Nevidím v tom pro mě jediné pozitivum...Este stale v tom vidis tolko negativ co predtym?
Hater a fanboy/fangirl ;)
Nemůžu mluvit za tým modů, mám tu na starosti jen pár sekcí + zasáhnu když něco vidím, ale zdaleka nečtu všechna témata a neřeším všechny prohřešky, které vidím. Ale každý den kontroluji nahlášené posty. U každého příspěvku je ikonka vykřičníku, kde můžeš udat důvod, proč si myslíš, že by příspěvek měl být smazán nebo je nevhodný. Všechna oznámení vždycky řeším. Pokud si budeš stěžovat, že tě tu "někdy někdo urážel" a nenahlásíš jeho příspěvek, tak to je jen trapné plácání do větru.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: Hater a fanboy/fangirl ;)
TristanTzara: Jak víš že za to nedostal ani jedno varování? Já teda dostal už dvě varování, které nejsou ani v sekci Prohřešků , napsány.
sklb: Mě připojení k netu, ke hraní nevadí (když nejede server, jdu hrát něco jiného nebo se věnovat něčemu jinému na PC. Kamarády mám už rozesety po republice, tak je mi "podpora LAN" k ničemu.
Stejně jako Garn v tom nevidím pozitiva Tak to prostě je
sklb: Mě připojení k netu, ke hraní nevadí (když nejede server, jdu hrát něco jiného nebo se věnovat něčemu jinému na PC. Kamarády mám už rozesety po republice, tak je mi "podpora LAN" k ničemu.
Stejně jako Garn v tom nevidím pozitiva Tak to prostě je
Stejně by mě zajímalo, jestli je tolik patchů/oprav po vydání hry jen kvůli tomu, aby to crackaři měli těžší.
Mmch pro mě je nutnost být online mnohem přívětivější než nutnost mít dvd v mechanice, protože to bych si nezahrál.
Mmch pro mě je nutnost být online mnohem přívětivější než nutnost mít dvd v mechanice, protože to bych si nezahrál.
Se du sem mrknout jak to tu vypadá ani se mě to nějak nechtělo komentovat.
Ale taky nechápu moc proc tu pořád nadáváte na Diablo 3 jako ze začátku taky jsem byl nasraný a další moji kámoši co si hru pořídili by tu hru rozbili i zeď. Fajn pár dní po zklamání jsem si vynadávali na D3 hru jsem odinstalovali brečeli jaká je to škoda peněz. Párkrát nadávali jací tu jsou Debilové na forum a konec.
Jestli sdílíte podobné názory hra vás nebaví štvou vás vyhozená peníze nemáte radi zdejší děti fajn ale proboha já se tu mrknu po měsíci a to je pořád to samí 10 témat o různých věcí a stejně všichni řeší pořád to samé dokola. I teď se tu da najit minimálně 5 témat kde se pořád řeší dokola ta samá kravina.
Serou mě tu lidí hra se mě nelíbí hru odinstaluji a na forum nechodím a hotovo.
To je už nějaký společenský zvyk chodit na forum si vynadavat jak stoji svechno za houby nebo co?
Ale taky nechápu moc proc tu pořád nadáváte na Diablo 3 jako ze začátku taky jsem byl nasraný a další moji kámoši co si hru pořídili by tu hru rozbili i zeď. Fajn pár dní po zklamání jsem si vynadávali na D3 hru jsem odinstalovali brečeli jaká je to škoda peněz. Párkrát nadávali jací tu jsou Debilové na forum a konec.
Jestli sdílíte podobné názory hra vás nebaví štvou vás vyhozená peníze nemáte radi zdejší děti fajn ale proboha já se tu mrknu po měsíci a to je pořád to samí 10 témat o různých věcí a stejně všichni řeší pořád to samé dokola. I teď se tu da najit minimálně 5 témat kde se pořád řeší dokola ta samá kravina.
To je už nějaký společenský zvyk chodit na forum si vynadavat jak stoji svechno za houby nebo co?
ak sa to tu dalej bude zvrhavat flamewarovým smerom, tak to tu bude stopnuté...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Chmm... myslím, že to velké procento těch, kterým se hra i přes její určité nedostatky zamlouvá, jsou lidi, kteří vývoj D3 sledují už od prvopočátku a nejsou tudíž tak zaskočeni změnami oproti D2. Potěšení přeje připraveným.
A mnoho těch, kteří píší "stížnosti" "co se vám na diablu nelíbí" atd., se prostě zde zničehonic zjevilo, napsalo svoji "kritiku" (viz o tom, jak vypadá kritika, vám řekne třeba wiki) a, světe div se, stále tu zůstávají. I přes to, že hra je nebaví, jsou zklamaní, rozčileně doma buší pěstičkami do klávesnice "cos mi to Blizzarde provedl?!" a možná i krabici se hrou obřadně spálili... stále jsou mezi námi a hážou tu stejnou kritiku třeba třikrát do stejnýho topicu + do každýho ohodnocovacího (spíš stížnostního) topicu. Nevím jak tomu říkat. Vytrvalost? Nezlomnost? Touha vyčuhovat z davu? Posedlost? Masochismus? Těžko říct, asi něco od každýho. Chápejte, nemluvím teď o kritice, o tom, že se někomu něco nelíbí - ale o tom, že hateři (Diablo vás ztrestej rudým bleskem, jestli mě teď budete chytat za slovíčka) tu... prostě... stále... zůstávají... a... furt... dokola... jako... blbí... opakují... to... samí...
Co udělá běžný znechucený hráč? Hru odinstaluje, peprně si zanadává po vzoru nejsprostších námořníků, napíše na fórku "kritiku", smekne klobouk... odchází na dobro. Ano, píšu to tu taky jako blb už podruhý, ale nejedná se o názor, spíš jako o návod pro ty, kteří jsou v tísni a neví, jak se od toho hroznýho Diabla a od fóra o něm odpoutat.
A mnoho těch, kteří píší "stížnosti" "co se vám na diablu nelíbí" atd., se prostě zde zničehonic zjevilo, napsalo svoji "kritiku" (viz o tom, jak vypadá kritika, vám řekne třeba wiki) a, světe div se, stále tu zůstávají. I přes to, že hra je nebaví, jsou zklamaní, rozčileně doma buší pěstičkami do klávesnice "cos mi to Blizzarde provedl?!" a možná i krabici se hrou obřadně spálili... stále jsou mezi námi a hážou tu stejnou kritiku třeba třikrát do stejnýho topicu + do každýho ohodnocovacího (spíš stížnostního) topicu. Nevím jak tomu říkat. Vytrvalost? Nezlomnost? Touha vyčuhovat z davu? Posedlost? Masochismus? Těžko říct, asi něco od každýho. Chápejte, nemluvím teď o kritice, o tom, že se někomu něco nelíbí - ale o tom, že hateři (Diablo vás ztrestej rudým bleskem, jestli mě teď budete chytat za slovíčka) tu... prostě... stále... zůstávají... a... furt... dokola... jako... blbí... opakují... to... samí...
Co udělá běžný znechucený hráč? Hru odinstaluje, peprně si zanadává po vzoru nejsprostších námořníků, napíše na fórku "kritiku", smekne klobouk... odchází na dobro. Ano, píšu to tu taky jako blb už podruhý, ale nejedná se o názor, spíš jako o návod pro ty, kteří jsou v tísni a neví, jak se od toho hroznýho Diabla a od fóra o něm odpoutat.
@Sil: Psal jsem to samé co ty už několikrát. Nejlepší reakce byla že co se jim montuju do toho jak přistupují ke hře, která je nebaví, že je to jejich věc.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Timpa píše:Se du sem mrknout jak to tu vypadá ani se mě to nějak nechtělo komentovat.
Pises ze je tu 10 temat o tom istom . Ja len doplnim ze okrem nich je tu dalsich 500 inych temat o veciach ktore zase citas rad .takze ja zase nechapem co ta nuti citat prave tych 10 kde sa ludia stazuju na D3. Niekto ta nuti ? Ked sa ti to nepaci tak to necitaj. Ja temy ktore ma nezaujimaju alebo rozculuju necitam.
A ten tvoj postoj ktory opisujes to je ako keby si si kupil v obchode novy PC a zistil ze je pokazeny,zrejme by si si zanadaval a nechal to tak ze ? Chapem ta je to sucasny trend dnesnych mladych ludi neriesit problemy.Lenze su ludia co problemy riesia a nezmieria sa s tym ze sa v niecom niekom sklamali.
still alive Na tu temu si spominam Ten Red Eagle v tej teme nikdy nepisal ze obhajuje crackovanie stahovanie a pod len pisal ze on hru kupil a je mu jedno ci si niekto iny hru kupi alebo stiahne pretoze nikto z jeho rodiny v Activision/Blizzarde nepracuje cize by bol idiot ak by ho to trapilo kto si ako zaobstara D3. Spominam si ze toto tvoje falosne moralizovanie a blaboly ,,kradezi,, tam boli kazdemu na smiech. Takze poprosim ta pis aspon pravdu a nevymyslaj si.
TristanTzara Ja sice neviem co Red Eagle provedl za to ze dostal ban ale myslim ze to ze ho dostal je mu tak ako ostatnym ludom co ho dostali uplne u..ehm no ze je mu to na smiech tak jedine lebo aj maly 5 rocny chlapec si vie vytvorit novy nick alebo trebars aj 20 nickov.
morrisshort Ty by si stale len vsetko zamkynal a lockoval. Ak smiem navrhujem ti dve moznosti. Ta prva je ze zamkni vsetky temy a zrus rovno cele toto forum pretoze ak cakas ze vsetci ludia budu pisat len to co im prikazes a ze sa budu chovat sa ako deti v skolke a pisat len to co im bude dovolene obavam sa ze sa nedockas lebo u dospelych ludi to chodi inak.. No a ta druha moznost je zamkni radsej seba a kluc odhod co najdalej. Clovek co sa nevie slusne chovat a jedine co vie napisat su vyhrazky tak neviem ci taky clovek bude niekomu chybat..
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Zbynek: Nebyl to Red Eagle, ale sklb, tak si napřed ujasni fakta a pak mě poučuj ať píšu pravdu
Tak bol som to ja no, ale to nic na pristupe ktory k tomu par ludi vtedy zaujalo nemeni :p (bubu cheateri budu, zlodejina atd)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
[OT]Zbynek píše:morrisshort Ty by si stale len vsetko zamkynal a lockoval. Ak smiem navrhujem ti dve moznosti. Ta prva je ze zamkni vsetky temy a zrus rovno cele toto forum pretoze ak cakas ze vsetci ludia budu pisat len to co im prikazes a ze sa budu chovat sa ako deti v skolke a pisat len to co im bude dovolene obavam sa ze sa nedockas lebo u dospelych ludi to chodi inak.. No a ta druha moznost je zamkni radsej seba a kluc odhod co najdalej. Clovek co sa nevie slusne chovat a jedine co vie napisat su vyhrazky tak neviem ci taky clovek bude niekomu chybat..
Zbyyneek: no dakujem pekne... človek sa tu snaží aby to tu bolo aspon trochu v norme, dodržiavali sa pravidlá a písalo sa aspon trochu k veci a je za to zdupávaný... ako si sám povedal, tak nečítaš témy, ktoré ta nebavia, ale príde sem niekto koho by to baviť mohlo a keď po pol stranke normálnych postov narazí v každej druhej téme už len na ludí čo na seba kydajú a kričia jeden cez druhého, tak ho to len znechutí...
to je vážne taký problém v téme, ktorá sa volá napr. "Jablká" sa držať tématu jablk? nech si tam niekto napíše recept na jablkový štrudel, alebo nech popíše ako mu rastol jablkovník... ale akonáhle sa tam objaví niekto kto povie, že jablká mu nechutia, alebo že má rád hrušky, tak nasleduje dvadsať príspevkov hatovacieho a flamovacieho rázu a ani jeden nie je k veci... tak preto potom nastupuje moderátor/admin/iná výpomoc a snaží sa to korigovať, aby ten kto príde to témy prvý krát a pozrie na koniec tak uvidí debatu o jablkách a nie o tom, že jurko mrkvička (vymyslené meno) je padlý na hlavu lebo má rád hrušky...
ak sa ti moje moderovanie nepáči nie je problem sa posťažovať na vyšších miestach a oni môj status prehodnotia...
ďalšie reakcie do pm prosím...
[/OT]
za ot sa ospravedlnujem...
no a téma je o tom, že kto z vás je fanboy/fangirl alebo hater a myslím, že pôvodná idea bola o tom kto je fan alebo hate D3 a nie ľudí tu medzi vami...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Milý Zbyňku,
Myslím, že psát, že jsme tu až na vyjímky děcka, je zcestné. Neznám nikoho, kdo tu má pod 18 let, mě osobně je 25. A proč jsem tu psal, že tu onen uživatel pláče? Prostě a jednoduše proto, že už tu opravdu několik týdnů pláče, uráží /omluvte výraz/ - hatuje atd... ale není sám.
Z Ostatních uživatelů, které jste jmenoval - jeden má ban, nedokáže se slušně vyjadřovat, druhý je pro hacky, cracky atd a myslí si, že to strašně zlepší hru a že krást je lepší než si něco legálně koupit no a o třetím se nemá cenu moc zmiňovat.
Skutečný fanoušek série? Dle mého podle Vašeho skutečný fanoušek je ten, který hrál D1 a i D2 - miluje tyto díly a nesnáší D3, protože je to fail a RMAH kazí hru a tamto a drop a všecko co si dokážete vymyslet. Toto není skutečný fanoušek.
Další věc, ano jistě, máte pravdu je to dalších 500 témat, ale každé to téma ma nějakou vypovídající hodnotu, témata kde pláčou zakoplexovaní uživatelé, jsou naprosto bez hodnoty - nic se nezmění, jen oni si uleví /opakovaně/ své "tormented soul" :-D.
Srovnávat DIII a nový PC je opravdu znovu zcestné - chcete vědět proč? Asi ano, jinak byste takovou kravinu nenapsal.
O DIII - pokud jste sledoval novinky, popřípadě jste si něco o hře před koupí přečetl, jasně jste musel vědět do čeho jdete - nemůžete si stěžovat na nic jen na sebe. Byla open beta? Byla. Je možnost starter edice? Je. Nikdo nemůže říct, že nevěděl co kupuje.
Pokud se jedná o nové pc a něco nefunguje, tak je to hardwarová záležitost - reklamovatelná a v drtivé většině vyreklamovaná. Takže o ignorování problému asi také nemůže být řeč.
Poslední věc by asi byla ta, že pokud by zde nebyli moderátoři, všecko by se zvrhlo do flamu, byl by zde bordel a forum by nemělo žádnou vypovídající hodnotu. Takže pláče okolo moderátorů jsou skoro až směšné.
Myslím, že psát, že jsme tu až na vyjímky děcka, je zcestné. Neznám nikoho, kdo tu má pod 18 let, mě osobně je 25. A proč jsem tu psal, že tu onen uživatel pláče? Prostě a jednoduše proto, že už tu opravdu několik týdnů pláče, uráží /omluvte výraz/ - hatuje atd... ale není sám.
Z Ostatních uživatelů, které jste jmenoval - jeden má ban, nedokáže se slušně vyjadřovat, druhý je pro hacky, cracky atd a myslí si, že to strašně zlepší hru a že krást je lepší než si něco legálně koupit no a o třetím se nemá cenu moc zmiňovat.
Skutečný fanoušek série? Dle mého podle Vašeho skutečný fanoušek je ten, který hrál D1 a i D2 - miluje tyto díly a nesnáší D3, protože je to fail a RMAH kazí hru a tamto a drop a všecko co si dokážete vymyslet. Toto není skutečný fanoušek.
Další věc, ano jistě, máte pravdu je to dalších 500 témat, ale každé to téma ma nějakou vypovídající hodnotu, témata kde pláčou zakoplexovaní uživatelé, jsou naprosto bez hodnoty - nic se nezmění, jen oni si uleví /opakovaně/ své "tormented soul" :-D.
Srovnávat DIII a nový PC je opravdu znovu zcestné - chcete vědět proč? Asi ano, jinak byste takovou kravinu nenapsal.
O DIII - pokud jste sledoval novinky, popřípadě jste si něco o hře před koupí přečetl, jasně jste musel vědět do čeho jdete - nemůžete si stěžovat na nic jen na sebe. Byla open beta? Byla. Je možnost starter edice? Je. Nikdo nemůže říct, že nevěděl co kupuje.
Pokud se jedná o nové pc a něco nefunguje, tak je to hardwarová záležitost - reklamovatelná a v drtivé většině vyreklamovaná. Takže o ignorování problému asi také nemůže být řeč.
Poslední věc by asi byla ta, že pokud by zde nebyli moderátoři, všecko by se zvrhlo do flamu, byl by zde bordel a forum by nemělo žádnou vypovídající hodnotu. Takže pláče okolo moderátorů jsou skoro až směšné.
boze to je krasny, prosim dalsi funboy piste, jak je d3 uzasne, epicke, tezke
a jednu strasne zapeklitou otazecku, jaky je rozdil zabit diabla na normal a na inferno?
a jednu strasne zapeklitou otazecku, jaky je rozdil zabit diabla na normal a na inferno?
sem fanboy, ale to neznamená že nemůžu vidět nedostatky.
pns: Jakej rozdíl bys chtěl vědět? Má víc HP, dává větší rány, klasický ztížení bosse.
pns: Jakej rozdíl bys chtěl vědět? Má víc HP, dává větší rány, klasický ztížení bosse.
Troll?pns píše:boze to je krasny, prosim dalsi funboy piste, jak je d3 uzasne, epicke, tezke
Zbyněk:
Fajn a co změním hra se mě nelíbí a reklamovat nejde tak to jako něco změním když jsem pořád budu pat na forum jak hra stojí za houby ?? To jako opravdu něco změním to je jako ten boj že já se nezvdám a jenom tu budu psát zápory a štvát svou nespokojeností ostatní lidi kterým se to líbí ??? A co změním mě řekni ???
Nebo neustálím spamováním jak jsem ze hry nešťastný a vyhodil jsme prachy za hru si Admini třeba GARN si řekne aha Timpa je nespokojený jdu bojovat za jeho práva reklamovat hru.
Nebo mě řekni co jako čekáš když budu neustále tady psát nespokojenost ? Tak se zamysli než něco budeš přirovnávat -> Počítač Reklamace pač to jsou uplně nesmyslná přirovnání.
Omg člověče dej si facku. Tuhle lidskou tupost miluji. Koupím si rozbitý komp tak do háje ho jdu reklamovat. To ty si koupíš rozbitý počítač a místo reklamace by jsi brečel na foru jak si ho špatně koupil místo reklamace.A ten tvoj postoj ktory opisujes to je ako keby si si kupil v obchode novy PC a zistil ze je pokazeny,zrejme by si si zanadaval a nechal to tak ze ? Chapem ta je to sucasny trend dnesnych mladych ludi neriesit problemy.Lenze su ludia co problemy riesia a nezmieria sa s tym ze sa v niecom niekom sklamali.
Fajn a co změním hra se mě nelíbí a reklamovat nejde tak to jako něco změním když jsem pořád budu pat na forum jak hra stojí za houby ?? To jako opravdu něco změním to je jako ten boj že já se nezvdám a jenom tu budu psát zápory a štvát svou nespokojeností ostatní lidi kterým se to líbí ??? A co změním mě řekni ???
Nebo neustálím spamováním jak jsem ze hry nešťastný a vyhodil jsme prachy za hru si Admini třeba GARN si řekne aha Timpa je nespokojený jdu bojovat za jeho práva reklamovat hru.
Nebo mě řekni co jako čekáš když budu neustále tady psát nespokojenost ? Tak se zamysli než něco budeš přirovnávat -> Počítač Reklamace pač to jsou uplně nesmyslná přirovnání.
Bez urážky, ale zkus používat v textu čárky. Nedá se to číst
- Wozungr
- Fallen Shaman
- BattleTag:Wozungr#2703
Toto je forum webove stranky diabloFANS.cz jestli určití jedinci mají potřebu hazet špínu na D3 tak si založte vlastní diabloHATERS.cz. Jenže tam, by jste se nemohli hadat s fanouškama a museli si jít všichni na ruku a to by nebyla asi takova zábava.
Opravdu mi hlava nebere co si dokážete tím, že budete ostatním znepříjemňovat hru, na kterou jsme tolik let všichni (i vy !!!) čekali. Říkám to jako další z mnoha normálně smýšlejících lidí tohoto fora. Nebaví tě hra - nehraj ! Neuneseš sam sklamání a musís to prát do ostatních, hledej kámoše jinde ne na FAN strankách.
Opravdu mi hlava nebere co si dokážete tím, že budete ostatním znepříjemňovat hru, na kterou jsme tolik let všichni (i vy !!!) čekali. Říkám to jako další z mnoha normálně smýšlejících lidí tohoto fora. Nebaví tě hra - nehraj ! Neuneseš sam sklamání a musís to prát do ostatních, hledej kámoše jinde ne na FAN strankách.
Ja vcelku fandím fóram kde sa moderátori snažia udržať nejakú slušnú úroveň, viem tolerovať ich subjektívne rozhodnutia. ALE na tomto fóre, sa tvária ako zamestnanci Blizzu a ponechajú komerčnú inzerciu na predaj ingame goldov, čo je jasné porušovanie licenčných podmienok.Wozungr píše:Toto je forum webove stranky diabloFANS.cz jestli určití jedinci mají potřebu hazet špínu na D3 tak si založte vlastní diabloHATERS.cz. Jenže tam, by jste se nemohli hadat s fanouškama a museli si jít všichni na ruku a to by nebyla asi takova zábava.
Takže nerob si ilúzie, žiadne FAN, čistá komercia, CASH.
A to si jako myslíš, že moderátoři mají z toho, že se tady prodávají Goldy nějaký peníze, nebo co? IMO je prodej ingame goldů v pořádku, protože brzo bude tahle možnost i na RMAH...