SkalLDa píše:tohle me prijde jako dmnc ale vase vec, vy budete pul roku farmit 2act na infernu. A dotaz budete hrat s kamosem a jemu padne supr vec pro vas, tak mu reknete at si ji necha ze to nepadlo vam, nebo si ji vezmete ? Pokud jo, jakej je pak rozdil oproti tomu si to koupit na aukci
Já aukci nepoužívám a už si pěkně farmím act 1, a budu ještě dlouho. Čekal jsem roky na tuhle hru a nechci ji mít do měsíce hotovou, takže budu farmit třeba rok než to dohraju. Ano je to nepochopitelná demence. A když hraju s kamarádem a on mi hodí co mu padlo co se mu nehodí, nevím, mě to jako aukce nepřijde sory, spíš jako spolupráce a společná zábava. Nemám milión kámošů abych si u nich nechal nadropat nejlepší gear.
edit. Imho ona k nepoužívání aukce trošku pomůže RMAH, většina nejlepších itemů se přesune tam a na gold aukci moc nebudou takže si lidé moc nepomůžou. Hra tím trpí, že má RMAH prodlení kompletní výběr je právě na gold aukci. Až RMAH vyjde tak lidi nebudou tolik kupovat itemy ale více farmit. Myslim si to