Endgame farming

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
JohnyX
Quill Rat
Endgame farming

Příspěvek od JohnyX » 04.06.2012, 13:22 hod.

Zdravím všechny, chtěl bych něco napsat ohledně farmení na infernu. O prvním aktu se ani zminovat nebudu, protože tam padaj jen samé crapy. Sice těch itemů padá fakt hodně a obtížnost je velmi lehká, ale museli by ste farmit několik měsíců, než by ste se dostali k předraženému equipu, který ,,padá" v actu 3 a 4. Farmím už několik dnů Shieldbreakera v actu 3, ale ani tady to nevypadá tak růžově, jak by jste si mysleli. Ani s NV stackem nepadá nic moc zajímavého, co by se aspon dalo střelit na AH. Nevím, jestli to má být zábava, se hodinu otravovat s imba elite packama, abych nabral stack 5 a pak hurá na bosse, ze kterého vypadnou věci na urvoni butchera, ne-li někdy i horší. Ani nebudu říkat, kolik peněz padne na opravách a lahvičkách.

Lidi co dostali do inferna v prvním týdnu a zneužívali exploity a chest runy, se dostali k super equipu, který ted nikdo nemůže získat, protože blizzard nerfnul všechno, kromě obtížnosti.
Abych řekl pravdu, tak v tom aktu 3 může vypadnou i dobrá věc, ale v porovnání s obtížností a šancí na drop to farmení moc efektivní není. Pokud nejste majitelé epic gearu, tak farmení těchto aktů je poměrně dost frustrující zážitek a stejně se nakonec vrátíte k jistému actu 1.
Ono stačí se podívat do AH a vidíte, že ty zbraně 1000+ damage, které potřebujete do actu 3 a 4 jak sůl jsou na AH šíleně předražené a je jich jako šafránu.

Blizzard by měl oslabit elite packy co nejdřív nebo alespon zvednou šanci na drop nějakých zajímavých itemů, takto je AH zamořen množstvím odpadu a na pořádně věci si ani lidi, co hrajou aktivně nesáhnou.

EmhyrVarEmreis
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 04.06.2012, 13:25 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:00 hod., celkem upraveno 1 x.

JohnyX
Quill Rat

Re: Endgame farming

Příspěvek od JohnyX » 04.06.2012, 13:30 hod.

EmhyrVarEmreis píše:"O prvním aktu se ani zminovat nebudu, protože tam padaj jen samé crapy."

Nesouhlasím.

V 1. aktu na inferno mi padlo několik věcí, kterém jsem prodal každou cca za 1m
Četl si to vůbec celé ? Item za 1M ti ted v actu1 už fakt nepadne...zvlášt, když se ted na AH nic neprodává. Ceny casual gearu hodně klesly, protože 1 act už farmí tisíce lidí.
Ano občas ti i v actu 1 může padnout celkem pěkná věc, ale těžko něco, co by stálo opravdu za řeč.
Možná si jeden ze štastlivců, co prodali crapy za vysokou cenu :)

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 04.06.2012, 13:36 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:00 hod., celkem upraveno 1 x.

JohnyX
Quill Rat

Příspěvek od JohnyX » 04.06.2012, 13:41 hod.

Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá :)

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 04.06.2012, 13:46 hod.

treba byt vytrvali mne to farmenie prislo nejak dost nudne coz ma mrzi neviem mam zmiesane pocity z end game u diabla3 snad sa ztoho dostanem :D

siegebreakera s 5x valorom davam za DH asi za 30 minut., v poslednej dobe som mal dlhodobo hrozne dropy coz ej asi dovod preco ma to omrzelo . ale tak mal som aj dobre dni kde som zarobil nejake tie melony,. treba stale vylepsovat gear a pojde to rychlejsie a lahsie.

taktiez je mozne ze sa siegebreakera mozno ani neoplati hned zabijat . predsa len mate tyraela a ten dava pekny dmg . siegebreaker vam da 2-3 rare ok ale s 5x valorom vam tych rare padne viac u dalsich elitach. to je zase otazka ci ma valor aj nejaky spesl ucinok na drop rare monstier ci len bonus k mf.,. mne sa zda ze to pada fakt lepsie a nie lne koli 75 mf. samotne mf mi pride nejak malo efektivne
Obrázek

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 04.06.2012, 13:50 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:04 hod., celkem upraveno 1 x.

JohnyX
Quill Rat

Příspěvek od JohnyX » 04.06.2012, 13:53 hod.

GrOsO píše:treba byt vytrvali mne to farmenie prislo nejak dost nudne coz ma mrzi neviem mam zmiesane pocity z end game u diabla3 snad sa ztoho dostanem :D

siegebreakera s 5x valorom davam za DH asi za 30 minut., v poslednej dobe som mal dlhodobo hrozne dropy coz ej asi dovod preco ma to omrzelo . ale tak mal som aj dobre dni kde som zarobil nejake tie melony,. treba stale vylepsovat gear a pojde to rychlejsie a lahsie.

taktiez je mozne ze sa siegebreakera mozno ani neoplati hned zabijat . predsa len mate tyraela a ten dava pekny dmg . siegebreaker vam da 2-3 rare ok ale s 5x valorom vam tych rare padne viac u dalsich elitach. to je zase otazka ci ma valor aj nejaky spesl ucinok na drop rare monstier ci len bonus k mf.,. mne sa zda ze to pada fakt lepsie a nie lne koli 75 mf. samotne mf mi pride nejak malo efektivne
mě jde o to, že ted celkově na officialnim foře vznika hodně podobných topiců, že se farmení opravdu nevyplatí a že lidi maj všechny věci z AH, což mi příde jako docela broken.
Já mám hodně trpělivosti, ale za posledních 10 runů na shieldbreakera mě to celkem omrzelo, když mi padaly zbraně 100dps a podobné koniny.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.06.2012, 13:55 hod.

Někdo ty itemy farmit musí aby pak byli na AH, kdyby lidi nefarmili nebylo by na AH co kupovat...

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 04.06.2012, 14:19 hod.

jako mne sa to uz tiez fakt nepaci ako to funguje vazne vsetko ide cez ah ,. zo zaciatku som si zastaval ah... ale funguje to vazne nepriazdnivo na zazitok z hry a to dost.. ale neviem si predstavit ako by sa to mohlo vyriesit nakolko sa planuje rmah ... ono tato hra potrebuje este nejaky cas aby sa to vypiplalo treba si uvedomit ze bliz fakt pocuva a ten spam na forach ako pozeram je celkom silny takze casom sa vela veci zmeni snad ku dobremu

inak zase musim poznamenat , ten shieldbreaker . to je nejaky joke ? lebo to vazne nechapem o com tocis
Obrázek

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 04.06.2012, 14:21 hod.

Nemyslí Siegebreakera? :)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 04.06.2012, 14:22 hod.

JohnyX píše:Zdravím všechny, chtěl bych něco napsat ohledně farmení na infernu. O prvním aktu se ani zminovat nebudu, protože tam padaj jen samé crapy. Sice těch itemů padá fakt hodně a obtížnost je velmi lehká, ale museli by ste farmit několik měsíců....
Vždycky to bylo o štěstí ... kdyby kažnýmu farmáři padnul vysněný equip během prvních 14 dnů hraní, kam by to vedlo >:roll:
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 04.06.2012, 14:55 hod.

ONo to máš uplně jedno jestli tě hra přestane bavit kvůli tomu, že neustále farmíš eq a nic moc ti nepadá nebo ti to začne padat, nadropuješ se a hra tě přestane bavit, protože už nemáš co dělat a dáváš moby pomalu na ránu...

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 04.06.2012, 15:01 hod.

Problem je, ze ma Blizzard spatne nastavene affixy v zavislosti na lvlu mobu a proto to vypada jak vypada, ze se treba v act 3 muzou vygenerovat crap itemy jako 100 dps zbran apod.
To je to jejich, ze chteji, aby hraci farmili vsude mozne, tak nastavi, ze jakykoliv affix se muze vygenerovat kdekoliv a pak to tak dopada.

Celkove to je ta hra nevyvazena co se tyce tech obtiznosti.

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 04.06.2012, 15:12 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:04 hod., celkem upraveno 1 x.

Borgi*
Doom Knight
BattleTag:Borgi#2969

Příspěvek od Borgi* » 04.06.2012, 15:22 hod.

Farmení bosů je blbost. Několikrát posobě mi z nich padají jen šmejdovské modré, pak rozbiju bednu a padne mi rare :-D
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

JohnyX
Quill Rat

Příspěvek od JohnyX » 04.06.2012, 15:28 hod.

Borgi* píše:Farmení bosů je blbost. Několikrát posobě mi z nich padají jen šmejdovské modré, pak rozbiju bednu a padne mi rare :-D
Jo padne rare lvl 54 :) Můžeš ji tak trashnout u vendora :)
To je to, co mě u hry fakt nedrží. Nejhorší je na tom, že vždycky ti padaj itemy, které sou o x levelu níž, než si ty.

passco
Fallen Shaman

Příspěvek od passco » 04.06.2012, 15:50 hod.

JohnyX jeden detail ... A co cakas z farmenia bossa? :lol: Opakovane ti nič poriadne nepadne.. a prečo? čitaj tu na fore popripade na offiku !
Mne v 1 akte padaju zaujimave veci casto (Nie najlepsie z najlepsich) Len vacsinou nie su na mna a posuniem to kamaratom alebo su tie staty nie tak idealne .. ale to mas ako u BS ked vyrabas nejaky item tiez su dobre staty mozno tak na 20 pokus ktore stoja zato inak su tam kombinacie somarín..

Adams158
Quill Rat

Příspěvek od Adams158 » 04.06.2012, 17:55 hod.

kdyby aspoň ten crafting stál za něco ale utratíte v tom 5M a nespadne vám nic

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 04.06.2012, 18:07 hod.

JohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá :)
To sou kecy, akorát neumíte prodávat :D chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200k :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“