ja mam zamestnanie ktore uz je dovod cloveku zavidiet ale nikdy by ma nenapadlo tu o tom pisat lebo jednak sa to sem nehodi a jednak vyznelo by to trapne. Na to ostatne co pises blaboly typu ze zavidim ze ma v skole mlatili a ze som labilny a ine osobne utoky sa nema cenu vyjadrovat..snad len strucne ze ta mozem uistit ze fanboyom co tu pisu fakt nemam co zavidiet ani keby som chcel.. a to nemyslim ako urazku ani sa nechem nikoho doktknut je to len konstatovanie.
Naposledy upravil(a) BBB dne 04.07.2012, 11:42 hod., celkem upraveno 1 x.
No fajn, keď sa dá vysoká škola kúpiť, tak si ju kúp a nevyplakávaj tu.
Mňa ani nenapadlo čakať singleplayer, po 5 rokoch hrania MMORPG som čakal niečo také, ale D3 nie je ani single, ani multi.
Mňa ani nenapadlo čakať singleplayer, po 5 rokoch hrania MMORPG som čakal niečo také, ale D3 nie je ani single, ani multi.
Hráčům chybí důvod hrát Diablo 3 dlouhodobě, přiznal Blizzard
http://bonusweb.idnes.cz/hracum-chybi-d ... zurnal_das
http://bonusweb.idnes.cz/hracum-chybi-d ... zurnal_das
-
- Fallen Shaman
Jojo, taky jsem to četl. No já jsem tohle tvrdil už po čtyřech dnech hraní, že ta znovuhratelnost je nulová. Člověk dotáhne jednu postavu do konce inferna, a tím celý Diablo III skončilo. A to se vyplatí, za 1300,-
A co ty kecy o wowku? V D2 taky nebyl každejch pár měsícu novej herní obsah a přitom se hrálo 10 let.
A co ty kecy o wowku? V D2 taky nebyl každejch pár měsícu novej herní obsah a přitom se hrálo 10 let.
Napiš jinou hru za posledních pět let, kde tě hodina hraní stála míň než u D3TristanTzara píše: A to se vyplatí, za 1300,-
-
- Fallen Shaman
No tak vzhledem k tomu, že já dohrál akorát barbara na normal za pár hodin, tak ten poměr cena/hodina hraní, zase tak výhodnej nebude.
A určitě u witchera jedničky mě hodina hraní stála míň, než u D3.
A určitě u witchera jedničky mě hodina hraní stála míň, než u D3.
starcraft2Houp píše:Napiš jinou hru za posledních pět let, kde tě hodina hraní stála míň než u D3TristanTzara píše: A to se vyplatí, za 1300,-
všichni to hejtujou protože se nechtěj vzdát svého milovanéh diabla 2... a kritizujou to co je v diablu 2 a v trojce to neni musej si uvedomit ze diablo 3 je odlisna hra od dvojky stejne jako dvojka je odlisna od jednicky kazdy dil ma to svoje "něco" ale v každém díle se chová příběh a +- postavy v každém dílu byl nějakej hromo tluk. mág a nějaká sexy lukostřelkyňa
No já to taky říkal že mě to nebaví proto jsem to odinstaloval od Inferna je to nuda. Ale tak nemám potřebu to tu psát každý den do každého fora nonstop.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
kdyby odpurci diabla III prisli kazdy den s novym argumentem proc hru nehrat, beru. tohle je jen trapne mlaceni prazdne slamy dokolecka dokola. sam sebe nepovazuju za fanboye, je tam skutecne nekolik veci, ktere me dost nakrkly. ale napsal sem je JEDNOU do JEDNOHO topicu, a kdo si je chtel precist, precetl si je, kdo se k nim chtel vyjadrit, vyjadril se. nemusim to nadesetkrat psat a se svoji kritikou prznit kazdy topic, zvlaste takove, ve kterych to nema co delat.
pro vsechny navysost zklamane, znechucene a nespokojene hrace- ano, vas nazor jsem cetl. uz nekolikrat. muzete byt od te lasky, a poctit toto forum svoji navstevou zase az vyjde datadisk?
pro vsechny navysost zklamane, znechucene a nespokojene hrace- ano, vas nazor jsem cetl. uz nekolikrat. muzete byt od te lasky, a poctit toto forum svoji navstevou zase az vyjde datadisk?
Zbynek: Ale pochop co změní piš Blizzardu píš manažeru Diabla 3 na forum Blizzardu hraj si na bojovníka co si nenechá nic líbit ale proč to píšeš sem ? Každý si přečetl co se mu nelíbí i já jsem to psal ale co změníš ???
Když si koupíš rozbitou věc nebo výrobek co chceš reklamovat napiš výrobci napiš prodejně běž si vyřídit reklamaci. Ale proboha tady na tomto forum nic nezměníš.
Fajn já jsem se s tím smířil asi jsem podle tebe slaboch. A co ti ostatní. Vy jste se s tím nesmířili tak bude te neustále brečet tady na forum nebo co jako že jste hrdinové co pořád bojují nebo co ? Tady nic jiného než mávnout rukou ani nejde nebo vlastně jde můžete tady pořád psát o nespravedlnosti a co se vám nelíbí pořád dokola a jenom tady štvát ADMINY pořad dokola psaní pořád stejných věcí jak se vám to nelíbí.
Když si koupíš rozbitou věc nebo výrobek co chceš reklamovat napiš výrobci napiš prodejně běž si vyřídit reklamaci. Ale proboha tady na tomto forum nic nezměníš.
Fajn já jsem se s tím smířil asi jsem podle tebe slaboch. A co ti ostatní. Vy jste se s tím nesmířili tak bude te neustále brečet tady na forum nebo co jako že jste hrdinové co pořád bojují nebo co ? Tady nic jiného než mávnout rukou ani nejde nebo vlastně jde můžete tady pořád psát o nespravedlnosti a co se vám nelíbí pořád dokola a jenom tady štvát ADMINY pořad dokola psaní pořád stejných věcí jak se vám to nelíbí.