Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Bruckner
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bruckner
Re: Dotazy ohladom D3

Příspěvek od Bruckner » 04.06.2012, 20:09 hod.

No dobře, ale ať děláme co děláme, do přátel se nevezmeme ? Jakto ? Nepřišlo nic na potvrzení!

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Re: patch

Příspěvek od JamieChris » 04.06.2012, 20:16 hod.

radši mi napište kdy bude 1.0.3 :P

Bruckner
Quill Rat
BattleTag:Bruckner

Příspěvek od Bruckner » 04.06.2012, 20:17 hod.

Už jsem na to přišel. Na e-mail to nereaguje, musíte tam dát Battle.tag

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 04.06.2012, 21:12 hod.

ahoj mam otazku ohledne kovare a klenotnika kdyz je vyexpim na jedne obtiznosti zustane jim stejny level i na dalsi obtiznosti?
Achievements: 7400 (92%)

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 04.06.2012, 22:10 hod.

Mam tech dotazu trochu vic, tak kdyby mel nekdo cas a naladu...
1) hraju za WD, kde kazdej doporucuje INT, ale jakej je pomer napriklad mezi utokem zbrane a INT nebo STR ? je lepsi zbran napriklad utok 290 s bonusem +100 INT a 50 str a nebo utok 250 140 INT a 30 STR? Tak stejne MOJO, je lepsi mojo s bonusem utoku 29-50 bonus +50 STR nebo moho 10-33 bonus + 50 INT? Porad totiz nevim na jake hodnty se vyplati soustredit a co pak ve vysledku vyjde lip

2) je lepsi kupovat veci z aukce a nebo si ,,vytunit,, kovare ? Stavi pak po vetsi investici nejake slusne itemy a nebo si mam prachy usetrit a prohledavat aukce?

3) je nejaky slusny Q a nebo boss, ktery se vyplati farmit na vydelani penez? Nejlepe na NM nebo HELL, dal jeste nejsem.

4) u WD pouzivam flusacku +zombi medvedy, je tam dulezity jak velkej utok ma moje zbran? nebo je to jedno a mam brat zbran hlavne s Aspeedem, +9% dmg do flusacky a treba neco k INT?

diky

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 04.06.2012, 22:28 hod.

DeathHero: Ano

osf:
1) Obecně se vyplatí mít na zbrani víc Dmg, než Int. Přesnej poměr ti neřeknu, protože záleží na habrilionu okolnostech. Ale kdyby ses rozhodoval, mezi zbraní třeba se 400 Dmg a zbraní s 395 Dmg + 500 Int, tak je lepší ta druhá :) . Jinak Str ti Dmg nezvyšuje, pokud hraješ za WD.
2) Momentálně se vyplatí nakupovat na aukci a na kováře se vykašlat.
3) Asi jo, ale IMO je nejlepší jít rovnou, co nejkratší cestou na Inferno.
4) WD nehraju, ale pokud jedeš Poison Darts, tak tě zajímá hlavně DPS, kde je zahrnuta jak Dmg, tak Attack speed. Bonus k Int se určitě taky neztratí.
Obrázek

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 04.06.2012, 22:48 hod.

Takze jestli tomu dobre rozumim, jako WD muzu STR uplne vypustit a vice mene jet jen INT a VIT. Jo a ma cenu zvetsit DEX? nebo jsou lepsi radsi INT a VIT? dik

sklb
Burning Soul

Re: patch

Příspěvek od sklb » 04.06.2012, 23:04 hod.

soon
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 05.06.2012, 00:42 hod.

každej char má jednu vlastnost, která je pro něj hlavní a zvedá mu dmg ... tu je nejlepší kombinovat s vitalitou na life a na ostatní se můžeš vykašlat ... tzn. barbarovi je inteligence a dexterita na nic, monkovi je zas na nic sila a int ... ;) do detailu to tak neni, zvedá ti to armor a dodge apod., ale v podstatě vždycky je pro tebe výhodnější zbraň s co nejvyšší dps + co nejvíc tvý hlavní vlastnosti (inteligence u WD) nebo kombinace int+vit ... když si ve hře otevřeš inventář, máš vlevo vedle něj napsaný STR,DEX,INT,VIT a když na to ukážeš, máš tam popisky, co to komu dělá

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 05.06.2012, 03:51 hod.

nevite jak se na chatu v diablu vkladaji nazvy veci, ktery chci prodat? pak se na to da kliknout a ta dana vec se zobrazi

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 05.06.2012, 04:03 hod.

shift + left click na item

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 05.06.2012, 09:00 hod.

A da se, kdyz uz je ukoncena aukce predmetu, zpetne zjistit, jaky mel ten predmet vlastnosti? Ja tam mam jen vypis nazvu, ze ktereho nic nepoznam.

Morishort
Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 05.06.2012, 09:42 hod.

Arnold: bohužial neda, ale Bashiok myslím povedal, že sa s tým planuje do dalšieho patchu... viac viz http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=10#189
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 14:28 hod.

Nevíte někdo jak je to s odpojením když jste AFK? Mám na mysli třeba, že budu někde stát a monstra do mě budou tlouct, za jak dlouho (pokud vůbec) mě hra odpojí kvůli afk. Jestli to odpojuje, nevíte jak by se tomu dalo zamezit?

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 05.06.2012, 14:36 hod.

Pokud něco takovýho je (což pochybuju), tak než tě to stihne odpojit jsi šestkrát mrtvej :) .
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 14:45 hod.

kojot: Mám s tim jiný plány... Nasadit Thorns gear, gold find, heal per sec / per kill a přes noc na hellu nechat char před skeleton kingem jak jsou ty 4 sloupy a spawnujou kostlivce zabíjet kostlivce thornama a vydělat nějakej gold zatímco spim :) ráno bych to jen posbíral, nechal zase jet a šel do práce :D ale nevim jestli je to uskutečnitelný kvuli tomu autologoutu...vyzkoušim :)

mafian89
Gorebelly
BattleTag:mafian89#2328

Příspěvek od mafian89 » 05.06.2012, 14:58 hod.

Quetak: cca po 30min tě hra kopne.
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 05.06.2012, 15:06 hod.

mafian89 píše:Quetak: cca po 30min tě hra kopne.
Škoda :)

Renekton
Quill Rat

Příspěvek od Renekton » 05.06.2012, 15:56 hod.

Zdravím, píšu do tohoto fóra poprvé a mám závažný problém - když sem se připojil tak moje charaktery byly fuč a ve friendlistu mám 5 lidí přitom sem tam žádného neměl, je to něco co spraví nebo sem byl hacknut? A druhá věc, z které jsem více frustrovaný je, že jsem si mohl navrátit charakter v tom jakoby select hero listu ale já sem si udělal postavu a smazal sem ji hned a teď se mi tam objeví jméno jen toho smazaného charakteru co jsem si dneska udělal a ne toho co sem vyexpil na 53 lvl už. To jako restore hero můžu dát jen na tu postavu co sem si udělal posledně ? Děkuji za odpověď

Grenth
Quill Rat
BattleTag:Grenth#2607

Příspěvek od Grenth » 05.06.2012, 16:26 hod.

skus pozriet ci mas zadany spravny server ten kde si hral od zaciatku
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“