jak schanite ty resisty? .)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
boy
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Rolland#2921
jak schanite ty resisty? .)

Příspěvek od boy » 24.06.2012, 19:47 hod.

nejak nechapu jak jste nahrabali 1200+ rezistu. ja mam vsine 50+ krom zbrane a vytahnu tu jen neco malo prez 600 all rez kde delam chybu ?
Obrázek

Deamon Hunter (beta patch 15) DPS 51.08 <DEX 122 >

sklb
Burning Soul

Re: jak schanite ty resisty boha ? .)

Příspěvek od sklb » 24.06.2012, 20:17 hod.

energy armor, neaky pokrik u barbara atd
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Re: jak schanite ty resisty boha ? .)

Příspěvek od Alfajk » 24.06.2012, 20:24 hod.

cca 800 je hranice ktera jde bez buffu dosahnout s "lepsim" equipem

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Re: jak schanite ty resisty? .)

Příspěvek od sgtmajfoley » 25.06.2012, 08:10 hod.

U monka stackovat veci s all resist + urcity resist (napriklad arcane alebo fire) a pomocou pasivu to dorovnas :)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 25.06.2012, 09:14 hod.

teoreticky mozes mat aj 0 resity, ked budes mat armor 12000+

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 25.06.2012, 11:19 hod.

ReptileSVK píše:teoreticky mozes mat aj 0 resity, ked budes mat armor 12000+
Zkusím pohledat nějaký kalkulátor redukce DMG, ale obávám se, že 12000 ARMOR ti ani zdaleka nepokryje DMG redukci bežnýho equipu ARMOR+RESISTY, kde je redukce nad 90%.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 25.06.2012, 12:39 hod.

Když budeš mít Armor 3700 a resy 370 (celková redukce 79,95%), tak to vyjde na zhruba na stejno, jako kdybys měl Armor 12000 a resy 0(celková redukce 80%). Nejvíc se vyplatí zlepšovat oboje rovnoměrně. Tj. abys měl Armor 10x tolik, kolik máš resy.
Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 25.06.2012, 12:44 hod.

no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod dexterity = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 25.06.2012, 12:51 hod.

ReptileSVK píše:no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod inteligence = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.
Kvůli obrovskýmu diminishingu se ti nikdy nemůže vyplatit maxovat jen jeden ze dvou statů. Barb když si skočí tak má třeba 28k armor(na takovou hodnotu se bez leapu dostat nejde) a má plácnu 90% redukci, kdežto já s 8k mam 77 a dalších 77 z resistů.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 25.06.2012, 13:06 hod.

Quetak píše:
ReptileSVK píše:no a kedze nulove resisty nie je mozne mat, kedze 1 bod inteligence = +0,1 all resit, skor sa vyplati maxovat armor. Tod moj nazor profesionala.
Kvůli obrovskýmu diminishingu se ti nikdy nemůže vyplatit maxovat jen jeden ze dvou statů. Barb když si skočí tak má třeba 28k armor(na takovou hodnotu se bez leapu dostat nejde) a má plácnu 90% redukci, kdežto já s 8k mam 77 a dalších 77 z resistů.
s tou inteligenciou si to zabil ! :D som sa sekol, dexterity je na dodge.

No len si vezmi ze strenght pridava armor a tudis ked sa naitemujes vecami ktore maju vsetky cez 1000 armor tak si v klude! samozrejme na to treba cas a zrejme aj peniaze :) A kto tam robi elemantarne damage? snad len par elitiek a hrstka magov.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 25.06.2012, 13:16 hod.

Jasný, že ses splet, ale opravit sem to musel :) někdo se toho chytne a pak tu bude psát, že mu ta dexterita žádnej resist nedává :D

Resisty nejsou jen na ele.dmg, máš tam i na physical. podle mě se nikdy nedostaneš jen s armorem na takovou redukci na jakou by ses dostal s armorem a resisty. Myslíš že kdyby si namaxoval resisty na 2k tak by jsi mohl mít 0 armor? -nereálný, ale představ si to. Armor je uplně to samý jako all resist. Armor redukce 80% + resist redukce 80% je dohromady nějakejch 96% a toho jde dosáhnout s dobrym gearem, ale nikdy nebudeš moct mít tolik armoru abys měl 96% redukci jen z něj, to bys musel mít tak 100k tipuju.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 25.06.2012, 13:33 hod.

Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 25.06.2012, 13:47 hod.

Quetak píše:Jasný, že ses splet, ale opravit sem to musel :) někdo se toho chytne a pak tu bude psát, že mu ta dexterita žádnej resist nedává :D

Resisty nejsou jen na ele.dmg, máš tam i na physical. podle mě se nikdy nedostaneš jen s armorem na takovou redukci na jakou by ses dostal s armorem a resisty. Myslíš že kdyby si namaxoval resisty na 2k tak by jsi mohl mít 0 armor? -nereálný, ale představ si to. Armor je uplně to samý jako all resist. Armor redukce 80% + resist redukce 80% je dohromady nějakejch 96% a toho jde dosáhnout s dobrym gearem, ale nikdy nebudeš moct mít tolik armoru abys měl 96% redukci jen z něj, to bys musel mít tak 100k tipuju.
no ved jasne, ze najlepsie mat riadny armor aj resist all. Kazdopadne mat nieco z toho na nule ani nejde takze kombinacia je viac nez ista.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 25.06.2012, 13:48 hod.

Nekronaut píše:Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
tak ono zober si, ze mas damage 400 000 a HP=2000. kym k tebe pridu lezia. takze je to tiez na uvazenie. Horsie je to potom s reflect damage.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 25.06.2012, 13:57 hod.

ReptileSVK píše:
Nekronaut píše:Takže zlatým grálem možná není co nejsilnější zbraň, ale redukce na max. A to nejen u monka. To mě těší :-)
tak ono zober si, ze mas damage 400 000 a HP=2000. kym k tebe pridu lezia. takze je to tiez na uvazenie. Horsie je to potom s reflect damage.
Já chápu tenhle princip, ale mě osobně se příliš nedaří ho naplňovat. Např. nezranitelní fast minioni jsou u tebe ani se nenaděješ a aspoň já prostě vždycky s DH nějakou tu ránu schytám. Kdybych měl 2k HP a 0 res, tak jsem v háji. Asi nejsem tak ultimátní obíhač nepřátel, ale raději mám vyváženější i range char. Navíc jak tu někdo psal že el attack skoro nikdo nemá, tak to já bych netvrdil...

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 25.06.2012, 15:09 hod.

ReptileSVK píše:
Hmm kym ty zareagujes oppressor + fallen angel + wrath ta maju na večeru. Najme luxusne menu podávane mimo tvojho dohladu :)

Nemam to rád a to kolko krat ich fakt nie je vidiet, ani malá časť z nich!! Najme ked idete kolmo hore, je najväčšia šanca, že ich vobec nevidíte.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 25.06.2012, 20:07 hod.

Nejlépe vycházi "balanced" char. Není dobré se specializovat jen na rez nebo jen armor.
Ideálně vychází mít kombinaci všech možných rezů s dobrým life a dostatečným dps
armor+ rezisty + redukce (ze skilu, itemů(string ap.) + blok/dodge ...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“