Logol sa no hned mi skocila stranka ze mam si vytvorit postavu. Nerobil som si nejak tazku hlavu a tak som to zapol znovu,heslo... ale overenie cez batttl.net. Spravil som vsetko podla pokinov a mal mi prist mail s dokoncenim zmeny.
Az po prihlaseni som si vsimol mail, ze moje acc bolo zablokovane(netusim preco ale vraj nejaky malver a podobne) Spravil som teda vsetko co bbolo v mailovej adrese. Zmena hesla od mailu, znovu zmena hesla k battlenetu, odpovedanie na securit.otazku a klikol na odkaz aj v overovacom maili. Lognem sa do hry,otazku uz sidse zodpovedat nebolo zapotreby, no postavi tam nemam. Mal som monka 37 a DH 18. Hram len od vcera vecera ale este som nespal a nerad by som oto teraz prisiel a hlavne ked neviem co som spravil zle.
este by som asi dodal ze ked som dosiel k rodicom a chcel sa lognut,tak to neslo a hadzalo error 3003 -> google.com -> treba zmenit region. Zmenil som na europe a uz to slo, ale ako som pisal hned som siel off. Pred zmenov netusim na aky region som sa pripajal kedze som zapol hru napisal meno heslo a hral. Uz som skusal ci tu postavu nemam na inom regione no inde sa nelognem na svojom acc ich nemam:( vie niekto prosim poradit co sa vlastne stalo? Uz som napisal aj mail do blizz.ze po zmene hesla som prisiel o postavi ale to as potrva zakial odnich niekto odpise...