ono se fakt jede: jeden ven, jeden dovnitř. A vzhledem k tomu, že se hra vesele dál a dál prodává, bude to horší a horší.Vinz Clortho píše:Jo ja se lognul hned jak jsem ve dve prisel z prace, od ty doby v pohode hraju. Mam strach se taky odlognout, musim hrat a hrat.....
Technické problémy
Re: Technické problémy
ja končim v šest a vubec to nejde a vvčera to stejny
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maestro#1434
zdravím, většinou jsem trpělivej, ale když už se dva dny po sobě nemůžu přihlásit, tak mě to dost vytáčí.
ach jo.
ach jo.
Nevyplatí se jít na US server? pry tam nejsou takové lagy a dostanu se tam hned.
Má s tím někdo zkušenost?
jak se mam přihlasit přes jinej server
Jo, mám tam postavu, ale ty pingy jsou prostě větší... takže na dlouhodobé hraní asi nic moc, lepší vydržet tohle evropské peklo.Tidus píše:Nevyplatí se jít na US server? pry tam nejsou takové lagy a dostanu se tam hned.
Options - Account - Server region selectionArekt píše:jak se mam přihlasit přes jinej server
Naposledy upravil(a) Kluuk dne 31.05.2012, 18:35 hod., celkem upraveno 1 x.
tak sem v menu dostal error 47 a hodilo mi to login nemám slov
-
- Quill Rat
Tolik nadávek směrem k Blizzardu jsem dlouho neviděl a jak rychle příbívají.. hehe
http://eu.battle.net/d3/en/forum/4436696/
http://eu.battle.net/d3/en/forum/4436696/
Ok dík
Každopádně by mohl být nějaký achievement na errory už jsem měl asi 10 druhů při logování, takže pořád je co objevovat ve hře.
Každopádně by mohl být nějaký achievement na errory už jsem měl asi 10 druhů při logování, takže pořád je co objevovat ve hře.
-
- Quill Rat
Tohle jsem tam teď našel, to musím zkopčít sem:
Andariel - Maiden of Anguish
Duriel - Lord of Pain
Mephisto - Lord of Hatred
Diablo - Lord of Terror
Baal - Lord of destruction
Belial - Lord of Lies
Azmodan - Lord of Sin
Diablo 3 - Lord of Errors
Andariel - Maiden of Anguish
Duriel - Lord of Pain
Mephisto - Lord of Hatred
Diablo - Lord of Terror
Baal - Lord of destruction
Belial - Lord of Lies
Azmodan - Lord of Sin
Diablo 3 - Lord of Errors
Já hrál dneska asi do 4 do rána.. a pohoda.. a ndeska jsme se lognul ve 13:00 a pořád hraju... i když občas je tam lag.. dá se to..:-) Tak přeju hodně štěstí ať se Lognete..:-)
Dneska se to vyplatilo, po chvíli zkoušení sem se dostal do hry hned na to mi padla použitelná legendární kuš, 2min nato DC a konec už se tam nedostanu.
Včera jsem si kvůli error 37 vůbec nezahrál, až dnes odpoledne chvíli a ted se chci připojit a error 37, fakt totální čuráci z blizzardu!
-
- Quill Rat
Tak nenadávejte tady, ale na jejich support, založte si ticket. Čím více lidí je bude prudit tam, tím lépe:
https://eu.battle.net/support/en/ticket/status
No wow,to je chaos,každopádně,taky mám problémy,jde o to že to neuvěřitelně laguje,což nechápu,internet super, jede v cajku,teď už se nelognu ani na EU ,blázinec...nehratelný,5 min. si zahraju ,pak jakmile vidím že skilly prostě vidět nejsou tak si uvědomím že je to ztracený(ukonceni hry s nadhernym upozorneni o tom jak se mi ztartilo pripojeni)...pff..nějaký typy? prosím?
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
maestro píše:Tak nenadávejte tady, ale na jejich support, založte si ticket. Čím více lidí je bude prudit tam, tím lépe:
Já už je prudit nemůžu č*rák zku*vený, zabanovali mi account na 6 dní, že jsem na ně moc sprostý.
dostalo se mi této automatické odpovědi:maestro píše:Tak nenadávejte tady, ale na jejich support, založte si ticket. Čím více lidí je bude prudit tam, tím lépe:
Our servers will send an Error 37 message when they are under heavy load. If you are not able to log into Diablo III and receive an Error 37 message, try logging in again. It may take several login attempts before you successfully connect.
akorát nevím co je to "several" protože doteď jsem si myslel, že to znamená "několik" asi jsem špatně pochopil význam
Přes americký servery to jede. Sice musí člověk počítat s tím, že pokud tam nemá žádnou postavu, tak si vše sjede od začátku (což není na škodu :-D) .
Jinak jsem zkoušel servery na asii ale tam to chce stahovat patch a hned mě to vyhodí ze hry do woken a zahlásí "program přestal pracovat".
Jinak jsem zkoušel servery na asii ale tam to chce stahovat patch a hned mě to vyhodí ze hry do woken a zahlásí "program přestal pracovat".
damicius: Blizzard má specifickou terminologii, viz třeba Soon(tm). Takže several může být i 100+
prostě počkat pár týdnůdanny píše:No wow,to je chaos,každopádně,taky mám problémy,jde o to že to neuvěřitelně laguje,což nechápu,internet super, jede v cajku,teď už se nelognu ani na EU ,blázinec...nehratelný,5 min. si zahraju ,pak jakmile vidím že skilly prostě vidět nejsou tak si uvědomím že je to ztracený(ukonceni hry s nadhernym upozorneni o tom jak se mi ztartilo pripojeni)...pff..nějaký typy? prosím?
buď blizzard zareaguje na počet hráčů a navýší kapacitu serverů
nebo počet hráčů nas..ných neustálými technickými problémy při hraní single playeru opadne na počet, který poddimenzované servery zvládnou.
Každopádně ke hře bez větších problémů se dostaneme imho tak v červenci.