Tajny level (SPOILER!)
- Mikesak1983
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mikesak1983
tak už mám vše kromě té staffky, nevíte někdo jak na ní prosím?
- Mikesak1983
- Quill Rat
Re: Tajny level (SPOILER!)
Ahoj, pomůže mi někdo sehnat, prodat, dát Hell Staff of Herding a Inferno Staff of Herding ?
- Mikesak1983
- Quill Rat
tzn. musím nejdříve projít na hell všema aktama a pak teprve až na konci si koupit hell ... plan a to samé na infernu? Resp. nejde aby to někdo koupil a pak se setkali ve hře a on my to předal?
Lidi, poraďte mi prosim, kde a jak mám sehnat Gibbering Gemstone. Už jsem to šel snad stokrát a furt nic - ten boss tam prostě neni
ja som na tom taky tak...Volph píše:Lidi, poraďte mi prosim, kde a jak mám sehnat Gibbering Gemstone. Už jsem to šel snad stokrát a furt nic - ten boss tam prostě neni
je to opravdu o nahode,muzes jit 100x a nic...ja to sel snad 50x nez se objevil,potom jsme s kamosem expili druhej char a na prvni run tam zrovna byl,kdyz uz jsme oba ten sutr meli
hej lidi mám dotaz:
mám nightmarish staffku a chci si jí upgradnout na hellish nicméně nikde sem nenašel recept ke koupi?ve 4aktu borec u armory nic neprodává a ve 2aktu ta malá holčička jen nějakou blbost za 100k.dík za radu
mám nightmarish staffku a chci si jí upgradnout na hellish nicméně nikde sem nenašel recept ke koupi?ve 4aktu borec u armory nic neprodává a ve 2aktu ta malá holčička jen nějakou blbost za 100k.dík za radu
WoW Drakt´hul:85lvl šaman Achne,12250Achi,il.:403
musis zabit izuala na hell a potom ji ten borec bude prodavat,myslim
nevím jestli to tu někdo psal ale pokud chcete do toho development dungu s Jey Wilsnem tak vám mohu poradit dnes jsem ho náhodou navštívil, šel jsem ke kryptám v prvním aktu a hned v první kterou jsem navštívil to bylo, Jej jako raritka a zbytek vývojářů jako zombíci. Když jsem vylezl, zjistil jsem že tam jsou místo tří otevřených krypt čtyři, takže mám jednoduchý návod jak ho najít, stačí několikrát načíst hru a zkontrolovat počet krypt.
tak pohoda mam to trvalo mi to asi necele 3 hodky delal jsem to podle navodu od Still-Alive a mafian89 slo to v pohode jenom se nesmi spolehat na to ze to bude padat na poprvy
Achievements: 7400 (92%)
Zdravim lidičky ,
Hledáme s kámošem nějakého schopného hráče nejlépe wiznu , demon huntera nebo witch doctora na dmg , já hraji za monka a kámoš barbara , spolu nám to jde suprově dobře se doplňujeme , ale jenom chceme najít někoho 3. do party kdo by byl schopnej dělat dmg myslim tim aby ten kdo bude reagovat na tuto zprávu aby měl něco přes 50k dmg .
Napište mi sem do Pm a nebo na email : Kuba.Cisar@seznam.cz
Děkuji a doufám že se tu něco takový najde ....
( Samozřejmě jde o farmení tohoto dungu na infernu )
Hledáme s kámošem nějakého schopného hráče nejlépe wiznu , demon huntera nebo witch doctora na dmg , já hraji za monka a kámoš barbara , spolu nám to jde suprově dobře se doplňujeme , ale jenom chceme najít někoho 3. do party kdo by byl schopnej dělat dmg myslim tim aby ten kdo bude reagovat na tuto zprávu aby měl něco přes 50k dmg .
Napište mi sem do Pm a nebo na email : Kuba.Cisar@seznam.cz
Děkuji a doufám že se tu něco takový najde ....
( Samozřejmě jde o farmení tohoto dungu na infernu )
Nevím, jestli to tu někdo dával, ale tohle je docela pěknej a podrobnej návod, co je všechno udělat pro Secret Level: http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3
Btw, myslím, že by měli změnit svoji hlášku při načítání "There is no cow level" na "There is no pony level". To ybch viděl na další patch.
Btw, myslím, že by měli změnit svoji hlášku při načítání "There is no cow level" na "There is no pony level". To ybch viděl na další patch.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
chtel jsem se zeptat jak se ta hul upgraduje na dalsi obtiznost ? mam tu za 50 000 a nvm jak ji udelat pro nightmare a hell diky moc
Zdravím, mám dotaz... Můžu nějakou část (materiál) prodat někomu přes trade?? Nemám to ským vyzkoušet, ale mohl bych to skusit prodat ve hře. Díky.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Myslím že by to šlo, když jdou takhle předat prachy
- scaryscream
- Quill Rat
- BattleTag:scaryscream#2517
nie neda saORION píše:Zdravím, mám dotaz... Můžu nějakou část (materiál) prodat někomu přes trade?? Nemám to ským vyzkoušet, ale mohl bych to skusit prodat ve hře. Díky.