Stížnosti

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
poklop789
Quill Rat
Re: Stížnosti

Příspěvek od poklop789 » 28.06.2012, 20:02 hod.

LizardWizard píše: 6)nekteri bossove jsou az zbytecne jednodussi (ghom, magda)
hehe mozna pred 1.0.3, ted uz trochu pritvrdil :lol:

umiyaki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od umiyaki » 28.06.2012, 20:11 hod.

1. level 60 a dál už nic ...
2. Když mám konečně Goldy, tak není na AH co pořádného koupit. 98% věcí je na RMAH. Platil jsem za hru, ne za simulaci Wall Street.
3. Až moc je vidět, jak se Blizz snaží o hru pro masy a ty dostrkat právě na RMAH.
4. Na to jak dlouho hra vznikala, je dost patchu, které hru neupravují, ale radikálně mění. Nejel jsem na AS, ale mnoho lidí investovalo právě do ní a nyní je x krát dražší měnit equip. Také křeč/nerf po tom, co inferno nebylo tak hard byl trapny.
5. Po ripu nemám nabité skilly. Když už za toto platím dost zlata, tak snad bych nemusel čekat až doběhne cooldown. Pochybuji, že se bez nich nekdo vrhne na skupinku, kde předtím s plnou palbou vyhořel.
6. Ve hře je neúměrně efektů, které stěžují orientaci.
7. Bordel v podobě bílých předmětů.
8. Lagování, závislost na stabilitě připojení, Déjà vu kdy se vrátím na místo kde jsem byl před chvílí a také příjemný boj bez účinku, kdy připojení vypadá v pohodě, ale mácháte zbraní bez účinku, který se dostaví po pár sekundách a v lepším případě to přežijete.
9. limit 3 minut na boj s elitními skupinami a bossy (alespoň Belial ho má)

Je toho hodně, ale nejvíce mě štve RMAH. Ten tlak ze strany Blizzardu za těch 15% je moc velký a vidět. Jo a 15% za prodej na AH postrádá také smysl. Každý debil pochopí, co je to 15% a stačilo sdělit, že na RMAH tento poplatek bude.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 28.06.2012, 20:18 hod.

umiyaki píše:2. Když mám konečně Goldy, tak není na AH co pořádného koupit. 98% věcí je na RMAH. Platil jsem za hru, ne za simulaci Wall Street.
:))) to je na podpis
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Tyrion
Quill Rat

Příspěvek od Tyrion » 28.06.2012, 23:51 hod.

1.)Zrusenie rozdelovania atributov
2.)Zrusenie talentoveho stromu
3.)Najviac mi vadi toto ze v hre nieje SWAP ZBRANE (SWAP BUTTON) , proste to ti zmrdi zamerne odstranili z hry (nechapem preco to museli zrusit ked to bolo od Diabla 1) , musim tak smatrat v batohu a niekedy sa blbo prekliknem a zmenim chujovinu
4.)Tona odpadovych itemov - styl Titan Quest milion veci minimum pouzitelnych
5.)Aukcia , proste tento system ci uz s goldami alebo realnymi peniazmi ruinuje hru !!
6.)Male zony,dungeony oproti D2 , pripada mi to dost uzavrete vsade je sama debilna cutscena
7.)Nieje mozne portom prechadzat do ostatnych aktov , funguje to len na questy toto je najvacsi s*it
8.)Zrusenie identifikacnych zvitkov,portalov .... ten heart stone z wowka sa mi vobec nepaci nedaju sa tam robit take finty ako v D2
9.)Absencia duelov, PVP ...
10.) lvl 60 cap
11.)Bossovia niesu ziadna vyzva su neskutocne slabi takze to kazi hratelnost a celkovu atmosferu
14.)Po prejdeni hry na normal nadalej hru zbytocne otravavuju cutsceny
15.)Lagovanie serverov nato ake ma blizzard prijmy by tuto situaciu mohli zlepsit
16.)Cooldown na potionoch , zrusenie opaskov s potionmi
17.)Inferno uz nieje inferno je to hell 2
18.)Odstranenie horadrickej kocky - nahradenie katastrofalnym craftom

h3k70r
Quill Rat
BattleTag:H3k70r#2830

Příspěvek od h3k70r » 29.06.2012, 05:44 hod.

Každý si jen na něco stěžuje, ale že by jste někdy něco dokázali ocenit a pochválit to nikoho nenapadne.....!!!!
Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 29.06.2012, 06:00 hod.

biele predmety - co by ste chceli iba modre a zlte? :D Je jasne, ze zakladny predmet je biely, potom algoritmus aj na zaklade MF+NV vypocita ci bude magic, alebo rare, nebodaj set, legendary, alebo s najvacsou pravdepodobnostou ostane biely. Keby biele neboli vobec tak skoro nic nepada, bolo by tam dost pusto.

normal obtiaznost bola lahka aj v diable 1 ci 2. Isto tu nema 80% ludi prejdene inferno, takze stale je co robit

RMAH, AH - tie veci tam davaju ludia ktrorim to droplo, takze hrajte a hrajte a nieco dropne aj vam. Ja som uviazol v akte 2 na inferne tak musim farmit. A som rad, ze hned nepada itel level 63. To by som bol za tyzden v top geare a potom co? V podtstate by zanikol aj AH keby ludom padali top veci.

Mne tam chybaju staty ako napriklad crushing blow.

umiyaki
Fallen Shaman

Stížnosti

Příspěvek od umiyaki » 29.06.2012, 06:03 hod.

h3k70r píše:Každý si jen na něco stěžuje, ale že by jste někdy něco dokázali ocenit a pochválit to nikoho nenapadne.....!!!!
"Stiznosti" se to tu jmenuje. Az bude debata co se libi, budu chvalit.

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 29.06.2012, 06:03 hod.

h3k70r: v tomto topicu určitě ne :D
jinak kdo by si nechtěl jenom stěžovat a chtěl být k něčemu dobrý, může jít sem viewtopic.php?f=57&t=5660 a pomáhat s tvořením modu na D2 ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.06.2012, 06:43 hod.

na d3 neni co chvalit, uz jsem to tu psal, jedine co ta hra ma je gameplay, jinak nic... vcera jsem to zap po 3.tydnech nehrani, za 40min jsem u toho usinal, to je taaaak nudny, tak ubohy (barb I.act, inferno)... jeste ze uz je R.D. na gw2... stale nemuzu pochopit jak tohle mohli blizz vydat >:'(

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 29.06.2012, 07:11 hod.

pns píše:na d3 neni co chvalit, uz jsem to tu psal, jedine co ta hra ma je gameplay, jinak nic... vcera jsem to zap po 3.tydnech nehrani, za 40min jsem u toho usinal, to je taaaak nudny, tak ubohy (barb I.act, inferno)... jeste ze uz je R.D. na gw2... stale nemuzu pochopit jak tohle mohli blizz vydat >:'(

co dostavas IK ze ? :D ako sa vsade pise, iferno nie je pre padavky a casual hracov. :D

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 29.06.2012, 07:29 hod.

Já se vám "haterům" zvysoka směju :). Hledáte na hře to špatný a sami sebe přesvedčujete, že je to tak zlý, jak si myslíte. Teď určitě litujete peněz za hru, litujete času, který jeste u hry strávili, litujete ženských, který vám utekly, zatímco jste hráli, podle vás, tak strasně špatnou hru.
Je vám zle z toho, jak si to ostatní užívají... OMG, jste k smíchu.
Přestaňte "hatovat" zde, tady nic nespravíte, "hatujte" na ofic.foru, dejte jim feedback...ne zde, tady nic nezměníte, jen budete k smíchu ;).
Bye

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.06.2012, 07:32 hod.

ReptileSVK píše:
pns píše:na d3 neni co chvalit, uz jsem to tu psal, jedine co ta hra ma je gameplay, jinak nic... vcera jsem to zap po 3.tydnech nehrani, za 40min jsem u toho usinal, to je taaaak nudny, tak ubohy (barb I.act, inferno)... jeste ze uz je R.D. na gw2... stale nemuzu pochopit jak tohle mohli blizz vydat >:'(

co dostavas IK ze ? :D ako sa vsade pise, iferno nie je pre padavky a casual hracov. :D
jo jo ty padavko :D inferno je nej fail a vis proc? protoze inferno je uplne to same jako normal, n.m. a hell, jen musis jak ko*ot projit kazdy act tak 500+, nebo nakoupit na ac nebo rmac (epic fail u singl playerovky) a pak to projedes jak na normal... tohle je taak, skoda slov... ale hrejte si vzdyt je to tak uzasny, kdyz clovek nedokaze nic vic nez chodit stale to same dokola dolecka :wave:
Naposledy upravil(a) pns dne 29.06.2012, 07:35 hod., celkem upraveno 1 x.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 29.06.2012, 07:33 hod.

kulisekcz: máš naprostou pravdu, ale o tomhle ty fora jsou, takže proč si nezanadávat ;-)

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.06.2012, 07:39 hod.

kulisekcz píše:Já se vám "haterům" zvysoka směju :). Hledáte na hře to špatný a sami sebe přesvedčujete, že je to tak zlý, jak si myslíte. Teď určitě litujete peněz za hru, litujete času, který jeste u hry strávili, litujete ženských, který vám utekly, zatímco jste hráli, podle vás, tak strasně špatnou hru.
Přestaňte "hatovat" zde, tady nic nespravíte, "hatujte" na ofic.foru, dejte jim feedback...ne zde, tady nic nezměníte, jen budete k smíchu ;).
Bye

vis ceho lituju nejvic (okolo tohoto), ze blizz stratili vydanim d3, kredit spolecnosti, ze jakoukoli hru oni vydali byla zarukou toho, ze to bude kvalitni game...

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 29.06.2012, 07:45 hod.

1. level cap (60)
2. malé oblasti
3. jednoduchý bossové
4. zbytečné bílé předměty - ořezaný craft systém

ale jinak mě hra hoodně baví (AH a RMAH si jí vůbec nekazim... jsem v II. act na Hell a je to jen s vlastním dropem výzva)

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 29.06.2012, 09:09 hod.

kulisekcz píše:Já se vám "haterům" zvysoka směju :). Hledáte na hře to špatný a sami sebe přesvedčujete, že je to tak zlý, jak si myslíte. Teď určitě litujete peněz za hru, litujete času, který jeste u hry strávili, litujete ženských, který vám utekly, zatímco jste hráli, podle vás, tak strasně špatnou hru.
Bye

Ja len jedno nechapem :)) ze ked sa niekomu tato tema nepaci ze preco je tu a ze preco ju cita . Potom ste k smiechu len vy kids fanboys :D
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 29.06.2012, 09:10 hod.

ReptileSVK píše:biele predmety - co by ste chceli iba modre a zlte? :D Je jasne, ze zakladny predmet je biely, potom algoritmus aj na zaklade MF+NV vypocita ci bude magic, alebo rare, nebodaj set, legendary, alebo s najvacsou pravdepodobnostou ostane biely. Keby biele neboli vobec tak skoro nic nepada, bolo by tam dost pusto.
Tady nejde o to, aby padaly jen modrý a žlutý, ale jde o to, že v D2 dal Blizz i bílým itemům smysl (cubing, runewords), který tu chybí. Takže teď padá tuna bílých věcí bez dalšího účelu, jen aby "nebylo pusto", jak píšeš. To je to, co mně/nám vadí.

kulisekcz píše: Já se vám "haterům" zvysoka směju :). Hledáte na hře to špatný a sami sebe přesvedčujete, že je to tak zlý, jak si myslíte. Teď určitě litujete peněz za hru, litujete času, který jeste u hry strávili, litujete ženských, který vám utekly, zatímco jste hráli, podle vás, tak strasně špatnou hru.
Napsal jsi to jako pěknej vocas. Nicméně zkus popřemýšlet, od čeho jsou fóra a proč se vlákno "Stížnosti" založilo. Přečti si pár příspěvků a možná ti dojde, že tady nejsou žádný "hateři", ale většinou lidi, kteří hru hrají. K smíchu mi tu přijdeš jen ty.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Loki
Quill Rat
BattleTag:Loki#2234

Příspěvek od Loki » 29.06.2012, 09:16 hod.

Bye
1) Téma se takhle jmenuje
2) Je v povaze českého národa, že si rád na všechno a všude stěžuje - tím, ale neobhajuju hatery
3) Mě na hře vadí víc věcí, přesto jsem je sem nenapsal, protože mě se na ní víc věcí líbí, ale to je jiný topic
4) Já určitě peněz, času nelituju a pro mě D3 není špatná hra

Tak tu nespamuj OT, a napiš, že na D3 nemáš stížnost a přišel jsi nám to říct, jenom, abychom věděli :green:

Fugassssssss
Quill Rat
BattleTag:WUB WUB WUBSTEP

Příspěvek od Fugassssssss » 29.06.2012, 09:48 hod.

Bye
roflmao -.-

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 29.06.2012, 10:08 hod.

rolling on the floor laughing.. ale "mao" je co? :)

Zamčeno

Zpět na „Obecně“