athene baned ? :D
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Uter: +1. Cítím to nějak podobně, taky jsem se u toho videa zasmál, prostě to beru jako trollování, srandu.. Tady to spoustě lidem evidentně leží v žaludku
Re: athene baned ? :D
Nevím na koho to bylo, ale až vyděláš X desítek tisíc denně streamem, tak přijď. Pracuju v marketingu a tenhle chlap je zářný příklad toho, jak to může fungovat.sgtmajfoley píše:Ty si nebodaj ten blbeček čo mu dáva každý večer tych 5 milionov goldov, nie? A presne toto je jeho fanbase, ludia ako ty.
Inak čo to ovplyvnil??? Nejake napady a navrhy do hier??? Možno ukázal, že DH a celkovo AS je moc OP a preto to nerfli. Nic iné ma nenapadlo.
A blbečka si odpusť, nechodil jsem s tebou do školy.
Tak to je snad logické že myslím , že v tom co dělá ... O tom se tady snad celou dobu bavíme ...sgtmajfoley píše:Aha to je tvoj brat? Poznáš ho rovnako ako ja a rovnako ako mnohý, alebo si jeho rodina a každý deň si s nim??? A ako vieš, že dokázal viac než ja alebo hoci kto z diablofans? V tom čo robí ano ale v živote to tak byť nemusí.Ghann píše:Jasně mám ho za modlu nebo co to , a každý večer u jeho streamu masturbuji ... Dívej , ty ho neznáš a stejně řekneš že je blbec ... to samé můžu říct já o tobě nebo ty o mě i když se vůbec neznáme . Trošku divné mi to příjde.. ale je to váš názor . Život mě toto naučil že ve většině těchto případů hraje roli závist . A ano , závidím mu že z ho*na udělal něco a teď na tom profituje ... Já se narozdíl od vás Hateru za to absolutně nestydím A nenapadám někoho kdo toho dokázal víc než já , jen proto že on toho dokázal víc Možná až dostanete rozum tak to pochopíte . A teď do mě
zamknite to tu. Athene neni banned, hra normalne dalej, tak je to zbytocne tu nieco este riesit.
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
když někdo někoho hatuje, tak hned neznamená, že mu závidí lolz
sry a treba nahradit aleboFugassssssss píše:když někdo někoho hatuje, tak hned neznamená, že mu závidí lolz
tj: vetsina z vas zavidi alebo hatuje
btw on je internetova celebrita a vy s tym nic nespravite, takze zbytocne hatujete
zlate pravidlo hovori cim viac ludi ta miluje, tym viac ta nenavidi
Je to trotel a ne celebrita. Takych celebrit je v telke 5 riti a tiez im nezavidim...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Podobnych temat tu uz bylo stejne se nic nevyresi nema smysl se dohadovat o tom kdo komu co zavidi.Ze by lock
Achievements: 7400 (92%)
Já mu strašně závidím ten gear, a proto ho nenávidím, ale jen jako figurku na netu
kdybych ho potkal na real tak bych s nim rad pokecal, musi s nim bejt dobra pr*el, vypada jako zabavnej kolik
kdybych ho potkal na real tak bych s nim rad pokecal, musi s nim bejt dobra pr*el, vypada jako zabavnej kolik
akoze srry,ale toto je Kulle story Bro
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tak vieš na taku školu čo som chodil berú iba inteligentných troooooooooooooolooololoooThulle píše:Nevím na koho to bylo, ale až vyděláš X desítek tisíc denně streamem, tak přijď. Pracuju v marketingu a tenhle chlap je zářný příklad toho, jak to může fungovat.sgtmajfoley píše:Ty si nebodaj ten blbeček čo mu dáva každý večer tych 5 milionov goldov, nie? A presne toto je jeho fanbase, ludia ako ty.
Inak čo to ovplyvnil??? Nejake napady a navrhy do hier??? Možno ukázal, že DH a celkovo AS je moc OP a preto to nerfli. Nic iné ma nenapadlo.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
sgtmajfoley píše:Tak vieš na taku školu čo som chodil berú iba inteligentných troooooooooooooolooololoooThulle píše:Nevím na koho to bylo, ale až vyděláš X desítek tisíc denně streamem, tak přijď. Pracuju v marketingu a tenhle chlap je zářný příklad toho, jak to může fungovat.sgtmajfoley píše:Ty si nebodaj ten blbeček čo mu dáva každý večer tych 5 milionov goldov, nie? A presne toto je jeho fanbase, ludia ako ty.
http://www.youtube.com/watch?v=_o3qrnYr ... ure=relmfu -->Nemyslim si,ze hovori uplne od veci aj ked nesuhlasim so vsetkym..
Drakkari píše:Já mu strašně závidím ten gear, a proto ho nenávidím, ale jen jako figurku na netu
Tak to mě rozsekalo
No podle tvýho vyjadřování tě tipuju tak na 14. Internet hero.sgtmajfoley píše:Tak vieš na taku školu čo som chodil berú iba inteligentných troooooooooooooolooololoooThulle píše:Nevím na koho to bylo, ale až vyděláš X desítek tisíc denně streamem, tak přijď. Pracuju v marketingu a tenhle chlap je zářný příklad toho, jak to může fungovat.sgtmajfoley píše:Ty si nebodaj ten blbeček čo mu dáva každý večer tych 5 milionov goldov, nie? A presne toto je jeho fanbase, ludia ako ty.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Athene je člověk, který naprosto bravůrně marketingově zvládl udělat živnost z hraní počítačové hry. Kolik znáte na světě lidí, které by takovýmto způsobem živilo hraní PC hry a zároveň jim to budovalo nějaké jméno - brand + třeba bokem ještě něco vybrali pro charitu.
Ty jeho samotné výstupy jsou (z mého pohledu) určené pro děti do nějakejch 14 - max 15ti let. Má i vážnější videa, na které se "zvládnu" podívat i já. Ale na jakou cílovku je určen je úplně jasné už z toho videa se "zavřenejma očima" a jeho polovině hlášek.
Takže asi takhle. Je to stejné, jako kdyby někdo nenáviděl ve 20ti letech teletubies, protože to je maximálně trapné a nedá se na to koukat. To jak moc velkej je "idiot" lze poznat podle jednoduchého ukazatele, kterým je úspěch. A ten on prostě má.
Jestli tu je nějakej idiot, který tohle chce zpochybňovat tak prosím. Ale než s tím začne, měl by si uvědomit souvislosti. Podívat se na svůj život a na život Athene. Tvrdě pracoval, aby se mu podařilo to, co se mu podařilo... a teď to má. Vydělává si peníze i "slávu" svým koníčkem, byť teda za cenu zaměření na mladší cílovku. Srovnejte to s tím, co ve svém životě děláte vy...
Já třeba nejsem rozhodně nějakej jeho fanoušek... ale před tím klukem prostě klobouk dolu. Mě se teda nepodařilo dobře se živit hraním počítačové + mít statisíce fanoušků. Jestli to z vás tady někdo dokázal a zároveň jste to zvládli se zaměřením na takovou cílovku, aby jste nemuseli dělat "kašpárky děckám", tak prosím... kritizujte :-). Ale skoro bych si tipnul, že většina těch haterů sedí (v lepším případě) v celkem dost nudné práci, ve které zkejsne do konce života u placení hypotéky na byt v paneláku. Nebo sedí ve škole a ta nudná práce je čeká až potom ;-).
Stejné story jako hating Ponyho za prezentaci jeho dropu krásné kuše.
Peace
Ty jeho samotné výstupy jsou (z mého pohledu) určené pro děti do nějakejch 14 - max 15ti let. Má i vážnější videa, na které se "zvládnu" podívat i já. Ale na jakou cílovku je určen je úplně jasné už z toho videa se "zavřenejma očima" a jeho polovině hlášek.
Takže asi takhle. Je to stejné, jako kdyby někdo nenáviděl ve 20ti letech teletubies, protože to je maximálně trapné a nedá se na to koukat. To jak moc velkej je "idiot" lze poznat podle jednoduchého ukazatele, kterým je úspěch. A ten on prostě má.
Jestli tu je nějakej idiot, který tohle chce zpochybňovat tak prosím. Ale než s tím začne, měl by si uvědomit souvislosti. Podívat se na svůj život a na život Athene. Tvrdě pracoval, aby se mu podařilo to, co se mu podařilo... a teď to má. Vydělává si peníze i "slávu" svým koníčkem, byť teda za cenu zaměření na mladší cílovku. Srovnejte to s tím, co ve svém životě děláte vy...
Já třeba nejsem rozhodně nějakej jeho fanoušek... ale před tím klukem prostě klobouk dolu. Mě se teda nepodařilo dobře se živit hraním počítačové + mít statisíce fanoušků. Jestli to z vás tady někdo dokázal a zároveň jste to zvládli se zaměřením na takovou cílovku, aby jste nemuseli dělat "kašpárky děckám", tak prosím... kritizujte :-). Ale skoro bych si tipnul, že většina těch haterů sedí (v lepším případě) v celkem dost nudné práci, ve které zkejsne do konce života u placení hypotéky na byt v paneláku. Nebo sedí ve škole a ta nudná práce je čeká až potom ;-).
Stejné story jako hating Ponyho za prezentaci jeho dropu krásné kuše.
Peace
Pěkně řečeno ... !!