lordmystic píše:tak po dalším proprařeném dni - ne tohle nebude pro mě. vlezu do dalšího dungeonu a už otráveně čekám kolik pater zase musím projít než vylezu. hrajeme zatím jen dva, i tak žádná sláva. mám smůlu, protože jsem si před diablem III chtěl ukrátit čekání a nainstaloval World of Tanks.
sice jsem skalní fanda diabla, bohužel třetí díl není pro mě. původně jsem hrál WoT jen doplňkově při čekání na Diablo III, teď když diablo hraju tak vím že ho ani celé neprojdu, protože ta hra je strašně slabá. je to velká nuda, téměř nulová možnost customizace postavy, vše závisí na nalezených předmětech. a ten důraz na kvalitu postavy POUZE díky předmětům je zde velký, protože blizzard současně rozjel auction hall, tedy obchod za reálné prachy. jinak pokud znovu rozehraji to samé povolání budu mít postavu stejnou, skilly budou stejné a stejně účinné, prostě nuda. v porovnání s WoT je diablo mnohem více závislé na předmětech. WoT lze hrát na nižších tierech nebo se prokousat na vyšší tiery. ano trvá to, ale jak jednou budete mít ten tank, tak už vše závisí pouze na vašich schopnostech a dovenostech, v diablu nikoliv. takže s diablem končím a možná pokud mě jednou WoT totálně nasere a smažu ho, pak přijde druhá šance diabla III...
Tak to jsem ještě neslyšel, srovnávat DIII s World of tanks :-D. Jsi hodně mimo chlape.