jak schanite ty resisty? .)
nejak nechapu jak jste nahrabali 1200+ rezistu. ja mam vsine 50+ krom zbrane a vytahnu tu jen neco malo prez 600 all rez kde delam chybu ?
Deamon Hunter (beta patch 15) DPS 51.08 <DEX 122 >
Re: jak schanite ty resisty boha ? .)
energy armor, neaky pokrik u barbara atd
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Re: jak schanite ty resisty boha ? .)
cca 800 je hranice ktera jde bez buffu dosahnout s "lepsim" equipem
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Re: jak schanite ty resisty? .)
U monka stackovat veci s all resist + urcity resist (napriklad arcane alebo fire) a pomocou pasivu to dorovnas
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
teoreticky mozes mat aj 0 resity, ked budes mat armor 12000+
Zkusím pohledat nějaký kalkulátor redukce DMG, ale obávám se, že 12000 ARMOR ti ani zdaleka nepokryje DMG redukci bežnýho equipu ARMOR+RESISTY, kde je redukce nad 90%.ReptileSVK píše:teoreticky mozes mat aj 0 resity, ked budes mat armor 12000+
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
Když budeš mít Armor 3700 a resy 370 (celková redukce 79,95%), tak to vyjde na zhruba na stejno, jako kdybys měl Armor 12000 a resy 0(celková redukce 80%). Nejvíc se vyplatí zlepšovat oboje rovnoměrně. Tj. abys měl Armor 10x tolik, kolik máš resy.
-
- Zhar the Mad
no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod dexterity = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.
Kvůli obrovskýmu diminishingu se ti nikdy nemůže vyplatit maxovat jen jeden ze dvou statů. Barb když si skočí tak má třeba 28k armor(na takovou hodnotu se bez leapu dostat nejde) a má plácnu 90% redukci, kdežto já s 8k mam 77 a dalších 77 z resistů.ReptileSVK píše:no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod inteligence = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.
-
- Zhar the Mad
s tou inteligenciou si to zabil ! som sa sekol, dexterity je na dodge.Quetak píše:Kvůli obrovskýmu diminishingu se ti nikdy nemůže vyplatit maxovat jen jeden ze dvou statů. Barb když si skočí tak má třeba 28k armor(na takovou hodnotu se bez leapu dostat nejde) a má plácnu 90% redukci, kdežto já s 8k mam 77 a dalších 77 z resistů.ReptileSVK píše:no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod inteligence = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.
No len si vezmi ze strenght pridava armor a tudis ked sa naitemujes vecami ktore maju vsetky cez 1000 armor tak si v klude! samozrejme na to treba cas a zrejme aj peniaze A kto tam robi elemantarne damage? snad len par elitiek a hrstka magov.
Jasný, že ses splet, ale opravit sem to musel někdo se toho chytne a pak tu bude psát, že mu ta dexterita žádnej resist nedává
Resisty nejsou jen na ele.dmg, máš tam i na physical. podle mě se nikdy nedostaneš jen s armorem na takovou redukci na jakou by ses dostal s armorem a resisty. Myslíš že kdyby si namaxoval resisty na 2k tak by jsi mohl mít 0 armor? -nereálný, ale představ si to. Armor je uplně to samý jako all resist. Armor redukce 80% + resist redukce 80% je dohromady nějakejch 96% a toho jde dosáhnout s dobrym gearem, ale nikdy nebudeš moct mít tolik armoru abys měl 96% redukci jen z něj, to bys musel mít tak 100k tipuju.
Resisty nejsou jen na ele.dmg, máš tam i na physical. podle mě se nikdy nedostaneš jen s armorem na takovou redukci na jakou by ses dostal s armorem a resisty. Myslíš že kdyby si namaxoval resisty na 2k tak by jsi mohl mít 0 armor? -nereálný, ale představ si to. Armor je uplně to samý jako all resist. Armor redukce 80% + resist redukce 80% je dohromady nějakejch 96% a toho jde dosáhnout s dobrym gearem, ale nikdy nebudeš moct mít tolik armoru abys měl 96% redukci jen z něj, to bys musel mít tak 100k tipuju.
Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
-
- Zhar the Mad
no ved jasne, ze najlepsie mat riadny armor aj resist all. Kazdopadne mat nieco z toho na nule ani nejde takze kombinacia je viac nez ista.Quetak píše:Jasný, že ses splet, ale opravit sem to musel někdo se toho chytne a pak tu bude psát, že mu ta dexterita žádnej resist nedává
-
- Zhar the Mad
tak ono zober si, ze mas damage 400 000 a HP=2000. kym k tebe pridu lezia. takze je to tiez na uvazenie. Horsie je to potom s reflect damage.Nekronaut píše:Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
Já chápu tenhle princip, ale mě osobně se příliš nedaří ho naplňovat. Např. nezranitelní fast minioni jsou u tebe ani se nenaděješ a aspoň já prostě vždycky s DH nějakou tu ránu schytám. Kdybych měl 2k HP a 0 res, tak jsem v háji. Asi nejsem tak ultimátní obíhač nepřátel, ale raději mám vyváženější i range char. Navíc jak tu někdo psal že el attack skoro nikdo nemá, tak to já bych netvrdil...ReptileSVK píše:tak ono zober si, ze mas damage 400 000 a HP=2000. kym k tebe pridu lezia. takze je to tiez na uvazenie. Horsie je to potom s reflect damage.Nekronaut píše:Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Hmm kym ty zareagujes oppressor + fallen angel + wrath ta maju na večeru. Najme luxusne menu podávane mimo tvojho dohladuReptileSVK píše:tak ono zober si, ze mas damage 400 000 a HP=2000. kym k tebe pridu lezia. takze je to tiez na uvazenie. Horsie je to potom s reflect damage.Nekronaut píše:Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
Nemam to rád a to kolko krat ich fakt nie je vidiet, ani malá časť z nich!! Najme ked idete kolmo hore, je najväčšia šanca, že ich vobec nevidíte.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
Nejlépe vycházi "balanced" char. Není dobré se specializovat jen na rez nebo jen armor.
Ideálně vychází mít kombinaci všech možných rezů s dobrým life a dostatečným dps
armor+ rezisty + redukce (ze skilu, itemů(string ap.) + blok/dodge ...
Ideálně vychází mít kombinaci všech možných rezů s dobrým life a dostatečným dps
armor+ rezisty + redukce (ze skilu, itemů(string ap.) + blok/dodge ...