Necik666 píše:Přesně, v Diablu 3 mi chybí systém skillů z Diabla 2. Měl jsem radši, když jsem si postavu rozjel podle svého a experimentoval. Někdy sice špatně a někdy zase s dobrým výsledkem. To si myslím, že byla hlavní věc, která dokázala ze hry udělat znovuhratelnou záležitost, aniž by to člověka omrzelo.
Se systémem skillů u Diabla 3 tohle bohužel nemohu říct. Mě osobně tenhle systém vadí, ale jak říkám, je to jen můj názor.
Musím souhlasit. Místo motivace pro nové expení si tady nejsnadnějším způsobem použitím osvědčeného "killer machine" buildu dostanu na nejvyšší úroveň a pak experimentuji různými kombinacemi dovedností. V tomhle smyslu se s tou postavou ale nesžiju tak, jako by to šlo ve chvíli, kdy postavu vedete za ručičku od začátku až do konce tím jedním způsobem. Ve chvíli, kdy jsem měl možnost si cvičit od začátku assasinku na kopance, vžil jsem se do toho konkrétního stylu souboje a dokázal jsem se do ní vcítit. Tím se jaksi otevřela ta zásadní myšlenka RPG her - Hra na hrdiny. Tam jsem tím hrdinou byl. Byl jsem jedinečný, unikátní, jiný...
Teď si vytvořím modifikovatelnou nástavbu na několik postav v jedné, kombinuji buildy a v zásadě se mi kdokoliv může jednoduchým přepnutím dovedností a přehozením předmětů vyrovnat.
Hledám něco, co mě uspokojí. Nechci být nejlepší, ale chci být jedinečný. Sám sebou.
Nechal jsem se unést trochou filozofična...

Možná změním názor, až se ke skutečné hře dostanu. Uvidíme....