Hater a fanboy/fangirl ;)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Za koho jste na tomto fóru považováni?

Fanboy
67
84%
Hater
13
16%

Celkem hlasů: 80

Houp
Wraith
Hater a fanboy/fangirl ;)

Příspěvek od Houp » 01.07.2012, 22:41 hod.

Z čtení příspěvků na tomto fóru mi přijde, že zde platí - komu se líbí D3 je fanboy, komu se nelíbí D3 je hater. Do anketky můžete zaškrnout, kdo jste. Ať víme, kdo zde má převahu.

A otázka do topicu. (bez jmenování konkrétních uživatelů) Jak byste definovali u D3 fanboye a hatera?

lukas1135
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LukasSVK#1365

Re: Hater a fanboy/fangirl ;)

Příspěvek od lukas1135 » 01.07.2012, 23:57 hod.

D3 hater je clovek ktoremu sa na hre nic nepaci ale aj tak ju stale hrava :D

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 02.07.2012, 02:15 hod.

lukas1135 píše:D3 hater je clovek ktoremu sa na hre nic nepaci ale aj tak ju stale hrava :D
vubec...

tady je hater uplne kazdej,kdo si dovoli neco kritizovat na bezchybnym a dokonalym diablu 3 :wave:

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 02.07.2012, 07:00 hod.

Alfajk: Nesmysl. Ja si dokazu priznat, ze se mi D3 libi, ale dokazu si ho predstavit mnohem lepsi. Verim, ale take s prichodem datadisku bude hra jeste mnohem lepsi.
Takze vase breceni o tom, jak jsme vsichni nekriticti funboyove, si uz strcte za klobouk.
Diky.

PS: A k tematu, myslim, ze nejsem ani jedno. Klonil bych se k tomu, ze si D3 zahraju abych se odregoval a zaroven pobavil ;).

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 02.07.2012, 09:39 hod.

Neobjektivní anketa. Chybí mi tam třetí volba - jsem závislák na hraní her a momentálně pařím Diablo 3, protože jsem hrál jedničku, dvojku a tedy hraju i trojku. Nejsem ani Hater, ani Fanboy. Jsem Hráč :-D.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 02.07.2012, 09:49 hod.

a co tretia moznost? Dospely clovek?
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 02.07.2012, 09:55 hod.

sklb píše:a co tretia moznost? Dospely clovek?
Dospělý člověk nehraje hry, potažmo Diablo :P :lol: :lol: :lol: :lol: .

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 02.07.2012, 09:56 hod.

dospely clovek nehraje hry? Ved tu je 80% dospelych ludi :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 02.07.2012, 10:06 hod.

sklb píše:dospely clovek nehraje hry? Ved tu je 80% dospelych ludi :p
*odkašle si* Dospělých nebo plnoletých? Já bych to nezaměňoval... :lol: :lol: :lol: :lol:

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 02.07.2012, 10:55 hod.

Lepší než slova jsou obrázky. :D Obrázek
Obrázek

Zbynek
Quill Rat

Příspěvek od Zbynek » 02.07.2012, 11:05 hod.

KaTo Po tvojej vete ze dospely clovek nehraje hry rozmyslam nad tym ci si naozaj tak sprosty alebo to len hras..

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 02.07.2012, 11:15 hod.

KaTo píše:
sklb píše:dospely clovek nehraje hry? Ved tu je 80% dospelych ludi :p
*odkašle si* Dospělých nebo plnoletých? Já bych to nezaměňoval... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ty si zamieňaš dospelý a mŕtvy. :lol:

Mám 54.

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 02.07.2012, 11:25 hod.

V anketě je jasně napsáno, za koho (by) vás považovala zdější komunita. On si asi málokdo o sobě myslí, že jen fanboy/hater.

Jinak moje definice :
Hater : vychvaluje předchozí dva díly do nebes, a pak kritizuje na D3 to, co bylo v D2 stejné, či ještě horší. (asi mám divné nastavení obrazovky a ještě k tomu blbě vidím, ale nechápu, jak někdo může D2 považovat za temné a D3 za barevné. Pak třeba i variabilita buildů..)
Fanboy : nedokáže vidět nedostatky hry. Nepřizná si, že to, že mu něco nevadí ještě neznamená, že by hra bez toho byla lepší. (např. pro zábavné hraní nemožnost hrát single (rozuměj bez AH), v D2 si člověk sám mohl bez problémů složit základní sety i jedním průchodem hrou)
Fanboy dle haterů : líbí se mu na hře to, co se mi na ní nelíbí. (např. grafika, zjednodušení)

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 02.07.2012, 11:51 hod.

Houp píše:Z čtení příspěvků na tomto fóru mi přijde, že zde platí - komu se líbí D3 je fanboy, komu se nelíbí D3 je hater. Do anketky můžete zaškrnout, kdo jste. Ať víme, kdo zde má převahu.

A otázka do topicu. (bez jmenování konkrétních uživatelů) Jak byste definovali u D3 fanboye a hatera?
Mně spíš přijde, že toto förum je plný duševně nedospělých, pro který je všechno "epic", každý nesouhlas vyjadřují slovem "fail" (uplně nejvíc nejhustější je ale "epic fail") a používání slov "hater", "funboy" a obecně všech anglických slov je děsně cool. Takže je uplně jedno, o čem příspěvěk je, hlavně že obsahuje výše uvedené ... je to něco jako by jsi šel do hospody a divil se, že každýmu druhýmu se tam říká vůl.
Naposledy upravil(a) plechi dne 02.07.2012, 12:15 hod., celkem upraveno 1 x.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 02.07.2012, 12:02 hod.

to Silblade: Tak obrázky, jo?! Challenge accepted :twisted: :lol: :lol:
Obrázek

to zbynek: Mno, žena říká, že jsem nedospělej, občanka říká že jsem plnoletej. A po večerech hraju Diablo :green: . Včil jste mě teda nalomili, co tedy jsem? Plnoletý mrtvý dítě?? :shock: :shock: :lol: Btw - to byl řečnická otázka. NE, opravdu NEchci slyšet odpověď, chci i nadále žít v blahé nevědomosti! :lol: :lol: ). Jedno vím jistě, podle obecných definic nejsem ani Hater, ani Fan. Možná...s hrou kriticky smířený konzument? (muj top progress je s wiznou Act2 inferno, bežně farmím Act1). Hraju (s podobně postiženými :twisted: kámoši) protože mě to baví, vidím na D3 klady i zápory, včetně jasného ekonomického modelu, kterým Blizzna pomocí rafinovaně maskovaných mikrotrasnakcí zanesla do hry model "free to play, pay to win" ("free" myšleno po zaplacení vstupního poplatku 8-) ).

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 02.07.2012, 12:22 hod.

Všichni tvrdí, že jsem fanboy, tak jsem to zaškrtnul i v anketě. :)

@plechi: Tomu se říká terminologie nebo slang. Duševně nedospělý člověk akorát nedokáže pochopit princip, který se učí na ZŠ, že každá zájmová skupina si přirozeně vytváří "vlastní slovník". Myslíš, že si doktoři připadají strašně hustě, když používají latinská slova? Jsou asi hodně duševně nevyspělí.

EDIT OT: Třeba sběratelé historické vojenské techniky často používají ruské výrazy, protože 90% techniky u nás je oštítkováno rusky. České ekvivalenty existují a nemyslím si, že by se ti lidi cítili nějak hustě nebo nedospěle. ;)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.07.2012, 12:36 hod.

V herních komunitách se tyhle výrazy používají zcela běžně. Je mi 23 a používám je taky... S dětma to opravdu nemá nic společnýho. Některý tyhle výrazy jsou navíc o dost výstižnější, než ekvivalenty v češtině.

Jinak asi taky budu fanboy, ikdyž já bych se tak neoznačil, ale plno lidí si to tady myslí, tak to taky zaškrtnu :) .
Obrázek

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 02.07.2012, 12:47 hod.

Garn píše: @plechi: Tomu se říká terminologie nebo slang. Duševně nedospělý člověk akorát nedokáže pochopit princip, který se učí na ZŠ, že každá zájmová skupina si přirozeně vytváří "vlastní slovník". Myslíš, že si doktoři připadají strašně hustě, když používají latinská slova? Jsou asi hodně duševně nevyspělí.
[SARCASM] Dík za osvětu, za 14 let v Diablo komunitě online i oflfine jsem si toho nikdy nevšim. [/SARCASM]
Spíš mi šlo o to si uvědomit, kdo a v jaké míře ten slang používá. Je fakt, že hranice asi neexistuje a za duševně nedospělé se omlouvám. Nicméně slovo "epic" a spojení "epic fail" jsou mezi mládeží populární asi jako za nás Šmoulové a používají se uplně všude a ve spojení uplně se vším nehledě na komunitu.

Jinak abych nebyl mimo téma - hater je pro mě člověk, který zahrál -> nelíbí -> šíří svoje negativní pocity a shání spřízněný lidi. Takže já jsem fanboy.
Naposledy upravil(a) plechi dne 02.07.2012, 15:45 hod., celkem upraveno 2 x.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 02.07.2012, 12:57 hod.

Připadáš si hustě, když používáš BBCode? ;)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 02.07.2012, 13:03 hod.

Nic nezaškrtnu, protože se za ani jedno nepovažuji a definici bych nekomplikoval:

Hater = na všem hledá chyby a ostatní osočuje z toho, že jsou fanboyové
Fanboy = vše obhajuje a všechny, kdo něco kritizují, nazývá hater

Jinak, nemyslim si, že je problém v používání specifické terminologie (idkyž i mě to občas zní podivně, viz nadužívání "epic fail" atp.).
Podle mě je největší problém tady na fóru to, že tu spousta lidí neumí diskutovat. Hodně rychle se začnou urážet, nečtou po sobě příspěvky a téměř ze všech diskuzí, které by mohli být skutečně diskuzemi se nakonec stane flame war (následně s "bannama")..
Dokonalým přílkadem je topic Stížnosti, kde místo toho, aby lidi diskutovali o tom, co a proč se jim na D3 něco nelíbí, tak se obviňujou z toho, kdo je větší "kid" a já nevím co ještě..:)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“