Příspěvek
od Reitak » 01.06.2012, 10:34 hod.
Pre infernom farmit hell? Kvoli comu? Aby si nasiel spravne itemy? Na co, mas aukciu, kde si tie itemy kupis. Keby nie je aukcie, tak mi 90% hracov este doteraz drtili Hell a na inferno by ani nesiahli, pretoze pokial by padol dobry item, by ubehlo par hodin, dni hrania.
A co tak citam hore dole, tak do Hellu vidim rozne buildy a fakt sa malokto zhoduje, ale na inferno, pokial chces uspiet a dostat sa niekam, tak mnoho ludi sa drzi len 1-2 rovnakych buildov, ostatne stoja za pikatchu.
Ano, je to nevyvazene. Hrat systemom, kde behom 10 minut ty zabijes 1 moba a chcipnes 12x nie je zabava.
Ano, mozes dokola hrat Hell, co mi mozno pride zabavnejsie, pretoze tam sa dopredu dostavam a urcite je tam kopu tazkych lokacii vdaka velkemu poctu rare a sampionov, co na D2 chybalo, tu ich je x krat tolko.
Proste to Inferno mali spravit trocha inak, mozno ten ich dmg je ok, nech ti daju za 5k dmg, suma fuk, ale nech maju trocha menej HP, aspon co sa tyka normalnych potvor, championi a rare nech su silni, aby sa cez ne nedalo tak lahko prejst a o bossoch nehovorim, ti by mali mat raz tolko HP ako rare potvory.
Ked si zoberem vo wow (aj ked som ho dlho nehral), ked sme tam narazili na bossa, tak sme taktizovali co na neho a poviem vam, ze peknu pol hodinu sme ho davali. Priklad na Hell nam Belial padol za 8 minut, celu hru som drzal ja za monka, co som kazdeho spoluhraca revivoval a liecil.