Boss fighty - který považujete za nejtěžší a proč?
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
za jakou postavu?
Re: Boss fighty - který považujete za nejtěžší a proč?
inferno Belial a inferno Diablo jsou celkem orech, prvniho mam druhyho ne. S Diablem se mi trapit moc nechce zatim. Stoji to moc penez. Radsi farmim.
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
na normal? to dam do 5 sekundkojot píše:S asi 20k DPS jsem ho dal na ten Achiev do 2 minut.
sa len robis alebo si vazne tak blby ?
Na inferne mi dal dost zabrat butcher , pretoze som mal s barbarom maly dmg ale po zvyseni padol ako nic
a s DH som na inferne narazil na dobru partu v act 2 a beliala sme dali na druhy pokus
Na inferne mi dal dost zabrat butcher , pretoze som mal s barbarom maly dmg ale po zvyseni padol ako nic
a s DH som na inferne narazil na dobru partu v act 2 a beliala sme dali na druhy pokus
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
aha takze nie sam ale v parte. no to je nic.lukas1135 píše:sa len robis alebo si vazne tak blby ?
OMG to si děláš srandu. Na Inferno samozřejmě. Mám takovej pocit, že to nebude DPS, ale rukama...ReptileSVK píše: na normal? to dam do 5 sekund
podle me belial na inferno mam obrovsky problem se dostat pres nagy v prvni casti souboje. butchra sem na inferno dal na prvni pokus i s achievem. azmodan me prijde jako spatny vtip od blizzardu a diablo je jen o tom neudelat chybu. dokonce bych rekl, ze diablo je nejsnadnejsi boss v celem 4 aktu.
ReptileSVK píše:aha takze nie sam ale v parte. no to je nic.lukas1135 píše:sa len robis alebo si vazne tak blby ?
ty si strasne mudry. Chcel by som vidiet teba , sa tu hras na velkeho frajera. A vsade same blbe reci
Belial rozhodně, ale Izual hned po něm. Kdyby byl Final boss Diablo zkříženej s Izualem, tak máme všichni sotva dohraný nightmare.
Ja som zatial kazdeho bossa daval svojho barbara tak ze som stal pri nom killoval ho kim nepadol, takto som si ich daval az do kym som neprisiel do inferna tam som skoro nedal ani butchera, ale nakoniec padol.
- Nittros
- Quill Rat
- BattleTag:Nittros#2665
Musel jsem hlasovat pro Belial jelikož u tohoto Bosse je souboj opravdu těžký a napínavý a zároveň zábavný jelikož to není jen staní na místě občas trochu odběhnout a zase mlátit u Belial je třeba šikovnosti a postřehu.
Dle mě těžký a zároveň velice zábavný Boss.
Dle mě těžký a zároveň velice zábavný Boss.
Česko Slovenský herní klan který se zabývá nenáročným a přátelským hraním.
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Ale prd ja som si tak daval aj na Nm aj na Hell ze som len stal a bolo len treba vediet ze kde mas stat