Otázky a Odpovědi
Je to CTRL.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mammamiaa#2645
Re: Dotazy ohladom D3
Dotaz :
Když se rozhodnu navštívit první město na obtížnosti normal (jsem na hell v prvním městě), co to znamená? Přijdu o všechny questy, resp. budu si muset všechno projít znova???
Když se rozhodnu navštívit první město na obtížnosti normal (jsem na hell v prvním městě), co to znamená? Přijdu o všechny questy, resp. budu si muset všechno projít znova???
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.
Nebudeš muset dělat nic. Pak si akorád zase změníš quest a obtížnost stejně jako to uděláš když se budeš vracet na Normal...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Teoreticky, pokud bych dohrál Inferno bez dosažení 60. levelu, zkazil bych postavu, protože dohráním obtížnosti nebo questu již nedostávám z respawnovaných monster zkušenosti. Ale možná proto je k dispozici questy opakovat. Moc nerozumím tomu uzavření nabývání zkušeností.
st.ranger: moc nerozumím tomu co jsi napsal, ale dohrát inferna před dosažením lvl60 je nereálný, na inferno tě to pustí až když máš lvl60 stejně tak na hell nemůžeš dokud nemáš lvl50.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli by třeba fungovalo, když budu otvírat nějakou truhlu, tak bych si přehodil věci na Magic find. Zatím jsem to zkoušel a na MF jsem měl něco přes +100%, ale zatím žádná sláva ani žádný rare...
chtěl bych se zeptat jestli by třeba fungovalo, když budu otvírat nějakou truhlu, tak bych si přehodil věci na Magic find. Zatím jsem to zkoušel a na MF jsem měl něco přes +100%, ale zatím žádná sláva ani žádný rare...
ZH6: určitě to funguje, vyplatí se to hlavně na otvírání těch velkých zlatých truhel.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
ZH6: Tyk můžeš dělat to, že domlátiš bosse nebo elitry třeba na 5% HP, pak rychle přehodíš EQ na MF a zabiješ. MF se ti započítá a ten fight není těžší, protože MF gear nemáš po celou dobu.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Nevím, kam s tím, ale docela by mě zajímalo, zda je někdo držitelem té úžasné limitované příručky ke hře. Pokud to teda vůbec vyšlo.
Myslíš tuhle? http://www.amazon.co.uk/Diablo-Limited- ... 259&sr=8-2
Tu mám.
Tu mám.
Jak funguje prosím získávání zkušenosti, když hraje hráč na lvl 1 a druhý hraje na lvl 40. Hraje se od začátku na normal.
Resp. jsem to takto hrál a zkušenost hráče na prvním levelu téměř vůbec nerostla. Zkušeonost dostal pouze za splněný quest, ale za zabití nestvůry někdy vůbec nic.
Výše zkušenostních budů se odvíjí od levlu nejvyšší hráče??
Já měl za to, že hráč na lvl 1 bude dostávat standartní zkušenost a hráč na lvl 40 žádnou. (hovořím pořád o hře na normal a to od počátku).
Resp. jsem to takto hrál a zkušenost hráče na prvním levelu téměř vůbec nerostla. Zkušeonost dostal pouze za splněný quest, ale za zabití nestvůry někdy vůbec nic.
Výše zkušenostních budů se odvíjí od levlu nejvyšší hráče??
Já měl za to, že hráč na lvl 1 bude dostávat standartní zkušenost a hráč na lvl 40 žádnou. (hovořím pořád o hře na normal a to od počátku).
ahoj mam mozna blby dotaz jak se vytvari hra nebo vyhledava kdyz dam public game automaticky me to prihlasi nekam ale ja bych si chtel vyhledat hru kde je hodne hracu jak se to dela??
Achievements: 7400 (92%)
@mafian89 aha to to je super tekze si s kamaradem zahraju diky nahode
Achievements: 7400 (92%)
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Normalne ho pres BattleTag vem do party a klasicky spuste hru pres resume game
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Přesně jak píše Vinz, přidej si ho do friend listu a pak ho pozvy do hry, nebo pozve on tebe nebo nechá povoléné quick join a kdykoliv, když bude hrát, tak budeš mít v menu nabídku k rychlému připojení do jeho hry
Po dlouhé době zdravím a posílám dotaz. Je možné hrát d3 z jedné IP adresy víckrát, tak jak to bylo možné u D2?
Mám na mysli login na stejný účet, z jiného počítače, ze stejné ip adresy... A zároveň tedy setkání více postav ve hře.
Mám na mysli login na stejný účet, z jiného počítače, ze stejné ip adresy... A zároveň tedy setkání více postav ve hře.