poradte prosim co vcul?

takže v podstate ani nemaš problem, len tu plačeš, že ti to nejde? alebo to chápem zle?Nameless píše:pri unlocknuti mam na vyber answer alebo prvych 6 znakov serioveho cisla z Diabla...problem je ze krabicku diabla je doma a ja som siel na predlzeny vikend pozriet rodicov (a myslel som ze po nociach budem drtit D3)
Takze ziadny novy ucet, ten by mi bol aj tak na prd kedze hru mam aktivovanu pre iny ucet
ked som zakladal topic tak som bol v tom ze potrebujem answer alebo autentifikator...az potom som si vsimol ze ono to vlastne odomna chce answer alebo "first 6 digits of the game key"Morishort píše:takže v podstate ani nemaš problem, len tu plačeš, že ti to nejde? alebo to chápem zle?Nameless píše:pri unlocknuti mam na vyber answer alebo prvych 6 znakov serioveho cisla z Diabla...problem je ze krabicku diabla je doma a ja som siel na predlzeny vikend pozriet rodicov (a myslel som ze po nociach budem drtit D3)
Takze ziadny novy ucet, ten by mi bol aj tak na prd kedze hru mam aktivovanu pre iny ucet
Kód: Vybrat vše
http://imageshack.us/f/266/dsc00100gp.jpg/
No jo,ale kdo to má vyčenichat jak umím jenom rusky.kojot píše:Ne.
btw. aspoň ses poučil, že je dobrý zadávat skutečný jméno (ještě to tam píšou, že máš zadat skutečný jméno, abys potom neměl potíže s accountem) a do otázek nedávat blbosti.