Zrzovous píše:...
V diablu 2 bylo perfektní to pouto, které si hráč vytvořil se svojí postavou. Jakmile se rozdělily staty špatně (řekněme, že "špatně" je myšleno rozdělení bodů mimo nějaký návod), tak se celá postava poslala do kytek. Navíc mohla být specializovaná víceméně jen do jednoho konkrétního buildu. Což mi přijde takové více osobní. Tady si vytvoříte postavu, která vůbec nemá žádný charakter. Není to prostě například Barbar Basher... Není to Witch Doctor summonner. Není to čistě Wizard zaměřený na nějaký druh magických střel. To mě trošku mrzí, že ta motivace začít hrát od začátku tímto dost odpadá. Blizzard to udělal už u World of Warcraft. Hra byla docela těžká, lidi museli přemýšlet. Vydáváním patchů se ale hra natolik zjednodušila, aby oslovila i desetileté děti. No, ale to je jiné téma.
Zajímalo by mě, jestli se prostě nezastaví ten přísun motivace ze strany Diabla 3 tím, že dosáhnete lvl 60, nasbíráte relativně nejlepší předměty, a projedete Inferno. Příběh je víceméně dán rozsahem těch aktů, takže si ho vychutnáte 4x, co dál?
Napadá vás něco?
Tady taky muzes ability preskupit do nejakyho jednotnyho buildu, ale samozrejme build nejsou jen ability, ale i itemy (nejaky build bez itemu si muzes dovolit jeste na hell, ale na inferno ti musej itemy ladit s abilitama, abys z toho buildu vyzdimal maximum), sice je tu AH, ale zatim jsou vsechny dobry itemy tak drahy, ze se je bud nevyplati kupovat vubec a nebo za to das skoro vsechno co mas, takze ono to "udelam si 60 a nahrabu top gear" zatim neni takovy terno, zabere to jeste porad relativne dost casu.
Navic je pak trochu problem, ze ma prijit PvP - bude jeste nutny dost balancovat vsechny ability - budou se menit, kdyz bys nemohl ability prohazet, tak build co je ted super muze byt po patchi useless...