Nejlepší archivementy
Když jsem ho dal prvně tak to bylo kolem těch 4 minut a už vše hořelo... Nahodil jsem smoke screen preparation s 60% hp a další SC a mezi tim ho sundal asi vteřinu po tom jsem padnul taky, pak jsem se modlil aby jsem to nemusel dělat znova a naštěstí ne... ) Ale to už je dost OT.
Re: Nejlepší archivementy
Tak tedka jsem nasel Lyceum a jen splnil event, za ktery nic nebylo.
Stvou me udelane archivementy, ktere se mi nezapocitali a nemuzu najit warivoru knizku
Jinak top archivement je samozrejme ,,Punch Diablo,, (sundat zbran a beze skilu bouchnout )
Stvou me udelane archivementy, ktere se mi nezapocitali a nemuzu najit warivoru knizku
Jinak top archivement je samozrejme ,,Punch Diablo,, (sundat zbran a beze skilu bouchnout )
Hral jsem : Lineage 2 (lvl 85+Nobles), Soldat (Gather),
Deepolis (lvl 101+full spec), League of Legends (lvl 30+800 her), Aion (lvl 19), PirateStorm (26 lvl+full dia), Magicka, Skyrim (Mage)
Hraju : Diablo 3 Beta
Budu hrat : Diablo 3 Full
Deepolis (lvl 101+full spec), League of Legends (lvl 30+800 her), Aion (lvl 19), PirateStorm (26 lvl+full dia), Magicka, Skyrim (Mage)
Hraju : Diablo 3 Beta
Budu hrat : Diablo 3 Full
Tohle sa mne nedari, jak to mam udelat???? Sundam zbrane, du na neho s holyma rukama, nepouzivam skill a stejne nic.....Vestage píše: Jinak top archivement je samozrejme ,,Punch Diablo,, (sundat zbran a beze skilu bouchnout )
Nejlepší (fail) Achi je zabít jednoho z bossů weapon throwem, za barbara mám odehráno cca 1min (došel sem k Leah do baráku) a to áčko mám protože mi proclo když sem(za wize) šel coop s kámošem co měl barba a zabil tim magdu.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Nie všetky eventy majú ako odmenu aj achievement, viacej info tu:Vestage píše:Tak tedka jsem nasel Lyceum a jen splnil event, za ktery nic nebylo.
http://www.diablofans.cz/eventy-1-akt.html
Musis sundat zbrane a jeste sundat skill z leveho, nebo praveho mysitka.sura7 píše:Tohle sa mne nedari, jak to mam udelat???? Sundam zbrane, du na neho s holyma rukama, nepouzivam skill a stejne nic.....Vestage píše: Jinak top archivement je samozrejme ,,Punch Diablo,, (sundat zbran a beze skilu bouchnout )
A jak to mam udelat?? Sak nejde tam nic nemet???AlterEgo píše:Musis sundat zbrane a jeste sundat skill z leveho, nebo praveho mysitka.sura7 píše:Tohle sa mne nedari, jak to mam udelat???? Sundam zbrane, du na neho s holyma rukama, nepouzivam skill a stejne nic.....Vestage píše: Jinak top archivement je samozrejme ,,Punch Diablo,, (sundat zbran a beze skilu bouchnout )
Jde. Normálně na ten skill klikni, pořád drž levý tlačítko u myši a ten skill jakoby vytáhni z té lišty. Nahodí se ti tam normal attack.
Diky, mam ho :-)kojot píše:Jde. Normálně na ten skill klikni, pořád drž levý tlačítko u myši a ten skill jakoby vytáhni z té lišty. Nahodí se ti tam normal attack.
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
Pánové kdyby se nejlepší = nejtěžší achiev tak je jednoznačným favoritem Heros new clothes, tento achiev myslím nikdy nikdo nesplní
Dle fora http://d3db.com/achievement/i/the-heros-new-clothes to už splnilo lidí. Přepis z fora : plnit ve více lidech, vy jako nahá postava na dálku běháta okolo, a když už má boss málo HP, tak na něj začnete útočit.Lumpus píše:Pánové kdyby se nejlepší = nejtěžší achiev tak je jednoznačným favoritem Heros new clothes, tento achiev myslím nikdy nikdo nesplní
Najlepsi je "Kulle story bro" (zabitie Zolthuna Kulleho na HC)
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
Zatím největší fuška zdolána. Achiev Haunted. A mám pěkných 3300 bodíků.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Heller, na tento achiev som sa dival aj ja, mam tam zatiaľ len dvoch duchov a aj to neviem kde som ich stretol... Viem že Lucius the Depraved by mal byť v Defiled Crypt že tuším ? Pamätám si ho ešte z bety...
Ano.
Já se nejdýl páral s hledáním Fecklara ve Festering Woods .. to bylo snad 100 pokusů.
A Tomekeeper ten byl tak na 20 pokus.
Celkem magořina
Já se nejdýl páral s hledáním Fecklara ve Festering Woods .. to bylo snad 100 pokusů.
A Tomekeeper ten byl tak na 20 pokus.
Celkem magořina
Co jsem se tak zběžně koukal po friend listu, tak nejvíc achiev pointů má zatím Heller (kolem 3300 či tak), potom nic a pak já (2810). Samozřejmě spousta lidí odsud mi chybí a taky ne všichni jsou "achiev hunteři". Pokud se někdo k těmto hodnotám blížíte nebo je dokonce překonáváte, pište, kolik máte.
Jinak nemůžu si pomoct, ale největší challenge byl asi Nooks and Cranies. Jako najití obou ruin v eventu, který se spawne průměrně jednou za pět her je celkem hardcore. Teoreticky nemusíte na ten dung narazit ani za 200 her. V praxi na něj narazíte tak na 199. pokus.
Jinak nemůžu si pomoct, ale největší challenge byl asi Nooks and Cranies. Jako najití obou ruin v eventu, který se spawne průměrně jednou za pět her je celkem hardcore. Teoreticky nemusíte na ten dung narazit ani za 200 her. V praxi na něj narazíte tak na 199. pokus.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
Silblade- Nooks and Cranies mi stale chybi... Veiled treasure proste ne a ne spadnout, u wheel of misfortune mam zatim 7/10 variant...
jinak pocet achievmentu k dnesnimu dni- 3430
taky mam nejak okolo 3420, a zrovna dnes sem udelal chestmaster 2000
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Ja zase nemôžem vygenerovať The Fowl Lair...LizardWizard píše:Silblade- Nooks and Cranies mi stale chybi... Veiled treasure proste ne a ne spadnout, u wheel of misfortune mam zatim 7/10 variant...