Technické problémy
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Doufam ze me to taky nevykopne, jsem loglej uz nekdy od odpoledne a normalne hraju. Dokonce i latence je tak 40ms kdyz se sem lidi nemuzou dostat
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Re: Technické problémy
Tak sem si k tomu teď sedl, že si před spanim zahraju a vypadá to, že se místo toho vyspim. Snad to do zítra dají dohromady...
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zakrikl, uz me to taky vykoplo ze hry
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
tak jsem hrál 3 hodky a muj dementni internet provider měl na 10s výpadek!!!samozřejmě se zpět nemůžu lognout ...welcome Error 37
to nemusel být provider, spoustu hráčů to vykoplo taky a zas se nemůžeme lognoutrooper píše:tak jsem hrál 3 hodky a muj dementni internet provider měl na 10s výpadek!!!samozřejmě se zpět nemůžu lognout ...welcome Error 37
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
tak sem 15 minut hrál....
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Je ale vtipné, že zrovna Blizzard nasadil opravu. Opravdu banda idiotů. Vývoj retardů a testeři na hranici demence. Na druhou stranu, nehraní má své výhody, konečně si dám pauzu.
Po WoW bych očekával, že zatížení bude ten nejmenší problém.
Grammator: i když tvé rozhořčení chápu, kroť se... pokud chceš jen nadávat, tak si třeba doma rozmlať všechno nádobí, ale nedělej bordel na fóru...
Po WoW bych očekával, že zatížení bude ten nejmenší problém.
Grammator: i když tvé rozhořčení chápu, kroť se... pokud chceš jen nadávat, tak si třeba doma rozmlať všechno nádobí, ale nedělej bordel na fóru...
Naposledy upravil(a) st.ranger dne 30.05.2012, 21:18 hod., celkem upraveno 1 x.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Petice servery nenahodí... na jednu stranu chápu celkovou zátěž, když tolik lidí hraje, na druhou stranu to není jejich první party, tak by na to mohli být připravení a trochu dýl jet public betu... taky nemám tolik času, abych si mohl dovolit hodinu vysedávat u diabla a zkoušet se připojit, když příjdu domů, chci si zahrát...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Už někdo z blizzu (myslím, že to byl dokonce tweet) říkal, že ta petice nic neřeší. Že počet podepsaných lidí je brutálně nižší než počet lidí, kteří mají na účtu d3.
Grammator: Taky chápu nápor na servery. Ale proč v US proběhlo vše vpořádku a EU/Asia problémy? Podle mě je to problém počtu serverů, protože si myslím, že v US jich mají podstatně více.
Grammator: Taky chápu nápor na servery. Ale proč v US proběhlo vše vpořádku a EU/Asia problémy? Podle mě je to problém počtu serverů, protože si myslím, že v US jich mají podstatně více.
Taky se přidávám error 37 ....a když se po x pokusech dostanu do hry..tak mě to po chvíli násilně vyhodí do menu...a nebu úplně na login.. =/ jáj ... tolik peněz za hru a pak si ji člověk nemůže ani zahrát když má chuť a čas...=) =/
Tak radost byla předčasná, zkusil jsem logout (blbej nápad, ale mám v plánu jít spát) a zase 37
Dneska jsem koupil diablo originálku... a svě te div se hra jede v pohodě na potřetí jsme se teď lognul... podle mě ten starter byl nějákej omezenej...
mno, tak jsem teda HODNĚ naštvanej!!! :/
měl jsem za to, že Blizz měl ty hry vždycky po technický stránce krásně vyladěný, že jeli i na hodně low pc...
SC2 jsem nainstaloval i spustil naprosto v pohodě, třebaže jsem musel jet na nižší detaily... wowko jsem zase měl pomalu na full
ale že D3 ani nenainstaluju, protože jsem prej pod """required settings""", nebo co to tam psalo?
grafarnu na to mam, paměť taky... jenom místo procesoru 2.8 GHz mam 2.2
jako neříkejte mi, že D3 od Blizzu, mistra v tomhle dolaďování... je náročnější než Skyrim, kterej mi jel? sice na nejnižší detaily, ale hrát se to dalo v poho
tak bezva, hru asi prodam nějakýmu kamarádovi a Diablo sbohem!
měl jsem za to, že Blizz měl ty hry vždycky po technický stránce krásně vyladěný, že jeli i na hodně low pc...
SC2 jsem nainstaloval i spustil naprosto v pohodě, třebaže jsem musel jet na nižší detaily... wowko jsem zase měl pomalu na full
ale že D3 ani nenainstaluju, protože jsem prej pod """required settings""", nebo co to tam psalo?
grafarnu na to mam, paměť taky... jenom místo procesoru 2.8 GHz mam 2.2
jako neříkejte mi, že D3 od Blizzu, mistra v tomhle dolaďování... je náročnější než Skyrim, kterej mi jel? sice na nejnižší detaily, ale hrát se to dalo v poho
tak bezva, hru asi prodam nějakýmu kamarádovi a Diablo sbohem!
jen to prodej cim min lidi na serverech tim lip btw mam taky 2,2GHz procesor a v klidu..
vylepsi si ten mobil na kterym to zkousis hrat nebo co to mas za srot a nebrec
vylepsi si ten mobil na kterym to zkousis hrat nebo co to mas za srot a nebrec
Mě se to stalo taky . V Program Files/Diablo III /Updates/...stačilo smazatEva píše:Prosím, prosím, poraďte mi, spustila jsem hru... stejně jako vždycky a nemůžu se dostat ani do hlavního menu. Píše mi to.... Initializing... a pak Error: The File "/Applications/DiabloIII/Updates/D3-0-9749-OSX-final.MPQ" appears to be corrupt. You may download this file again.
Vždycky mi to zavře celou hru... proč? Mám to zaplacené, nainstalované, včera jsem v klidu hrála. Už mě to fakt nebaví. Třeba Error 37 je dementní, ale aspoň vím, že ta hra jede, jenom je problém na serveru. Nechápu, co mám znova instalovat!!!! ((( Prosím o radu. Díky. E
d3-0-9749Win-final.MPQ ...A on si ten Updates stáhl znovu.
Díky, Quill Rat!!!!!! Jedééé!!!! DDD Fakt moc díky!!!! DDDD Idu pařit, dneska mám volno!!!!!! Jooooo!!!!!!