Problemy s grafikou po patchi
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Pred patchom full detaily, 1680*1050, vsetko krasne, plynule, fps 60+
po patchi neskutocne trhanie grafiky, fps 60, niekedy 30-40 a usage mi ide az na 99%. Znizil som si detaily na low, ale ziadna extra zmena.
Uz som zufaly, neviem co robit, nemali ste niekto podobny problem?
po patchi neskutocne trhanie grafiky, fps 60, niekedy 30-40 a usage mi ide az na 99%. Znizil som si detaily na low, ale ziadna extra zmena.
Uz som zufaly, neviem co robit, nemali ste niekto podobny problem?
Re: Problemy s grafikou po patchi
dela me to taky jak pred patchem tak po patchy,je jedno jestli low nebo high detaily...proste je to rozbity
Mne to robi uz od bety , doteraz sa k tomu blizz specialne nevyjadril len co ludia pisu kvazy fixy.Uz som skusil asi 20 veci ktore to nevyriesili...
Btw robi to aj na Amd/Ati aj Intel/Nvidia.
Btw robi to aj na Amd/Ati aj Intel/Nvidia.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
to sa fakt neda hrat, vsetko na low, povypinal som rozne aplikacie a stale to robi, hru som reinstaloval. proste uz len ked pustim hru a zadavam heslo to uz ide trhano, normalne oneskorene, normalne ako keby to su problemy aj s network, neviem.
-
- Fallen Shaman
Co je to tady za hate?
Už byste si konečně měli uvědomit, že Blizzard dělá všechno nejlíp a zbytečně tady nehejtovat
Už byste si konečně měli uvědomit, že Blizzard dělá všechno nejlíp a zbytečně tady nehejtovat
Aj mne to robi po tom novom patchi,kua....uz som vsetko na PC preinstaloval,dal som na LOW vsetko,znizil som rozlisenie,vypol aliasing a zapol low FX...a <> z toho :-/
Nevyplo Vám to po tom patchi vsync? Mne áno a tiež som sa divil, čo sa to stalo, samozrejme hra sa sekala, trhala... Zapol som to naspäť a ide opäť ako po masle:)
Popravdě mi to blbne už od začátku na jakékoliv nastavení. Ty problémy které máte vy po patchi 1.0.3 jsou nejspíše způsobeny stínováním. Podívejte se do nastavení. Je tam navíc nastavení stínů ( klasicky low, medium a high ) ale za tím je smoth. Pokud nastavíte tyto stíny tak se grafika zblázní ještě víc než to dělala do změny.
Tohle se stalo mě ale myslím, že to bude problém u většiny.
Tohle se stalo mě ale myslím, že to bude problém u většiny.
Ok takze vcera som na trafil na nejaku haluz urcite to skuste, u mna to funguje ( super ze som na to prisiel mesiac po vydani a uz mi z toho trhania dobre na mozog ). 1. dajte vsetky detaily na off, nechajte vsync, uncheck foreground fps (nastavte 60 ) uncheck background fps nastavte 1. Dajte aply. Potom zmente rozlisenie na 1152x864 a dajte windowed a aply a nato nastavte vsetky detaily na high aj AA.Potom dajte na fullscreen windowed a hra by sa vam mala spravat normalne.U mna to funguje tu je video http://www.youtube.com/watch?v=GIBjh1Wd79E
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja mam core i7 a GTX 560 Ti, 8GB ram takze ja problem nezaznamenavam.
To Reptile:
To není sestavou. Mám skoro stejnou jako ty a problém zaznamenávám :-)
To není sestavou. Mám skoro stejnou jako ty a problém zaznamenávám :-)
no ja mam celkem naslaply comp, ktery se sklada z cpu 2600k na 4,6ghz dale 8gb ram a AMD6970.. hra je nainstalovana na ssd Crucial m4 a po patchi taky zaznamenavam lehky zaskuby obcas... osobne si myslim, ze je to otazka vyladeni ovladacu, takze budu "cekovat" amd drivers a snad to pomuze...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
hmm inak po pravde to sem tam zaskube, ale skor to pripisujem k lagom ako k vykonu.
Graficky mi hra šľape na full. Občasné seknutie tam je, ale tiež to pripisujem lagom ako grafike. Ináč hrávam každý deň okolo 20:00 a v poslednej dobe sato ozaj nedá hrať. Medzi tlupou príšer mi to začne lágovať a to už len čakám, či som náhodou medzi tým nezdochol a to neravím keď natrafím na miniony tam mám smrť stú už len kvôli tým lágom.
PS.: Tak už som to úplne vyriešil. Hra šľape v pohode, všetko full. Problém som mal v tom, že mi spadla wifi za skriňu a tým pádom som mal slabší signál.
PS.: Tak už som to úplne vyriešil. Hra šľape v pohode, všetko full. Problém som mal v tom, že mi spadla wifi za skriňu a tým pádom som mal slabší signál.
Naposledy upravil(a) bacikmino dne 02.07.2012, 18:22 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Bronxigar#1298
Me se taky diablo trha uz od bety a rekl bych ze je to zpusobeno nahravanim dat z harddisku do ram. kdyz chodim po lokaci tak je hd neustale aktivni a trha se to, pokud se vracim stejnou cestou zpet tak uz je to nahrane v ram a nic se netrha
Taky se me to stale trhalo,od ty doby co jsem to preinstaloval na SSD,tak to jede plynule--