Hack account serverov/mobile autentifikátor ?
Imho ste sa vsetci logovali do public hier ci?
Naposledy upravil(a) sklb dne 03.06.2012, 20:31 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Re: Hack account serverov/mobile autentifikátor ?
ke zmene hesla se dostanes az po autentifikatoru a jeste predtim to musis potvrdit(a nebo ti o tom smska prijde? ted nvm) sms zpravou
ale mam na mysli ked niekto ziska nejakym sposobom pass a ten isty pass je aj na tvojom bnet acc a aj emaile tak vlastne moze len deaktivovat authentikator a potom bez authentikatoru sa lognut do hry a okradnut ucet. . . ?
nez udelas cokoliv s uctem,musis pouzit autentikator,takze i kdyz zna samotnej password,neudela nic
ja ho koupil zde, levnejsi sem nikde nenasel.Alfajk píše:kolik stoji a kde se da koupit ten autentikator ? sem to jeste nekoumal,ale asi si ho taky poridim...i kdyz mozna pockam az me vykradou,potom si ho teprve koupim
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2962
Suport pomohol dostal som vsetko spet ... ako dopadli ty co to hackli nepisal gm. Nikdy som sa neotvoril publik game hram iba s kamosmi. Koluje nazor ze to robia cez chat v hre si ta vytipuju a hacknu. Teraz vdzy ked vleziem do hry prve co je vypinam publik chat.
dneska som este raz overoval comp avastom pro a aj s advaced system care vsetko v poriadku ziadne podozrive aktivity. cize utok musel obist mna ale potom smeroval kde na odosielanie serverov alebo priamo server ? no brutal. neak sa mnozia utoky.
dneska som este raz overoval comp avastom pro a aj s advaced system care vsetko v poriadku ziadne podozrive aktivity. cize utok musel obist mna ale potom smeroval kde na odosielanie serverov alebo priamo server ? no brutal. neak sa mnozia utoky.
To je prostě paranoia. "Hacků" je hodně - protože při znalosti jména a hesla se jednoduše toho využívá. Tady stačí jednoduché zaznamenané makro - nahraný pohyb myši (to je taky důvod proč je vždy vykradena jen aktuální postava).
Pravděpodobně si nějakým způsobem předal svoje přihlašovací údaje nepříteli - nejčastější způsob je, že si buď vyhledáš/něco tě odkáže na stránky co sice vypadají jako blizzard, ale není to blizzard, nebo se přepíšeš při zadávání adresy battle.net / diabloIII a na těch "typosquaterech" nebo na stránkách na které tě odkáže automatické doplňování je podvodná stránka.
Tady existují tahle doporučení:
1) Vyčistit počítač.
2) Pokud si si jistý, že máš čistý počítač - pak změnit heslo k battle.net emailu - na pořádné).
3) Potom změnit heslo na battle.net - na pořádné - a hlavně jiné než máš k poště.
4) Tahle 2 hesla nepoužívat NIKDE jinde.
5) Nikdy, nikdy a ještě jednou nikdy - nezadávat tohle heslo, pokud sám nenapíšeš do adresního řádku "battle.net" a nezkontroluješ si, že to tam zůstalo.
6) Pořídit si authentificator.
Chat klidně můžeš nechat běžet.
To, že máš čistý komp nic neznamená. Login a heslo si možná předal už dříve - a není k tomu třeba ani to, aby něco bylo v tvém počítači, nebo aby byl veden útok na tvůj počítač.Vendetta píše: cize utok musel obist mna ale potom smeroval kde na odosielanie serverov alebo priamo server ?
Pravděpodobně si nějakým způsobem předal svoje přihlašovací údaje nepříteli - nejčastější způsob je, že si buď vyhledáš/něco tě odkáže na stránky co sice vypadají jako blizzard, ale není to blizzard, nebo se přepíšeš při zadávání adresy battle.net / diabloIII a na těch "typosquaterech" nebo na stránkách na které tě odkáže automatické doplňování je podvodná stránka.
Tady existují tahle doporučení:
1) Vyčistit počítač.
2) Pokud si si jistý, že máš čistý počítač - pak změnit heslo k battle.net emailu - na pořádné).
3) Potom změnit heslo na battle.net - na pořádné - a hlavně jiné než máš k poště.
4) Tahle 2 hesla nepoužívat NIKDE jinde.
5) Nikdy, nikdy a ještě jednou nikdy - nezadávat tohle heslo, pokud sám nenapíšeš do adresního řádku "battle.net" a nezkontroluješ si, že to tam zůstalo.
6) Pořídit si authentificator.
Chat klidně můžeš nechat běžet.
Naposledy upravil(a) Xkryspin dne 04.06.2012, 11:57 hod., celkem upraveno 1 x.
Xkryspin dikes za radu/y komp som prebehol a bol cisty a kupil som si aj authentificator takze dufam ze to bude uz stacit.
Určitě bude - přes fyzický / mobile autentifikátor se zatím nedostal nikdo. A je dost pravděpodobné, že se přes něj ani nikdo nedostane.
(u zpráv o prolomení autentifikátorů - pozor na to o jaký typ se jedná - v USA se totiž používá ještě "dial-in" autentifikace - což je něco podstatně jiného, a zvýšení ochrany tímto způsobem je na rozdíl od klíčenky/mobile app. mizivé).
(u zpráv o prolomení autentifikátorů - pozor na to o jaký typ se jedná - v USA se totiž používá ještě "dial-in" autentifikace - což je něco podstatně jiného, a zvýšení ochrany tímto způsobem je na rozdíl od klíčenky/mobile app. mizivé).
Musím se tu podělit o svoji zkušenost s Autentikátorem. Používám mobilní verzi na svém Android telefonu, a zařídil jsem si ho ve chvíli, kdy už mi bylo zle z neustálého měnění hesla a psaní emailů do blizzardího techsupportu. Autentikátor opravdu pomohl a na účet se mi již nikdo nedostal.
Po nějakém čase mě dosti omrzelo neustále spouštět aplikaci a zadávat číslo, tak jsem se rozhodl, že změněné heslo bude dostačující. Protože v jiných aplikacích používám heslo, které mám již dlouho a jsem na něj zvyklý, řekl jsem si, že se v rámci svého battle.net účtu k němu vrátím.
Změnil jsem si heslo zpět na své staré heslo a zrušil zabezpečení autentikátorem.
Během 10 minut se mi zaplnila emailová schránka spamem z blizzardu, jak se někdo pokoušel resetovat heslo, a že mám dočasně zablokovaný World of Warcraft účet, protože jsem se snažil prodávat goldy za reálné peníze.
Závěr?
Spamboti a další automatické programy si rozhodně pamatují stará hesla a permanentně se pokoušejí přihlašovat. Opravdu doporučuji použít minimálně ten Autentikátor, případně používat opravdu dlouhá hesla, která by i těm nejrychlejším počítačům na světě zabrala roky, než by byla rozlousknuta.
Po nějakém čase mě dosti omrzelo neustále spouštět aplikaci a zadávat číslo, tak jsem se rozhodl, že změněné heslo bude dostačující. Protože v jiných aplikacích používám heslo, které mám již dlouho a jsem na něj zvyklý, řekl jsem si, že se v rámci svého battle.net účtu k němu vrátím.
Změnil jsem si heslo zpět na své staré heslo a zrušil zabezpečení autentikátorem.
Během 10 minut se mi zaplnila emailová schránka spamem z blizzardu, jak se někdo pokoušel resetovat heslo, a že mám dočasně zablokovaný World of Warcraft účet, protože jsem se snažil prodávat goldy za reálné peníze.
Závěr?
Spamboti a další automatické programy si rozhodně pamatují stará hesla a permanentně se pokoušejí přihlašovat. Opravdu doporučuji použít minimálně ten Autentikátor, případně používat opravdu dlouhá hesla, která by i těm nejrychlejším počítačům na světě zabrala roky, než by byla rozlousknuta.
ja stale nechapem ako niekto ale moze prist na vas pass
Existuje jednoduchý program, který bych tady mohl napsat během 10 minut. Tento program může dvěma způsoby zjistit tvoje heslo:GrOsO píše:ja stale nechapem ako niekto ale moze prist na vas pass
Brute Force útok - zkouší všechny možné kombinace znaků a čísel.
Slovníkový útok - Podle konkrétního seznamu slov zadává postupně slova ze slovníku a zkouší se s nimi připojit.
Slovníkový útok trvá daleko kratší dobu, protože se porovnávají stovky tisíc slov. Počítači to nezabere moc času.
Brute Force útok je naopak časově velmi náročný, ale stoprocentně účinný. Při délce 8 znaků už nalezení takového hesla trvá větší dobu, ale vše je závislé na rychlosti počítače.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BurrZoust#2804
Celé "kupte si autentificator za dolary" téma je si myslím s*it, který valí do světa obchoďáci z Blizzu
Nechápu jak mi někdo může prolomit heslo, které má 14 písmen a 4 čísla - namixované ...
Omg, keyloggery v pc nemám, pracuju na něm. Je prostě čistý. Heslo jsem neřekl ani mamince.
Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů!
Nechápu jak mi někdo může prolomit heslo, které má 14 písmen a 4 čísla - namixované ...
Omg, keyloggery v pc nemám, pracuju na něm. Je prostě čistý. Heslo jsem neřekl ani mamince.
Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů!
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
No len aby sa Ti to prianie nevyplnilo.. nechápem, čo je na tom zlé, priplatiť si trošku...burrzoust píše: Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů!
Nezaplatil jsem za autentikátor ani korunu. Stačí pohledat na googlu. On ten autentikátor ani není cracklý, prostě stáhnete APK a máte zabezpečení jisté...burrzoust píše:Celé "kupte si autentificator za dolary" téma je si myslím s*it, který valí do světa obchoďáci z Blizzu
Nepamatuju se žeby mě aut. na mobil něco stál. :/
-
- Fallen Shaman
co by na tom bylo špatného ?
Proč bych si připlácel omg? Kupoval jsem si produkt a mám si připlatit aby mi ho neukradli OMG ??!?! WTF ?!?!
To máš takhle: tady ti prodávám skvělou knížku za 1500,-. Hodně si ji užiješ, prostě paráda. Pokud ale nechceš aby se ti ztratila (né tvou vinou,např. že řekneš někomu kde ji máš) kup si ještě tento klíček za dalších 250,-. To je bomba ne! Takhle se ti neztratí A pokud přece jenom, což já jako prodejce knížky, kterou i přesto všechno spravuju a mám v databází, tak si kup třebas další klíček
Pak už máš vlastně jenom dva pokusy abychom ti knížku dali do pořádku To vše za neuvěřitelných 1750,- Páne jo! To jsou služby! Smekám ...
Nechal jsem se trošku unést
EDIT: reagoval jsem na ty, co kupují u xzone nebo přímo u blizzu .
btw, co když ta app právě odesílá někam login ?
GL a HF
Proč bych si připlácel omg? Kupoval jsem si produkt a mám si připlatit aby mi ho neukradli OMG ??!?! WTF ?!?!
To máš takhle: tady ti prodávám skvělou knížku za 1500,-. Hodně si ji užiješ, prostě paráda. Pokud ale nechceš aby se ti ztratila (né tvou vinou,např. že řekneš někomu kde ji máš) kup si ještě tento klíček za dalších 250,-. To je bomba ne! Takhle se ti neztratí A pokud přece jenom, což já jako prodejce knížky, kterou i přesto všechno spravuju a mám v databází, tak si kup třebas další klíček
Pak už máš vlastně jenom dva pokusy abychom ti knížku dali do pořádku To vše za neuvěřitelných 1750,- Páne jo! To jsou služby! Smekám ...
Nechal jsem se trošku unést
EDIT: reagoval jsem na ty, co kupují u xzone nebo přímo u blizzu .
btw, co když ta app právě odesílá někam login ?
GL a HF
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
Koupíš si nový auto a jediná "ochrana" (spíš záchrana) proti ukradení je si připlatit pojistku proti krádeži. Pořídit defend lock, zámek volantu, mobilní sledovací zařízení, atd atd...nic není zadarmo
-
- Fallen Shaman
Ale už se o to auto staráš ty, ne ten prodejce
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
Ta appka login nikam neodesilá protože ho ani neví, prostě jí pustíš a ona vyflusne číslo.