LFM - lidi na Diabla inferno
shanim lidi na diabla,obtiznost inferno,gear asi nehraje moc roli,teda alespon ne reisty/hp/defense a je to spis jen o dmg,protoze si nejsem jistej,jestli jakejkoliv z jeho utoku jde prezit,ja nepreziju
mame relativne malo casu,protoze od patche 1.3 chtej zavist nemoznost ressovani lidi u bossfightu,ted by se nam to metodou burst/smrt/ress/burst mohlo povist,pri 4 lidech je mala sance ze zdechnem vsichni najednou
preferuju demon huntery a wizardy,mozna i WD (40K+ dps)
zkousel jsme public,ale co za lidi to hraje,to je fakt odpad,4 akt a on ma 450 dps weapon a 50-150 offhand...15 000dps....proste bida
mame relativne malo casu,protoze od patche 1.3 chtej zavist nemoznost ressovani lidi u bossfightu,ted by se nam to metodou burst/smrt/ress/burst mohlo povist,pri 4 lidech je mala sance ze zdechnem vsichni najednou
preferuju demon huntery a wizardy,mozna i WD (40K+ dps)
zkousel jsme public,ale co za lidi to hraje,to je fakt odpad,4 akt a on ma 450 dps weapon a 50-150 offhand...15 000dps....proste bida
Re: LFM - lidi na Diabla inferno
A nebude epičtější, když ho dáš bez umření? než že se budete neustále resovat? Nechápu smysl proč to chceš takhle. Leda by jsi byl achiev hunter.
az me reknes,jak ho mam dat bez umreni,udelam to
ono zase tolik ruznejch taktik neni,na youtube jsou killy bud od DH,nebo od wizardu pred nerfem armoru...a nebo ubugovani k smrti cimkoliv,coz uz je taky fixnuty
mym cilem v diablu je mit inferno kill diabla,je me uplne jedno jak,i kdybych ho mel bugnout do zdi(coz uz nejde)
ono zase tolik ruznejch taktik neni,na youtube jsou killy bud od DH,nebo od wizardu pred nerfem armoru...a nebo ubugovani k smrti cimkoliv,coz uz je taky fixnuty
mym cilem v diablu je mit inferno kill diabla,je me uplne jedno jak,i kdybych ho mel bugnout do zdi(coz uz nejde)
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
kdyztak napis, jsem DH, 93k dps, taky bych rad sundal diabla na inferno, dokud to jde
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ess#1496
DH 112k je-li místo šel bych
muzem to zkusit hned ted ve trech,treba to pujde,pridam si vas
tak nejdal druha faze...to blizzard fakt nedomyslel,jelikoz jedne nas klon nas zabije vsechny ...
a ja som si myslel,ze tie clony tam su hlavne nato aby po zabiti dali health globe a tak pomohli a doplnili hracom zdravie..
Napis Athenovi
Ten ma asi nejvic dps na svete jak mu jeho "fandove" strkaj miliony a on si kupuje nejlepsi dostupnej gear.
Koukal sem na jeho stream a pomahal tam lidem treba beliara nebo diabla na inferno
Ten ma asi nejvic dps na svete jak mu jeho "fandove" strkaj miliony a on si kupuje nejlepsi dostupnej gear.
Koukal sem na jeho stream a pomahal tam lidem treba beliara nebo diabla na inferno
Poď hrať diablo a nehraj tolko torchaJavurek píše:A nebude epičtější, když ho dáš bez umření? než že se budete neustále resovat? Nechápu smysl proč to chceš takhle. Leda by jsi byl achiev hunter.
na toto tu je zoznamka hračov d3 - viewtopic.php?f=44&t=3771 , prípadne chat na hlavnej stránke alebo mumble - viewtopic.php?f=9&t=3948
netreba aby tu každý vytváral nové témy, keď hladá nejakých ľudí na hranie...
lock, ale nabudúce nemilosrdný výmaz...
netreba aby tu každý vytváral nové témy, keď hladá nejakých ľudí na hranie...
lock, ale nabudúce nemilosrdný výmaz...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...