První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
kulisekcz
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od kulisekcz » 05.06.2012, 08:11 hod.

lordmystic píše:tak po dalším proprařeném dni - ne tohle nebude pro mě. vlezu do dalšího dungeonu a už otráveně čekám kolik pater zase musím projít než vylezu. hrajeme zatím jen dva, i tak žádná sláva. mám smůlu, protože jsem si před diablem III chtěl ukrátit čekání a nainstaloval World of Tanks.

sice jsem skalní fanda diabla, bohužel třetí díl není pro mě. původně jsem hrál WoT jen doplňkově při čekání na Diablo III, teď když diablo hraju tak vím že ho ani celé neprojdu, protože ta hra je strašně slabá. je to velká nuda, téměř nulová možnost customizace postavy, vše závisí na nalezených předmětech. a ten důraz na kvalitu postavy POUZE díky předmětům je zde velký, protože blizzard současně rozjel auction hall, tedy obchod za reálné prachy. jinak pokud znovu rozehraji to samé povolání budu mít postavu stejnou, skilly budou stejné a stejně účinné, prostě nuda. v porovnání s WoT je diablo mnohem více závislé na předmětech. WoT lze hrát na nižších tierech nebo se prokousat na vyšší tiery. ano trvá to, ale jak jednou budete mít ten tank, tak už vše závisí pouze na vašich schopnostech a dovenostech, v diablu nikoliv. takže s diablem končím a možná pokud mě jednou WoT totálně nasere a smažu ho, pak přijde druhá šance diabla III...

Tak to jsem ještě neslyšel, srovnávat DIII s World of tanks :-D. Jsi hodně mimo chlape.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 05.06.2012, 08:16 hod.

lakai: ....a po vydání par patchu na základní hru .)

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 05.06.2012, 08:18 hod.

lordmystic: nazývej věci pravými jmény. Auction Hall (spíš house) není aukce za reálné prachy, to je RMAH (Real Money AH)...

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 05.06.2012, 08:26 hod.

Uz si to konecne zapamatejte, RPG je o itemoch a buildoch a nie len o schopnosti hraca. Ak niekto nema 10 rokov, tak by mal aspon trochu poznat historiu RPG hier a o com su. O statistikach postavy. V D3 je dolezite oboje, pretoze je to hlavne akcna hra. Ale stale stavia na istych RPG prvkoch. A ak budem hrat este raz ten isty char, tak urcite nebudem taky blby, aby som isiel ten isty build. Ked ho uz raz mam.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 08:34 hod.

Still-Alive: jo sry sem se přepsal.

Tib3rian: samozřejmě máš pravdu. tady opravdu záleží na preferencích každého. už v DI i DII byla možnost rozdělovat si body do statů a také pak do kouzel, člověk měl možnost vytvořit si specifické buildy nejen díky předmětům, ale i díky vývoji postavy. v DIII je to také, ale v mnohem omezenější formě, což není má preference. ale je to jen čistě můj názor, chápu že to jiným může plně vyhovovat.
http://shadowork.net
*lordmystic (europe.battle.net) SCNL

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 05.06.2012, 08:47 hod.

Tady nejde o to komu co vyhovuje, ale o to, že nemáš pravdu co se týče srovnání D1, DII a DIII. Asi se o DIII moc nezajímáš když řekneš že DIII má omezenější kustomizaci postavy...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 08:48 hod.

lordmystic píše:už v DI byla možnost rozdělovat si body do statů a také pak do kouzel
V D1 si akorát rozděloval staty, kouzla byly závyslý na tom jaký knížky si našel, navíc rogue a warior kouzla skoro vůbec nepoužívali takže jediný co si tam rozděloval byli staty. Extrémní vliv na sílu postavy v D1 měli itemy...a stejně tak je tomu v D3.
V D2 si si rozděloval staty a skilly, ale stejně neměly takovej vliv na sílu postavy jako itemy.
Prostě diablo bylo vždy o itemech a síla postavy se scaluje s kvalitou itemů jaký nosí....a je jedno jestli je to D1,2 nebo 3...vždy je to o tom stejnym. Navíc se zavedením respecu v D2 naprosto ztratilo smysl expit další postavu stejně tak je tomu v D3 akorát, že na respec nemusíte shánět potřebný matroš hodinu. Nevim co pořád hledáte za chyby a nedostatky oproti D1/2, vše je tak jako to bylo vždy ve všech dílech (skoro).

kikopp
Quill Rat
BattleTag:Mastipuska#2338
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kikopp » 05.06.2012, 08:51 hod.

D2 ale bol predsa tiež veľký dôraz na eq, možno jedine necromancer a sorceress dokázali čo to urobiť bez poriadneho eq (preto dobehávanie po mŕtvolku bolo o to ľahšie) ale všetky ostatné classy boli ťažko závislé na eq a boli ste mať najlepší talent strom ale čo z toho keď jedného šampióna(rare bossa) ste bili večnosť lebo mal dotyčný char malý dmg alebo zase málo hp a resistov a umieral...a keď si spomenieme na D1, tak tam išlo len o eq predsa, ešte tam boli zavedené aj limity statov dokonca čiže nedalo sa maxovať vitalitu na 250 (u warra tuším len 100 ale neviem teraz presne)

@quetak napísal si to v rovnakom čase ako ja :)

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 08:56 hod.

kikopp píše:ešte tam boli zavedené aj limity statov dokonca čiže nedalo sa maxovať vitalitu na 250 (u warra tuším len 100 ale neviem teraz presne)

@quetak napísal si to v rovnakom čase ako ja :)
Aspoň víme že neplkáme kraviny :)
Vidiš to na to sem uplně zapoměl , že tam ještě byly capy na staty takže customizace v D1 vlastně neexistovala kromě itemů.

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 09:07 hod.

snažím se nějakým asi neobratným způsobem popsat svůj pohled na DIII které se mi prostě proti prvním dvoum dílům nelíbí. ve všech dílech vždy záleželo v první řadě na itemech o tom žádná, jen jsem prostě čekal že v DIII bude tato závislost menší, není tomu tak alespoň z mého pohledu. neumím to přesně popsat, ale hraní DIII je pro mě mnohem nudnější záležitostí než předchozí dva díly. ta hra je v podstatě hodně podobná DII, změny v herních mechanismech které nastaly jsou z mého pohledu ale spíše k horšímu. naopak mnoho jiných okrajových věcí je zde vylepšeno, ale to je málo... pro mě.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 05.06.2012, 09:18 hod.

Mě by jenom zajímalo kolik lidí z těch co tady srovnává DIII s DII opravdu hrálo DII. A tím hrálo myslim opravdu hrálo a ne, že dohráli jednu postavu a to ještě jenom na Nm a tím to pro ně skončilo. Zatim z toho mám takovej pocit, že většina lidí co tu píše a srovnává, toho o DII moc neví...

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 05.06.2012, 10:24 hod.

lordmystic Nazor na D3 ze je to nudna blbost ma vacsina ludi. Tu sa najde par kretenov ako Still Alive a pod co budu D3 vychvalovat ale to su este deti ktore vyrastli na WoW. To ze su to deti vidis i podla toho ako tu prskaju a nadavaju kazdemu kto je kriticky voci D3:)) D2 bola najlepsia RPG hra aku som v zivote hral a stale hram Diablo + Hellfire hram obcas i teraz po rokoch. D3 ma bavilo hrat 3-4 dni a konec.
Teraz sa do mna zase pustia kinder fanboyi :)) A idiot Still Alive mi napise ze som idiot :)
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 10:32 hod.

Red Eagle: Je mi třináct přiznávám, D1 sem hrál už tři roky než sem se narodil, takovej sem byl borec!!

Největší problém všech, který D3 kritizujou je ten, že jste měli přehnaný očekávání...a přehnaný očekávání vede pak k jedinýmu...velkýmu zklamání.

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 05.06.2012, 10:46 hod.

Red Eagle píše:lordmystic Nazor na D3 ze je to nudna blbost ma vacsina ludi. Tu sa najde par kretenov ako Still Alive a pod co budu D3 vychvalovat ale to su este deti ktore vyrastli na WoW. To ze su to deti vidis i podla toho ako tu prskaju a nadavaju kazdemu kto je kriticky voci D3:)) D2 bola najlepsia RPG hra aku som v zivote hral a stale hram Diablo + Hellfire hram obcas i teraz po rokoch. D3 ma bavilo hrat 3-4 dni a konec.
Teraz sa do mna zase pustia kinder fanboyi :)) A idiot Still Alive mi napise ze som idiot :)
Kdyz te to D3 tak nebavi, tak udelej dobry skutek a venuj ho nekomu, kdo by ho chtel hrat, ale nema na nej finance (idealne nejake to dite, ktere vyrostlo na WoW :) )

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 11:14 hod.

Helljovany píše:Mě by jenom zajímalo kolik lidí z těch co tady srovnává DIII s DII opravdu hrálo DII. A tím hrálo myslim opravdu hrálo a ne, že dohráli jednu postavu a to ještě jenom na Nm a tím to pro ně skončilo. Zatim z toho mám takovej pocit, že většina lidí co tu píše a srovnává, toho o DII moc neví...
hrál jsem už ironmana na DI jestli víš co to bylo - tedy jen to co najdeš bez toho aniž bys mohl cokoliv nakupovat ve městě. a prošel jsem to v partě. o DII se nemá cenu bavit, ano max level postavu žádnou nemám, ale několik devadesátek mám včetně hardcore.

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 11:16 hod.

Red Eagle píše:lordmystic Nazor na D3 ze je to nudna blbost ma vacsina ludi. Tu sa najde par kretenov ako Still Alive a pod co budu D3 vychvalovat ale to su este deti ktore vyrastli na WoW.
bych to za tak neradikalizoval - věřím že plno lidem se to líbí a DIII je pro nejlepší RPG a plně to chápu a respektuju. ale také jsem postřehl to, že většina lidí která vyrostla na DI a DII přijala DIII vlažně.

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 11:17 hod.

Quetak píše:Největší problém všech, který D3 kritizujou je ten, že jste měli přehnaný očekávání...a přehnaný očekávání vede pak k jedinýmu...velkýmu zklamání.
máš pravdu. bohužel když čekáš na DIII takových let, takových let tě blizzard napíná a napíná, tak se prostě nikdo nemůže divit že má plno lidí velká očekávání.

lordmystic
Quill Rat

Příspěvek od lordmystic » 05.06.2012, 11:18 hod.

satik píše:Kdyz te to D3 tak nebavi, tak udelej dobry skutek a venuj ho nekomu, kdo by ho chtel hrat, ale nema na nej finance (idealne nejake to dite, ktere vyrostlo na WoW :) )
mám digitální kopii nevím jak to někomu darovat když je to svázané s battle.net účtem, možná to půjde, ale ještě dám DIII šanci. stále doufám že s novým datadiskem či patchem se může situace změnit.

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 05.06.2012, 13:42 hod.

lordmystic píše:
Red Eagle píše:lordmystic Nazor na D3 ze je to nudna blbost ma vacsina ludi. Tu sa najde par kretenov ako Still Alive a pod co budu D3 vychvalovat ale to su este deti ktore vyrastli na WoW.
bych to za tak neradikalizoval - věřím že plno lidem se to líbí a DIII je pro nejlepší RPG a plně to chápu a respektuju. ale také jsem postřehl to, že většina lidí která vyrostla na DI a DII přijala DIII vlažně.
Tak já na D1 i D2 vyrostl taky (mají v poličce čestné místo), wow jsem hrál chvíli a moc mě nenadchlo, ale D3 mě nezklamalo, má svoje mouchy, ale plno věcí se dá ještě vylepšit (patchi, datadisky). D2 bylo než vyšel datadisk taky dost některými fanoušky jedničky kritizováno byl to právě LoD co udělal z D2 legendu, myslím že dnes by D2 bez datadisku nikdo nehrál. Chce tomu dát ještě trochu času.

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 05.06.2012, 14:01 hod.

Tak nemusíte pořád srovnávat Blizzard hry. Takoví Guild Wars, Rift (mmorpg) jsou dobré nebo očekávaná GW2. Já už hraju SC2 nejlepší hra pro mě. D3 mě přestalo bavit na Infernu nemám důvod to pořád hrat dokola a dokola kvůli tomu abych zabíjel UI větší obtížností a honil si ego čísličky na FORU.

Už jsem pár dní nezapnul D3 nenutí mě tam nic hrát a jak prohlásily že v datadisku nebudou přidávat LvL a teď se neví jestli přidají 1-2 postavy.
Také když slibovali každý 1 rok na SC2 datadisk a už budou mít 2 roky zpoždění je mě jasný jak dopadne D3 a slavné datadisky od Blizzardu velké nafouklé bubliny a skutek utek.

To samí SC2, SC2:Hots, D3 -> kdyby aspoň blizzard držel hubu a byl skromný a né že tadý prohlašuje rovoluci světa a potom 1měsíc před vydání 90% věcí co slíbili oddělají. Na Blizzcom tam v SC2:Hots lákali na nové jednotky a vychvalovali jak je to geniální a teď zase v HoTs 80% jednotek oddělali a nevědí čím to nahradit.

Je mě jasné jak dopadne Datadisk na D3.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“