Pojďte hrát Diablo bez aukcí
Ahoj,
včera jsem si koupil Diablo 3 (asi se vám bude zdát, že trochu opožděně) a z toho co jsem četl, tak hodně lidí si za goldy kupuje předměty na aukcích, které jsou hodně dobré, a vše s nimi jde jako po másle...
Já jsem zastánce single playeru (i když je teď pouze online) a proto vás vyzývám: Nekupujte věci v aukcích. Všechno si poctivě najděte, a možná právě tehdy se inferno stane skutečně infernem
Kdo se přidá? (nová postava - žádné aukce)
včera jsem si koupil Diablo 3 (asi se vám bude zdát, že trochu opožděně) a z toho co jsem četl, tak hodně lidí si za goldy kupuje předměty na aukcích, které jsou hodně dobré, a vše s nimi jde jako po másle...
Já jsem zastánce single playeru (i když je teď pouze online) a proto vás vyzývám: Nekupujte věci v aukcích. Všechno si poctivě najděte, a možná právě tehdy se inferno stane skutečně infernem
Kdo se přidá? (nová postava - žádné aukce)
Re: Pojďte hrát Diablo bez aukcí
A tie goldy sú odkiaľ?
Já tedy jedu HC a zatím jsem neměl AH nejmenší potřebu využít, takže za mě říkám ano a připojuji se k tobě.
Nějak si neumím představit, že bych si koupil nějaký předmět, vždyť tím bych si to vlastně všechno strašně ulehčil a co z té hry pak budu mít?
Nějak si neumím představit, že bych si koupil nějaký předmět, vždyť tím bych si to vlastně všechno strašně ulehčil a co z té hry pak budu mít?
Třeba na crafting...marian_r píše:A tie goldy sú odkiaľ?
Ahoj.
Zaprve je treba rict, ze jsi si D3 nekoupil vubec pozde, ale spise jeste moc brzy :-)
Co se hrani bez aukce tyce, mas moji plnou podporu (a ze ta neco znamena! :-)) Ja jedu bez aukce od zacatku a pri Tyraelovi prisaham, ze na ni nesahnu i kdybych mel byt posledni clovek na svete, co nedal Inferno.
Zaprve je treba rict, ze jsi si D3 nekoupil vubec pozde, ale spise jeste moc brzy :-)
Co se hrani bez aukce tyce, mas moji plnou podporu (a ze ta neco znamena! :-)) Ja jedu bez aukce od zacatku a pri Tyraelovi prisaham, ze na ni nesahnu i kdybych mel byt posledni clovek na svete, co nedal Inferno.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Aragorn: to rád slyším, jsem zvědavý, jestli to inferno dáš
kdo se chce přidat, hoďte si do podpisu no AH (podle vzoru Aragorna)
...ukažme, že na to máme koule
kdo se chce přidat, hoďte si do podpisu no AH (podle vzoru Aragorna)
...ukažme, že na to máme koule
Hrát bez aukce neni problém kdyby něco padalo ale to že za 120-130 hodin hraní mě padly jenom 3 věci co jsem vyuzil a 1 legendary. Takže bez aukce ani ránu. Bez aukce by tady každý stvrdnul na nightmare já to poprvé hrál bez aukce do 3.Aktu a tam jsem i na normálu chcípal jak hrom za Wiz pač to není dělaný na sílu skillu ale všechno je o výbavě.
Edit: oprava pořád píšu Akce místo Aukce
Edit: oprava pořád píšu Akce místo Aukce
Naposledy upravil(a) DURiN dne 02.06.2012, 08:33 hod., celkem upraveno 1 x.
tohle me prijde jako dmnc ale vase vec, vy budete pul roku farmit 2act na infernu. A dotaz budete hrat s kamosem a jemu padne supr vec pro vas, tak mu reknete at si ji necha ze to nepadlo vam, nebo si ji vezmete ? Pokud jo, jakej je pak rozdil oproti tomu si to koupit na aukci
@ZOMB ahoj to jsem zvedavej jak dlouho budes zdolavat inferno jinak ja jsem zatim nemusel vyuzit aukci mam za sebou normal zatim je pro me vsechno haluz jak se porad pripojuju do public game tak jsem si nebyl jisty jestli uz mam hotovy treti akt a najednou po dvou hodinach me cekal diablo proste sileny a jeste napis build s kterym to skousis
Achievements: 7400 (92%)
DURIN: Tak co podle tvoji teorie delam s melee wizardkou v Infernu ? (nahrano nemam tusim jeste ani 80 hodin a rozhodne nejsem kdovijak skilled hrac). Jestli si to umite pro sebe obhajit, tak fajn, ale imho (necht mne ZOMB opravi pletu-li se) ma tohle tema byt pro lidi, co se podporuji v tom aukce proste nepouzivat a tecka. A nebudu se hadat nebo rikat, ze ti neverim, ale cca 3 pouzitelne veci ze ti padly za 120+ hodin hrani?....
SkaILda: Inferno ma byt nejtezsi obtiznost a ma byt tezce a dlouze odpracovano, ze ji muzes hrat. Takze je naprosto V PORADKU, ze treba budeme farmit mesice nez v nem postoupime. A veci od kamaradu si samozrejme NEBERU, to nejsou moje dropy..
SkaILda: Inferno ma byt nejtezsi obtiznost a ma byt tezce a dlouze odpracovano, ze ji muzes hrat. Takze je naprosto V PORADKU, ze treba budeme farmit mesice nez v nem postoupime. A veci od kamaradu si samozrejme NEBERU, to nejsou moje dropy..
Naposledy upravil(a) Aragorn dne 02.06.2012, 08:40 hod., celkem upraveno 1 x.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Ja teda aukci jeste nepouzil a bez problemu mam 3 postavy na NM pricemz Monk je uz v 3tim aktu NM 11K hp 1200 dps a bez vetsich problemu tak uvidime dal.
Vlastne sem zatim hral celou dobu sam bez neci pomoci myslim si ze to jde a aspon to bude to poradne diablo.
Vlastne sem zatim hral celou dobu sam bez neci pomoci myslim si ze to jde a aspon to bude to poradne diablo.
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
To, že ty chcípáš ve 3.aktu na normál neznamená, že to tak mají i ostatní hráči.DURiN píše:Bez aukce by tady každý stvrdnul na nightmare já to poprvé hrál bez aukce do 3.Aktu a tam jsem i na normálu chcípal jak hrom...
NevezmuSkalLDa píše:...dotaz budete hrat s kamosem a jemu padne supr vec pro vas, tak mu reknete at si ji necha ze to nepadlo vam, nebo si ji vezmete ?
Kazdy ma svuj styl ...ja jsem treba do ah vlezl...az na konci hellu....ale spis jen prodavat...protoze jsem mel preplneny sloty...nechtel jsem tam utratit ani gold ....kdyz jsem vlezl do druheho aktu na inferno a asi po tydnu nezkutecneho farmeni prvniho actu mi nic nepadlo jsem chytl engrage a utratil vsechny goldy v AH ...nejsmutnejsi na tom bylo ...ze mi to stejnak nepomohlo
jak už psal Aragorn: tohle téma je tu pro lidi, kteří nepoužili a ani nehodlají používat AH, aby se podporovali...
osobně si myslím, že si Diablo užijeme víc, když AH používat nebudeme... bude to těžší (a o to vlastně jde, ne? určitě Diablo nehrajete kvůli tomu, abyste se dostali až na konec inferna bez nějakých problémů) a určitě z toho budeme mít větší radost, když se někam dokážeme dostat sami (pokud to berete z pohledu online single player)
DeathHero: build si ještě ujasním během hry, zatím to nemám nijak moc promyšlené...
osobně si myslím, že si Diablo užijeme víc, když AH používat nebudeme... bude to těžší (a o to vlastně jde, ne? určitě Diablo nehrajete kvůli tomu, abyste se dostali až na konec inferna bez nějakých problémů) a určitě z toho budeme mít větší radost, když se někam dokážeme dostat sami (pokud to berete z pohledu online single player)
DeathHero: build si ještě ujasním během hry, zatím to nemám nijak moc promyšlené...
Já aukci nepoužívám a už si pěkně farmím act 1, a budu ještě dlouho. Čekal jsem roky na tuhle hru a nechci ji mít do měsíce hotovou, takže budu farmit třeba rok než to dohraju. Ano je to nepochopitelná demence. A když hraju s kamarádem a on mi hodí co mu padlo co se mu nehodí, nevím, mě to jako aukce nepřijde sory, spíš jako spolupráce a společná zábava. Nemám milión kámošů abych si u nich nechal nadropat nejlepší gear.SkalLDa píše:tohle me prijde jako dmnc ale vase vec, vy budete pul roku farmit 2act na infernu. A dotaz budete hrat s kamosem a jemu padne supr vec pro vas, tak mu reknete at si ji necha ze to nepadlo vam, nebo si ji vezmete ? Pokud jo, jakej je pak rozdil oproti tomu si to koupit na aukci
edit. Imho ona k nepoužívání aukce trošku pomůže RMAH, většina nejlepších itemů se přesune tam a na gold aukci moc nebudou takže si lidé moc nepomůžou. Hra tím trpí, že má RMAH prodlení kompletní výběr je právě na gold aukci. Až RMAH vyjde tak lidi nebudou tolik kupovat itemy ale více farmit. Myslim si to
Teraz sisi nas... Do papule ked beres itemi od kamarata a beres to ako spolupracu tak sa da tak isto brat aj to ked si kupis item z aukce, tiez to mozes brat ako spolocnu zabavu aspolupracu ved tiez len pomahaju inym nabrat eq
Kde máš zaruku že kamarád ten item co ti dal předtím nekoupil v Ah a dropl si lepší? :-)
Ne ale o to nejde každopadně respekt kluci, že do toho jdete to určitě.
Jen jsem se pousmal u těch kteří řikali, že jsou někde na NM a nepoužili Ah :-) Ja Ah začal použivat až na infermo a věřím, že pochopíte proč. Na barbara v Actu I nepadaj takové věci aby jste byly schopni dávat Act II. Leda a to je asi vašim cílem mým ne seknotu se v tom aktu na tak dlouho dokud si tam nenadropujete kompletní IK set a ja nevím co ještě za legendárky a sety. Pak se nám to prodlužuje na roky farmení jednoho a stejného aktu protože druhej bude nehratelnej.
Máte koule fakt, že jo i můj respekt ale upřimně jsem zvědavej jak dlouho vám to vydrží :-) Protože já i když použivám Ah tak budu farmit ještě týdny možná i měsíce než to dojedu za barbara kompletně solo :-) Takže bez Ah fakt good luck mě by se to nechtělo chci si zahrat i další postavy a taky je vymaxovat atd. sehnat si pvp gear atd. :-)
Ne ale o to nejde každopadně respekt kluci, že do toho jdete to určitě.
Jen jsem se pousmal u těch kteří řikali, že jsou někde na NM a nepoužili Ah :-) Ja Ah začal použivat až na infermo a věřím, že pochopíte proč. Na barbara v Actu I nepadaj takové věci aby jste byly schopni dávat Act II. Leda a to je asi vašim cílem mým ne seknotu se v tom aktu na tak dlouho dokud si tam nenadropujete kompletní IK set a ja nevím co ještě za legendárky a sety. Pak se nám to prodlužuje na roky farmení jednoho a stejného aktu protože druhej bude nehratelnej.
Máte koule fakt, že jo i můj respekt ale upřimně jsem zvědavej jak dlouho vám to vydrží :-) Protože já i když použivám Ah tak budu farmit ještě týdny možná i měsíce než to dojedu za barbara kompletně solo :-) Takže bez Ah fakt good luck mě by se to nechtělo chci si zahrat i další postavy a taky je vymaxovat atd. sehnat si pvp gear atd. :-)
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
vzhledem k tomu, že mezi Diablo 2 a 3 byla pauza zhruba 10 let, tak máme zhruba tolik času než vyjde čtyřka
Ale jo nalákali jste mě časem si taky zkusím jednu no Ah postavu :-) je to pro mě další výzva :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Postavy
Softcore:
hihi, ja jedu vse pres aukci, celej gear snad mam pres aukci, kdyz padaj takovy sra*ky tak neni divu ze lidi radsi nakupuji tam...