errors
chci se zeptat ohledně placené aukce nemůžu se na ní dostat když kliknu na tlačítko currency napíše to Your account has been blocked from using the Real Money.Auction House by parental controls.Please contact Customer service if you believe this was done in error.Prosím poradtě jak problém vyřešit předem děkuji za odpověd
Re: errors
Máš tam nastavenou Parental control. Jestli ti hru kupovali rodiče, tak je popros, aby ti to vypli. pokud sis hru kupoval sám, tak sis to z nějakého důvodu zapnul. Vypnout to můžeš na battlenet profilu.
Naposledy upravil(a) wrbno dne 18.06.2012, 17:51 hod., celkem upraveno 2 x.
Je to můj učet na battle net ani nevím že bych něco takového zapínal.Každopádně tohle jsem našel ve FAQ takže samo to vypnout asi nejde že?
How do I remove Parental Controls?
You can disable all restrictions on the Parental Controls, which allows the player full access to the game.
If you choose to completely remove Parental Controls from the account, you'll need to contact us.
How do I remove Parental Controls?
You can disable all restrictions on the Parental Controls, which allows the player full access to the game.
If you choose to completely remove Parental Controls from the account, you'll need to contact us.
Nemohl by me nekdo poradit ? nejedna se sice o error ale je to taky problem hry. Zaclo me to az dneska. Hra slape v pohode bez problemu az do doby, kdy se chci kounout na to co me padlo. Otevru inv najedu na item h ra spadne. Kdyz se na item koukam prez aukci tak to jede normalne, ale jakmile jsem ve hre a v inventari najedu na nejaky item nebo i v truhle tak hra okamzite spadne .... nevi nekdo co s tim ?
Deamon Hunter (beta patch 15) DPS 51.08 <DEX 122 >