Otázky a Odpovědi
- Bruckner
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Bruckner
No dobře, ale ať děláme co děláme, do přátel se nevezmeme ? Jakto ? Nepřišlo nic na potvrzení!
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: patch
radši mi napište kdy bude 1.0.3
- Bruckner
- Quill Rat
- BattleTag:Bruckner
Re: Dotazy ohladom D3
Už jsem na to přišel. Na e-mail to nereaguje, musíte tam dát Battle.tag
ahoj mam otazku ohledne kovare a klenotnika kdyz je vyexpim na jedne obtiznosti zustane jim stejny level i na dalsi obtiznosti?
Achievements: 7400 (92%)
Mam tech dotazu trochu vic, tak kdyby mel nekdo cas a naladu...
1) hraju za WD, kde kazdej doporucuje INT, ale jakej je pomer napriklad mezi utokem zbrane a INT nebo STR ? je lepsi zbran napriklad utok 290 s bonusem +100 INT a 50 str a nebo utok 250 140 INT a 30 STR? Tak stejne MOJO, je lepsi mojo s bonusem utoku 29-50 bonus +50 STR nebo moho 10-33 bonus + 50 INT? Porad totiz nevim na jake hodnty se vyplati soustredit a co pak ve vysledku vyjde lip
2) je lepsi kupovat veci z aukce a nebo si ,,vytunit,, kovare ? Stavi pak po vetsi investici nejake slusne itemy a nebo si mam prachy usetrit a prohledavat aukce?
3) je nejaky slusny Q a nebo boss, ktery se vyplati farmit na vydelani penez? Nejlepe na NM nebo HELL, dal jeste nejsem.
4) u WD pouzivam flusacku +zombi medvedy, je tam dulezity jak velkej utok ma moje zbran? nebo je to jedno a mam brat zbran hlavne s Aspeedem, +9% dmg do flusacky a treba neco k INT?
diky
1) hraju za WD, kde kazdej doporucuje INT, ale jakej je pomer napriklad mezi utokem zbrane a INT nebo STR ? je lepsi zbran napriklad utok 290 s bonusem +100 INT a 50 str a nebo utok 250 140 INT a 30 STR? Tak stejne MOJO, je lepsi mojo s bonusem utoku 29-50 bonus +50 STR nebo moho 10-33 bonus + 50 INT? Porad totiz nevim na jake hodnty se vyplati soustredit a co pak ve vysledku vyjde lip
2) je lepsi kupovat veci z aukce a nebo si ,,vytunit,, kovare ? Stavi pak po vetsi investici nejake slusne itemy a nebo si mam prachy usetrit a prohledavat aukce?
3) je nejaky slusny Q a nebo boss, ktery se vyplati farmit na vydelani penez? Nejlepe na NM nebo HELL, dal jeste nejsem.
4) u WD pouzivam flusacku +zombi medvedy, je tam dulezity jak velkej utok ma moje zbran? nebo je to jedno a mam brat zbran hlavne s Aspeedem, +9% dmg do flusacky a treba neco k INT?
diky
DeathHero: Ano
osf:
1) Obecně se vyplatí mít na zbrani víc Dmg, než Int. Přesnej poměr ti neřeknu, protože záleží na habrilionu okolnostech. Ale kdyby ses rozhodoval, mezi zbraní třeba se 400 Dmg a zbraní s 395 Dmg + 500 Int, tak je lepší ta druhá . Jinak Str ti Dmg nezvyšuje, pokud hraješ za WD.
2) Momentálně se vyplatí nakupovat na aukci a na kováře se vykašlat.
3) Asi jo, ale IMO je nejlepší jít rovnou, co nejkratší cestou na Inferno.
4) WD nehraju, ale pokud jedeš Poison Darts, tak tě zajímá hlavně DPS, kde je zahrnuta jak Dmg, tak Attack speed. Bonus k Int se určitě taky neztratí.
osf:
1) Obecně se vyplatí mít na zbrani víc Dmg, než Int. Přesnej poměr ti neřeknu, protože záleží na habrilionu okolnostech. Ale kdyby ses rozhodoval, mezi zbraní třeba se 400 Dmg a zbraní s 395 Dmg + 500 Int, tak je lepší ta druhá . Jinak Str ti Dmg nezvyšuje, pokud hraješ za WD.
2) Momentálně se vyplatí nakupovat na aukci a na kováře se vykašlat.
3) Asi jo, ale IMO je nejlepší jít rovnou, co nejkratší cestou na Inferno.
4) WD nehraju, ale pokud jedeš Poison Darts, tak tě zajímá hlavně DPS, kde je zahrnuta jak Dmg, tak Attack speed. Bonus k Int se určitě taky neztratí.
Takze jestli tomu dobre rozumim, jako WD muzu STR uplne vypustit a vice mene jet jen INT a VIT. Jo a ma cenu zvetsit DEX? nebo jsou lepsi radsi INT a VIT? dik
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
každej char má jednu vlastnost, která je pro něj hlavní a zvedá mu dmg ... tu je nejlepší kombinovat s vitalitou na life a na ostatní se můžeš vykašlat ... tzn. barbarovi je inteligence a dexterita na nic, monkovi je zas na nic sila a int ... do detailu to tak neni, zvedá ti to armor a dodge apod., ale v podstatě vždycky je pro tebe výhodnější zbraň s co nejvyšší dps + co nejvíc tvý hlavní vlastnosti (inteligence u WD) nebo kombinace int+vit ... když si ve hře otevřeš inventář, máš vlevo vedle něj napsaný STR,DEX,INT,VIT a když na to ukážeš, máš tam popisky, co to komu dělá
nevite jak se na chatu v diablu vkladaji nazvy veci, ktery chci prodat? pak se na to da kliknout a ta dana vec se zobrazi
shift + left click na item
A da se, kdyz uz je ukoncena aukce predmetu, zpetne zjistit, jaky mel ten predmet vlastnosti? Ja tam mam jen vypis nazvu, ze ktereho nic nepoznam.
Arnold: bohužial neda, ale Bashiok myslím povedal, že sa s tým planuje do dalšieho patchu... viac viz http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=10#189
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Nevíte někdo jak je to s odpojením když jste AFK? Mám na mysli třeba, že budu někde stát a monstra do mě budou tlouct, za jak dlouho (pokud vůbec) mě hra odpojí kvůli afk. Jestli to odpojuje, nevíte jak by se tomu dalo zamezit?
Pokud něco takovýho je (což pochybuju), tak než tě to stihne odpojit jsi šestkrát mrtvej .
kojot: Mám s tim jiný plány... Nasadit Thorns gear, gold find, heal per sec / per kill a přes noc na hellu nechat char před skeleton kingem jak jsou ty 4 sloupy a spawnujou kostlivce zabíjet kostlivce thornama a vydělat nějakej gold zatímco spim ráno bych to jen posbíral, nechal zase jet a šel do práce ale nevim jestli je to uskutečnitelný kvuli tomu autologoutu...vyzkoušim
Škodamafian89 píše:Quetak: cca po 30min tě hra kopne.
Zdravím, píšu do tohoto fóra poprvé a mám závažný problém - když sem se připojil tak moje charaktery byly fuč a ve friendlistu mám 5 lidí přitom sem tam žádného neměl, je to něco co spraví nebo sem byl hacknut? A druhá věc, z které jsem více frustrovaný je, že jsem si mohl navrátit charakter v tom jakoby select hero listu ale já sem si udělal postavu a smazal sem ji hned a teď se mi tam objeví jméno jen toho smazaného charakteru co jsem si dneska udělal a ne toho co sem vyexpil na 53 lvl už. To jako restore hero můžu dát jen na tu postavu co sem si udělal posledně ? Děkuji za odpověď