OBTIZNOST INFERNA
Reve: A hraješ sólo nebo parta? Já hraji parta Wizz+DH a je docela boj, před šampionama skoro zdrháme, jak je vidíme Jsou prostě kombinace, který jsou pro tuhle dvojku bez luxusního equipu skoro nedatelný:)
Re: OBTIZNOST INFERNA
hraju sam...a nerikam, ze me sampioni nenakladali..to vis ze nakladali...a taky casto zabijeli...jen rikam, ze si nemyslim, ze clovek musi byt EXTRA SLKILL aby dohral HELL jak nekdo psal
Jinak jeste bych podotknul, ze bez AH by to bylo jednou tak tezky asi..pac jen ta blba staffka za par supu desne boostneReve píše:hraju sam...a nerikam, ze me sampioni nenakladali..to vis ze nakladali...a taky casto zabijeli...jen rikam, ze si nemyslim, ze clovek musi byt EXTRA SLKILL aby dohral HELL jak nekdo psal
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Jasne ze je to o predmetoch. RPG musi byt o predmetoch, ale je x RPG, ktore su tazke v akcii. D3 Inferno je proste jedna z najtazsich veci v sucasnych hrach(myslim 1 akt). Mam doma 70 originalok, tak to poznam. Sice som len na 47 lvl s wiznou, ale ohlasy a videa hovoria jasne. Ked sa na inferno niekedy dostanem, bude to presne tak ako si myslim. A moje schopnosti na to stacit nebudu. Ja co mam moznost citat nazory, tak sa strasne lisia. Nielen na obtiaznost, ale takmer na vsetko. Blbosti urcite neplacam, ten vyznam toho co pisem je podla mna pravdivy. Je to o skille. Prejst D2 na Hell tiez nebola brnkacka, a ak niekto hovori ze ano, tak sa nanho hodi to co som pisal o tom elitarstve. No a D3 je este tazsie nez D2. Proste jenou vetou povedane, ak aj mam top gear, stale potrebujem dobry skill.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Inak ti co presli inferno do prveho tyzdna od vydania (asi nic nerobiaci, len domasedi) tak mali stastie. potom blizzard upravil skilly, pretoze ked isla partia so 4 monkami a vhodne kombinovali skilly aj s casovanim tak boli nesmrtelni. Preto su na AH zbrane cez 1000 damage take drahe. Nafarmali ich na "chybach" hry. Preto to teraz mame tazke. Jednoducho bud treba naskrabat zopar milion na kupu super gearu, alebo ist farmit hell, alebo prvy akt inferna. Ale ja som rad, aspon to neprejdem cakom prask.
sorry za delsi post, ale tohle mi fakt nedalo.....
a ne, neni to vytrzene z kontextu
abych nakonec pridal neco k tematu, tak obtinost inferna mi zatim prijde ok (mam tri postavy na infernu), avsak nevyrovnanost obtiznosti pro melee a ranged je zrejma.
souhlasim, je to o predmetech. doplnil bych - hlavne o predmetech.Tib3rian píše:Jasne ze je to o predmetoch. RPG musi byt o predmetoch, ale je x RPG, ktore su tazke v akcii.
takze 47 lvl a hodnotis prvni akt inferna? tak to snad muzes hodnotit i jakykoliv jiny akt timhle stylem, ne? pokud clovek premysli a pouziva, co ma k dispozici (=AH), tak je prvni akt inferna v pohode. jiste vyjimky jsou u barba a monka - obecne u melee charu tedy, ti jsou na infernu ve velke nevyhode proti ranged, o cemz sis nepochybne jiz precetl moc stranek, tkere o tom byly napsanyTib3rian píše:D3 Inferno je proste jedna z najtazsich veci v sucasnych hrach(myslim 1 akt). Mam doma 70 originalok, tak to poznam. Sice som len na 47 lvl s wiznou, ale ohlasy a videa hovoria jasne.
tak ja muzes vedet, jeslti budes stacit anebo ne? nazory se lisi a zaroven nikdy jsi tam nebyl? temhle vetam naprosto nerozumim repsketive tomu, z na zaklade ceho je dedukujes o_OTib3rian píše:Ked sa na inferno niekedy dostanem, bude to presne tak ako si myslim. A moje schopnosti na to stacit nebudu. Ja co mam moznost citat nazory, tak sa strasne lisia. Nielen na obtiaznost, ale takmer na vsetko.
tautologie nebo demagogie? rekl bych kombinace obojihoTib3rian píše:Blbosti urcite neplacam, ten vyznam toho co pisem je podla mna pravdivy.
a ne, neni to vytrzene z kontextu
v prvni vete ale pises, ze je to o gearu...? ano, jsem si vedom, ze se to navzajem nevylucuje. o skille je d3 tehdy, pokud povazujes za skill kitovani a mackani 4 cudliku na klavesnici v zavislosti na opakucjich se par okolnostech. obecne u hack n slash her se moc neda mluvit o skillu, to snad rikaji pouze lidi kteri nehrali nikdy napr. strategie nebo fps.Tib3rian píše:Je to o skille.
opet soudis na zaklade nepoznaneho a de facto na subjektivnich domnenkach jinych lidi, asi se dokonce budeme dost lisit v tom, co to vubec je top gear... o "dobrem" skillu viz vyseTib3rian píše:No a D3 je este tazsie nez D2. Proste jenou vetou povedane, ak aj mam top gear, stale potrebujem dobry skill.
abych nakonec pridal neco k tematu, tak obtinost inferna mi zatim prijde ok (mam tri postavy na infernu), avsak nevyrovnanost obtiznosti pro melee a ranged je zrejma.
hra je samozrejme hlavne o gearu . ale mnohi ludia si nevedia priznat ze hra je dost aj o skillu . spravne pouzivanie skilov v spravnej chvili, spravny build a spravny vyber itemov. spravne rozhododovanie o cinnostiach v hre. uznavam ze dh a wizardi to maju o nieco lahsie, .. cital som vela for a nasiel som kopu ludi ktori si to davaju za vsetky clasy , ci barbar ci monk ci wd .. za vsetky clasy sa da solnut infeno len musite vediet ako spravne hrat vasu postavu ako spravne farmit atd..
prikladom je kripp a kripparian na HC su aktualne v 3tom akte barbar a wd. barbar dal beliala za 77 hodin hracieho casu a itemy si vo vacsine pripadov zaobstaral sam sam
prikladom slabeho hraca je typek co mam vo Fliste a hra wd a stale place ako je wd nepouzitelne a DH je OP . ma asi 100 hodin odohrane a nepresiel cez akt 2,. hlavne ze na hc to typek zvladol bnehom kratsej doby
prikladom je kripp a kripparian na HC su aktualne v 3tom akte barbar a wd. barbar dal beliala za 77 hodin hracieho casu a itemy si vo vacsine pripadov zaobstaral sam sam
prikladom slabeho hraca je typek co mam vo Fliste a hra wd a stale place ako je wd nepouzitelne a DH je OP . ma asi 100 hodin odohrane a nepresiel cez akt 2,. hlavne ze na hc to typek zvladol bnehom kratsej doby
-
- Quill Rat
- BattleTag:Storm
Tycimb... naprosty souhlas! 47 wizna nas bude poucovat ze inferno vlastne tezky neni kdyz mas eq =D
Teďka se nebudu hádat , páč jeho stream nesleduji , ale docela koukám na Kungena , a tam mu lidi cpou itemy horem spodem , už si raději hodil přes chat svůj xichtík , asi už mu to začínalo být taky divné To mi zrovna moc skillerské nepříjde když si nechá takhle boostovat char . Ale možná ten Kripp je něco jinéhoGrOsO píše: prikladom je kripp a kripparian na HC su aktualne v 3tom akte barbar a wd. barbar dal beliala za 77 hodin hracieho casu a itemy si vo vacsine pripadov zaobstaral sam sam
kungen je oproti kripom dost nub. on stale len farmi dokola a ziadny poriadny progres . ma odohrane neskutocne vela hodin a nic ztoho . a ano "fanusikovia" ho dost zasobuju nieco ako athene ,. a 2x chcipol(zabudol pauznut hru a druhy krat dostal lag..)
kripp a krippi to vlastne davali sami bez pomoci ostatnych pomahali si navzajom, a progresuju neskutocne rychlo oproti ostatnym hracom, taktiez asi oni a este 2ja hraci -> team no life dali 1st inferno sc kill vo 4tvorici
toto nemam 100% overene ale co som pozeral tak method preskocili cast 4teho aktu a mam taky pocit ze no life zacinal o 9 hodin neskor koli us serveru . ale oficialne tusim 1st inferno dal nejaky solo wizard, ale ide o to ze tyto typci su fakt extrem hardcore .. uz ked som ich sledoval pred vydanim ich priprava bola neskutocna ..
kripp a krippi to vlastne davali sami bez pomoci ostatnych pomahali si navzajom, a progresuju neskutocne rychlo oproti ostatnym hracom, taktiez asi oni a este 2ja hraci -> team no life dali 1st inferno sc kill vo 4tvorici
toto nemam 100% overene ale co som pozeral tak method preskocili cast 4teho aktu a mam taky pocit ze no life zacinal o 9 hodin neskor koli us serveru . ale oficialne tusim 1st inferno dal nejaky solo wizard, ale ide o to ze tyto typci su fakt extrem hardcore .. uz ked som ich sledoval pred vydanim ich priprava bola neskutocna ..
Nie len ze si necha boostovat char, ale akonahle mu skape hc, tak do 3 hodin vypowerleveluje dalsiu. Ten clovek ako keby hral sc a nie hc ;p
Kungen je praveze aspon charakter a neexploituje system hry jak dilino, ale ked mu zdochne char tak si to pekne prejde cele ako bezny hrac.
Kungen je praveze aspon charakter a neexploituje system hry jak dilino, ale ked mu zdochne char tak si to pekne prejde cele ako bezny hrac.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
GrOsO:
skillu je v D3 minimalne, protoze i kdyby tam byl skill potreba, tak se da plne nahradit snadno equipem.
To ze Kungen porad farmi z nej nedela nooba, kdyz mu proste nepadnou veci ve kterych by ten progress delal a nema proste ten jeho char staty, aby pokracoval dal ve hre, tak mu proste nezbyva nic jineho nez farmit dokud neco nepadne.
skillu je v D3 minimalne, protoze i kdyby tam byl skill potreba, tak se da plne nahradit snadno equipem.
To ze Kungen porad farmi z nej nedela nooba, kdyz mu proste nepadnou veci ve kterych by ten progress delal a nema proste ten jeho char staty, aby pokracoval dal ve hre, tak mu proste nezbyva nic jineho nez farmit dokud neco nepadne.
to je tak trochu blabol . samozrejme ak mas hi end gear tak no problem , ale pri cerstvych 60 lvl zalezi od schopnosti hraca ako rychlo progresuje, ako som uz napisal "spravne pouzivanie skilov v spravnej chvili, spravny build, spravny vyber itemov. spravne rozhododovanie o cinnostiach v hre",. ako najefektivnejsie farmit atd
je jasne ze najdolezitejsiu vecou v d3 je proste gear . o tom ta hra je, ale je fakt ze su urciti hraci ktori dokazu rychlejsie dosiahnut ciel v hre ako ini hraci ktori len postuju qq na forach
tymto sa nechcem nikoho dotknut ani rozbehnut nejake hate. chcel som len poznamenat ze v d3 urcite nieco ako skill je a ma to vplyv na to ako progresujete v hre
je jasne ze najdolezitejsiu vecou v d3 je proste gear . o tom ta hra je, ale je fakt ze su urciti hraci ktori dokazu rychlejsie dosiahnut ciel v hre ako ini hraci ktori len postuju qq na forach
tymto sa nechcem nikoho dotknut ani rozbehnut nejake hate. chcel som len poznamenat ze v d3 urcite nieco ako skill je a ma to vplyv na to ako progresujete v hre
- Mmariner
- Fallen Shaman
- BattleTag:Mmariner#1388
Samozřejmě Groso, kdo nemá gear a ani skill. Nikam se nedostane a brečí na forku.. a to jsem i já;D ne ale už jsem to vyladil myslím a act2 inferno dojdu!
Dnes som zacal s infernom. Prve kroky viedeli do AH, nakupil som cely equip za 150 k Po skeletona som nemal jediny problem, ani jedna smrt, dokonca ani s problemovymi typmi ako invurnerable, minion atd. Teraz to davam asi tak o 150 % lepsie ako na hell kde som nevedel dat ani tie smiesne kombinacie championov. Cize neviem ci je to tym novym patchom, ale vrazit 150 k a davat to normalne nie je az taky problem ako tu ludia pisu.
zatial som nikoho nevidel ze by sa stazoval ze by nevedel dat act 1
- Nittros
- Quill Rat
- BattleTag:Nittros#2665
Já se zítra chystám na Butchera už nějakou dobu mu klepu na vratka, ale spíše jsem farmil tak zítra skončím jeho život:) A kouknu na ACT II
Česko Slovenský herní klan který se zabývá nenáročným a přátelským hraním.
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
ACT1 je absolutny vtip v porovnani ACT2-4 inferno, ak mas classu hlavne melee ze si farmis ACT1 na 5NV stack tak po vstupe na act2 ta zozbiju prve 2 osi. Ja osobne si davam pauzu a cakam na nerf, alebo mozno sa na tuto hru uplne vykaslem,ked vidim ze tu v podstate nic okrem farmi itemov nie je. Chvala bohu ze som si hru kupil za wow goldy skoda penez aj tak za toto
j škoda peněz, že nedáváš akt II na infernu, možná by si se mohl spíš zamyslet, kde děláš chybu
jak s wizardem muzu zabit v actu II ve WESTERN CAHNNEL ty ultra rychly moby(Hungerer) co tam pobihaji po cele mape ? to je snad nemozny...a ani utect jim nejde...