Hack account serverov/mobile autentifikátor ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
sklb
Burning Soul
Re: Hack account serverov/mobile autentifikátor ?

Příspěvek od sklb » 03.06.2012, 20:31 hod.

Imho ste sa vsetci logovali do public hier ci?
Naposledy upravil(a) sklb dne 03.06.2012, 20:31 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 03.06.2012, 20:31 hod.

ke zmene hesla se dostanes az po autentifikatoru a jeste predtim to musis potvrdit(a nebo ti o tom smska prijde? ted nvm) sms zpravou

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 03.06.2012, 20:37 hod.

ale mam na mysli ked niekto ziska nejakym sposobom pass a ten isty pass je aj na tvojom bnet acc a aj emaile tak vlastne moze len deaktivovat authentikator a potom bez authentikatoru sa lognut do hry a okradnut ucet. . . ?
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 03.06.2012, 20:44 hod.

nez udelas cokoliv s uctem,musis pouzit autentikator,takze i kdyz zna samotnej password,neudela nic

sura7
Quill Rat

Příspěvek od sura7 » 03.06.2012, 22:50 hod.

Alfajk píše:kolik stoji a kde se da koupit ten autentikator ? sem to jeste nekoumal,ale asi si ho taky poridim...i kdyz mozna pockam az me vykradou,potom si ho teprve koupim
ja ho koupil zde, levnejsi sem nikde nenasel.

http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2962

Vendetta
Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 03.06.2012, 23:24 hod.

Suport pomohol dostal som vsetko spet ... ako dopadli ty co to hackli nepisal gm. Nikdy som sa neotvoril publik game hram iba s kamosmi. Koluje nazor ze to robia cez chat v hre si ta vytipuju a hacknu. Teraz vdzy ked vleziem do hry prve co je vypinam publik chat.

dneska som este raz overoval comp avastom pro a aj s advaced system care vsetko v poriadku ziadne podozrive aktivity. cize utok musel obist mna ale potom smeroval kde na odosielanie serverov alebo priamo server ? no brutal. neak sa mnozia utoky.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 04.06.2012, 09:23 hod.

To je prostě paranoia. "Hacků" je hodně - protože při znalosti jména a hesla se jednoduše toho využívá. Tady stačí jednoduché zaznamenané makro - nahraný pohyb myši (to je taky důvod proč je vždy vykradena jen aktuální postava).
Vendetta píše: cize utok musel obist mna ale potom smeroval kde na odosielanie serverov alebo priamo server ?
To, že máš čistý komp nic neznamená. Login a heslo si možná předal už dříve - a není k tomu třeba ani to, aby něco bylo v tvém počítači, nebo aby byl veden útok na tvůj počítač.

Pravděpodobně si nějakým způsobem předal svoje přihlašovací údaje nepříteli - nejčastější způsob je, že si buď vyhledáš/něco tě odkáže na stránky co sice vypadají jako blizzard, ale není to blizzard, nebo se přepíšeš při zadávání adresy battle.net / diabloIII a na těch "typosquaterech" nebo na stránkách na které tě odkáže automatické doplňování je podvodná stránka.

Tady existují tahle doporučení:
1) Vyčistit počítač.
2) Pokud si si jistý, že máš čistý počítač - pak změnit heslo k battle.net emailu - na pořádné).
3) Potom změnit heslo na battle.net - na pořádné - a hlavně jiné než máš k poště.
4) Tahle 2 hesla nepoužívat NIKDE jinde.
5) Nikdy, nikdy a ještě jednou nikdy - nezadávat tohle heslo, pokud sám nenapíšeš do adresního řádku "battle.net" a nezkontroluješ si, že to tam zůstalo.
6) Pořídit si authentificator.

Chat klidně můžeš nechat běžet.
Naposledy upravil(a) Xkryspin dne 04.06.2012, 11:57 hod., celkem upraveno 1 x.

Vendetta
Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 04.06.2012, 11:53 hod.

Xkryspin dikes za radu/y komp som prebehol a bol cisty a kupil som si aj authentificator takze dufam ze to bude uz stacit.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 04.06.2012, 12:00 hod.

Určitě bude - přes fyzický / mobile autentifikátor se zatím nedostal nikdo. A je dost pravděpodobné, že se přes něj ani nikdo nedostane.

(u zpráv o prolomení autentifikátorů - pozor na to o jaký typ se jedná - v USA se totiž používá ještě "dial-in" autentifikace - což je něco podstatně jiného, a zvýšení ochrany tímto způsobem je na rozdíl od klíčenky/mobile app. mizivé).

Zrzovous
Quill Rat

Příspěvek od Zrzovous » 04.06.2012, 13:28 hod.

Musím se tu podělit o svoji zkušenost s Autentikátorem. Používám mobilní verzi na svém Android telefonu, a zařídil jsem si ho ve chvíli, kdy už mi bylo zle z neustálého měnění hesla a psaní emailů do blizzardího techsupportu. Autentikátor opravdu pomohl a na účet se mi již nikdo nedostal.

Po nějakém čase mě dosti omrzelo neustále spouštět aplikaci a zadávat číslo, tak jsem se rozhodl, že změněné heslo bude dostačující. Protože v jiných aplikacích používám heslo, které mám již dlouho a jsem na něj zvyklý, řekl jsem si, že se v rámci svého battle.net účtu k němu vrátím.
Změnil jsem si heslo zpět na své staré heslo a zrušil zabezpečení autentikátorem.

Během 10 minut se mi zaplnila emailová schránka spamem z blizzardu, jak se někdo pokoušel resetovat heslo, a že mám dočasně zablokovaný World of Warcraft účet, protože jsem se snažil prodávat goldy za reálné peníze.

Závěr?
Spamboti a další automatické programy si rozhodně pamatují stará hesla a permanentně se pokoušejí přihlašovat. Opravdu doporučuji použít minimálně ten Autentikátor, případně používat opravdu dlouhá hesla, která by i těm nejrychlejším počítačům na světě zabrala roky, než by byla rozlousknuta.

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 04.06.2012, 13:38 hod.

ja stale nechapem ako niekto ale moze prist na vas pass
Obrázek

Zrzovous
Quill Rat

Příspěvek od Zrzovous » 04.06.2012, 13:42 hod.

GrOsO píše:ja stale nechapem ako niekto ale moze prist na vas pass
Existuje jednoduchý program, který bych tady mohl napsat během 10 minut. Tento program může dvěma způsoby zjistit tvoje heslo:
Brute Force útok - zkouší všechny možné kombinace znaků a čísel.
Slovníkový útok - Podle konkrétního seznamu slov zadává postupně slova ze slovníku a zkouší se s nimi připojit.

Slovníkový útok trvá daleko kratší dobu, protože se porovnávají stovky tisíc slov. Počítači to nezabere moc času.

Brute Force útok je naopak časově velmi náročný, ale stoprocentně účinný. Při délce 8 znaků už nalezení takového hesla trvá větší dobu, ale vše je závislé na rychlosti počítače.

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 04.06.2012, 13:54 hod.

Celé "kupte si autentificator za dolary" téma je si myslím s*it, který valí do světa obchoďáci z Blizzu :)
Nechápu jak mi někdo může prolomit heslo, které má 14 písmen a 4 čísla - namixované ...
Omg, keyloggery v pc nemám, pracuju na něm. Je prostě čistý. Heslo jsem neřekl ani mamince.
Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět ;) Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů! :)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 04.06.2012, 14:02 hod.

burrzoust píše: Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět ;) Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů! :)
No len aby sa Ti to prianie nevyplnilo.. nechápem, čo je na tom zlé, priplatiť si trošku...

Zrzovous
Quill Rat

Příspěvek od Zrzovous » 04.06.2012, 14:04 hod.

burrzoust píše:Celé "kupte si autentificator za dolary" téma je si myslím s*it, který valí do světa obchoďáci z Blizzu :)
Nechápu jak mi někdo může prolomit heslo, které má 14 písmen a 4 čísla - namixované ...
Omg, keyloggery v pc nemám, pracuju na něm. Je prostě čistý. Heslo jsem neřekl ani mamince.
Až mě přesto hacknou, dám vám tady vědět ;) Všichni ostatní směle kupujte a supportujte chuďoučký blizzard nákupem dalších výmýslů! :)
Nezaplatil jsem za autentikátor ani korunu. Stačí pohledat na googlu. :D On ten autentikátor ani není cracklý, prostě stáhnete APK a máte zabezpečení jisté...

Freezac
Quill Rat
BattleTag:Freezac

Příspěvek od Freezac » 04.06.2012, 14:05 hod.

Nepamatuju se žeby mě aut. na mobil něco stál. :/

burrzoust
Fallen Shaman

Příspěvek od burrzoust » 04.06.2012, 14:07 hod.

:) co by na tom bylo špatného ?
Proč bych si připlácel omg? Kupoval jsem si produkt a mám si připlatit aby mi ho neukradli OMG ??!?! WTF ?!?! :)
To máš takhle: tady ti prodávám skvělou knížku za 1500,-. Hodně si ji užiješ, prostě paráda. Pokud ale nechceš aby se ti ztratila (né tvou vinou,např. že řekneš někomu kde ji máš) kup si ještě tento klíček za dalších 250,-. To je bomba ne! Takhle se ti neztratí ;) A pokud přece jenom, což já jako prodejce knížky, kterou i přesto všechno spravuju a mám v databází, tak si kup třebas další klíček :P
Pak už máš vlastně jenom dva pokusy abychom ti knížku dali do pořádku :) To vše za neuvěřitelných 1750,- Páne jo! To jsou služby! Smekám ...

Nechal jsem se trošku unést :D

EDIT: reagoval jsem na ty, co kupují u xzone nebo přímo u blizzu ;).
btw, co když ta app právě odesílá někam login ? :)

GL a HF
My BNet profile
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.06.2012, 14:10 hod.

Koupíš si nový auto a jediná "ochrana" (spíš záchrana) proti ukradení je si připlatit pojistku proti krádeži. Pořídit defend lock, zámek volantu, mobilní sledovací zařízení, atd atd...nic není zadarmo :)

burrzoust
Fallen Shaman

Příspěvek od burrzoust » 04.06.2012, 14:11 hod.

Ale už se o to auto staráš ty, ne ten prodejce ;)
My BNet profile
Obrázek

Freezac
Quill Rat
BattleTag:Freezac

Příspěvek od Freezac » 04.06.2012, 14:13 hod.

Ta appka login nikam neodesilá protože ho ani neví, prostě jí pustíš a ona vyflusne číslo.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“