Tajny level (SPOILER!)
takze si udelam staffku na normal...a kdyz ji chci upgradnout na NM tak akorat koupim plan a pridam prachy ?
Re: Tajny level (SPOILER!)
Ano.
EDIT: Tak někdo byl rychlejší. A otázka ode mne, když upgradnu staffu na nightmarish, tak mi ta normál zmizí? Takže kdybych teoreticky chtěl znova staffu na normal, tak musím zase nasbírat suroviny, je tak?
EDIT: Tak někdo byl rychlejší. A otázka ode mne, když upgradnu staffu na nightmarish, tak mi ta normál zmizí? Takže kdybych teoreticky chtěl znova staffu na normal, tak musím zase nasbírat suroviny, je tak?
Ne, Hellish ti otevre jak normal, nightmare tak hell...infernish vsechny
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
Spis by me zajimalo, jestli tam padaji stejne veci jako napr. v ACT III, nebo jenom ACT I veci. Nebo je to random?... Samozdrejme se bavim o Inferno obtiznosti.
Zdarec, mam desny problemy s Gibbering Gemstone. Vcera sem to zkousel celej vecer a ani jednou se mi tam ten cupakabra nespawnul:). Muze mit nejaky vliv ze momentalne jsem na hellu ale tohle zkousim na normal?
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Nema, me to taky trvalo asi 4 hodiny, nez jsem Chitaru nasel, je v druhym lvlu, prvni ani prohledavat nemusis.Twister píše:Zdarec, mam desny problemy s Gibbering Gemstone. Vcera sem to zkousel celej vecer a ani jednou se mi tam ten cupakabra nespawnul:). Muze mit nejaky vliv ze momentalne jsem na hellu ale tohle zkousim na normal?
ludia neviem najst Zaven the Alchemist uz som to skusal xkrat a nic je to smerom dole od portalu? chatku najdem aspon dufam ze je to ona ale nikdy nieje otvorenaa
neni to hned kousek o portalu,na ty mape jsou celkem 2 "ty cesticky dolu",on je az v ty vzdalenejsi
jakej ilvl maj itemy co dropujou v inferno pony levelu ? me se totiz zda,ze tam padaj samy hell peetchoviny
jakej ilvl maj itemy co dropujou v inferno pony levelu ? me se totiz zda,ze tam padaj samy hell peetchoviny
Padaji tam ty nejlepsi mozne veci. Nactackujes 5xNV nez tam vlezes a jedes. Ja mam MF 308 s NV a je to luxusni misto na farmu.
Omyl...Zaven the Alchemist se může vyskytovat v obou těchto cestách...Já osobně ho našel právě v té první ..Takže stačí spouštět novou hru a koukat jen tam
ja mam jen magic find za valor,a pada uplne lejnoVozi píše:Padaji tam ty nejlepsi mozne veci. Nactackujes 5xNV nez tam vlezes a jedes. Ja mam MF 308 s NV a je to luxusni misto na farmu.
jeste k tomu ted blizz nerfnul tu panenku,pred patchem 1.2 tam byla na 100%,ted jsme ji tam 5x za sebou nemeli...ani se neobtezovali to nikam napsat
@Alfajk .. Bez MF nema vubec smysl famit. Z elite / rare mne bezne padaji 2-3 rare veci.
Když si tu hůl postavíš můžeš ji používat kolikrát chceš? Nebo pokaždé musíš sestavit novou ?
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
muzes ji pouzivat jak dlouho chces a dokonce funguje i na nizsi obtiznosti (=kdyz mas infernal, muzes tam na libovolnou obtiznost)Error17 píše:Když si tu hůl postavíš můžeš ji používat kolikrát chceš? Nebo pokaždé musíš sestavit novou ?
ludia v tom III akte Caverns of Frost lv2 mi to ani za boha nechce hodit Gibbering Gemstone uz som to skusal hadam 100krat.... ma tam byt boss chiltara a z neho to vypadne??? lebo s takym menom tam este nebol ziadny boss...
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
ja chitaru farmil 4 hodiny, nez jsem ji nasel.Relic píše:ludia v tom III akte Caverns of Frost lv2 mi to ani za boha nechce hodit Gibbering Gemstone uz som to skusal hadam 100krat.... ma tam byt boss chiltara a z neho to vypadne??? lebo s takym menom tam este nebol ziadny boss...
satik píše:ja chitaru farmil 4 hodiny, nez jsem ji nasel.Relic píše:ludia v tom III akte Caverns of Frost lv2 mi to ani za boha nechce hodit Gibbering Gemstone uz som to skusal hadam 100krat.... ma tam byt boss chiltara a z neho to vypadne??? lebo s takym menom tam este nebol ziadny boss...
akoze to si stale daval exit a new game...???
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
jj.Relic píše:akoze to si stale daval exit a new game...???
A je v druhem patre, v prvnim ji nehledej.