Ahojte. Dnes som si menil heslo k mojmu acc lebo stare mi pripadalo moc jednoduche. Menil som ho prave ked som bol na navsteve u rodicov. Zmena prebehla v poriadku a normalne som sa logol do hry. Nehral som lebo otec mal keci ze buem zavislak poznate... Proste som zmenil heslo skusil ci mi ho hra zobere a hned siel off. Po prichode domov som sa chcel lognut do hry uz s novim heslom. Po lognuti mi to pisalo ci chcem overit acc na webe alebo odpovedou na otazku. Zodpovedal som teda otazku.(korektne)
Logol sa no hned mi skocila stranka ze mam si vytvorit postavu. Nerobil som si nejak tazku hlavu a tak som to zapol znovu,heslo... ale overenie cez batttl.net. Spravil som vsetko podla pokinov a mal mi prist mail s dokoncenim zmeny.
Az po prihlaseni som si vsimol mail, ze moje acc bolo zablokovane(netusim preco ale vraj nejaky malver a podobne) Spravil som teda vsetko co bbolo v mailovej adrese. Zmena hesla od mailu, znovu zmena hesla k battlenetu, odpovedanie na securit.otazku a klikol na odkaz aj v overovacom maili. Lognem sa do hry,otazku uz sidse zodpovedat nebolo zapotreby, no postavi tam nemam. Mal som monka 37 a DH 18. Hram len od vcera vecera ale este som nespal a nerad by som oto teraz prisiel a hlavne ked neviem co som spravil zle.
este by som asi dodal ze ked som dosiel k rodicom a chcel sa lognut,tak to neslo a hadzalo error 3003 -> google.com -> treba zmenit region. Zmenil som na europe a uz to slo, ale ako som pisal hned som siel off. Pred zmenov netusim na aky region som sa pripajal kedze som zapol hru napisal meno heslo a hral. Uz som skusal ci tu postavu nemam na inom regione no inde sa nelognem na svojom acc ich nemam:( vie niekto prosim poradit co sa vlastne stalo? Uz som napisal aj mail do blizz.ze po zmene hesla som prisiel o postavi ale to as potrva zakial odnich niekto odpise...
Po zmene hesla nemam svoju postavu :( help pls
Re: Po zmene hesla nemam svoju postavu :( help pls
Zkus sa lognut na americky server, lesti ty postavy nemas nahrane na US serveru.
pred prihlasenim - options - account - a tam mas na vyber z regionu
pred prihlasenim - options - account - a tam mas na vyber z regionu
ahoj . som rad ze niekto napisal toto som uz skusal lenze na ten ma to nepusti vobec.
Tak k amikom sa taky nemozu pripojit.....
2 moznosti - posrals vyber realmu uz na zacatku a ted je to jiz locknuty nalze to zmenit - o postavu prisels navzdy
zmen realm znovu(region EU i v battlenet acc) a doufej,ze tam bude
a jeste se podivej jestli neni smazana(zelena sipka u DELETE)
zmen realm znovu(region EU i v battlenet acc) a doufej,ze tam bude
a jeste se podivej jestli neni smazana(zelena sipka u DELETE)
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Amici maji myslim dneska udrzbu serveru, proto se tam nemuzete napojit
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Ak je to pravda tak som zacal tam a som rad ze mi nezistili heslo a nezmazali postavi. Uz som zacal na europe serveri a dufam co skoro stretnem nejakeho slovaka alebo cecha. Je v diablovi nieco ako klan?Ak ano nenabrali by ste ma prosim? Samemu sa tazko hra :/ Teda skor ako tazko dlho... Uz som 14 DH ale dnes mam uz pauzu. za posledne 2 dni som spal asi 4 hodiny, tak si chcem dokazat ze este niesom zavislak Ako sa vyhladavaju hry prosim? Ja vidim len ze public game ale kto je v tej hre alebo kolko ludi a podobne to nevidim Vdaka.Inak skusim potom este raz ten America server a dufam tie postavi su tam. Hrat pokracujem aj tak na europe len nech som si isty ze som nemal nikoho na acc.
Ahoj chlapi. Tak nakoniec to mam na americkom serv Som rad ze sa mi nik nedostal na acc nezmazal mi to. Zacal som na EU odznova. Vdaka za rady a dufam konecne niekoho stretnem v hre
tema splnila učel... takže lock...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...