První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Vinz Clortho
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Vinz Clortho » 30.05.2012, 12:51 hod.

Hezky tady toho pns krmíte, jen co je pravda :D
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 30.05.2012, 13:02 hod.

Vinz Clortho píše:Hezky tady toho pns krmíte, jen co je pravda :D
tak mi to napiste, ja moc rad najdu na d3, neco co bude stat za to, alespon neco maleho co me bude motivovat abych to inferno dohral, ja uz nic nenachazim, po 5min ve hre je to proste pryc, nic co by me tahlo dal... opravdu vam budu vdecnej...

Vinz Clortho
Fallen Shaman
BattleTag:Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 30.05.2012, 13:06 hod.

pns: neuvazoval jsi o tom, ze kdyz te D3 nebavi, ze bys sel proste hrat jinou hru? Nejlip bys taky udelal, kdybys prestal chodit i sem na web.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 30.05.2012, 13:06 hod.

to haters: Hateři = od slova hate = nenávidět. Čili pokud mě někdo chytá za slovíčko a tvrdí, že není hater, pak tedy ať si uvědomí, zdali na D3 řekl i něco pozitivního. Skládá-li se jeho kritika (která je pozitivní x negativní) pouze z ustálených slovních spojení "D3 je fakt blbost", "blbej skill systém", "blbej atribut systém", "D3 je fail" a "D2 nesahá D3 ani po kolena"... kdepak v tom vidíte něco pozitivního? Něco jako "ale na druhou stranu líbí se mi...."? Pokud tam nic takovýho není a kritika je jenom negativní = haters.;)

Trochu nechápu ty, co si potřebují ulevit, jak se jim D3 nelíbí, že chodí sem na tyto stránky a na toto fórum, kde je drtivá většina lidí velkými fandy D3 a kde se asi nesetkají s pozitvní odezvou. Fajn, jak jsem říkal: kritizovat můžete, ale správná kritika by se měla skládat z + a -. A takový tady nikdo neodsuzuje. Jenom mě štvou ti, co si sem přijdou jak velká voda, vyplodí nesmysly, o kterých ani nepřemýšleli, zkritizujou, co se zkritizovat dá, ještě chybí se podepsat "D3 fandové, jste fakt chudáci, když se vám tahle sra*ka líbí", aby bylo dokonáno jest.

to pns: Pokud to bereš tak, pak myslím, že poslední hra, která zasáhla do RPG světa a přidala originální prvek, byl snad Oblivion. Jenže bavíme se o nových prvcích vůči D2, ne vůči všem RPG hrám (pač v nich už zřejmě nic novýho nevymyslíš). Tím je aukce, tím je systém skillů a skill run, crafting, nephalem valor atd.

EDIT: Btw, D3 podle mě nemělo za cíl "být revoluční hrou", kdy recenzenti budou solit samý 10/10. Nemá to být hra, kři které se posadíš na pr*el, vylezou ti oči z důlku a začneš se nekontrolovatelně třást jako narkoman v posledním stádiu. D3 má být důstojným nástupcem D2, které spíše posadí na pr*el fanoušky Diablo série než prosté non-Diablo smrtelníky. Někoho to posadilo, někoho ne. Já když jsem dozvěděl o vyhlášení vývoje D3, věděl jsem, že takovej titul se zkazit nemůže.
Obrázek

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 30.05.2012, 13:25 hod.

Vinz Clortho píše:pns: neuvazoval jsi o tom, ze kdyz te D3 nebavi, ze bys sel proste hrat jinou hru? Nejlip bys taky udelal, kdybys prestal chodit i sem na web.
na d3 jsem se strasne tesil, ani nevis jak moc, i dovolenou jsem mel uz vyrizenou a potom prichazi jedna rana za druhou, uz po normalu mas pocit ze je neco spatne, ale doufas ze se to zlepsi a ono nic, nic neprichazi a spise se objevuji a kupi veci, co te od hrani jeste odradi.. tohle jsem u d1 a d2 nezazil, spise naopak..

a ja tu reaguji jen na veci ktere tu lide pisi a vubec nevi o cem mluvi, vzdyt si to precti zpet...

exofus
Fallen Shaman

Re: myslim ze tenhle to rekl za nas za vsechny co se nechcem

Příspěvek od exofus » 30.05.2012, 13:32 hod.

+1 moje slova ten típek vystihl přesně moje pocity ze hry, a děje se tak u všech "activision her"(stačí se podívat jak zrabovali HOMAM sv*ně) možná jsem hater a nebo už nejsem mladý najivní fanboy který nevidí jak z lidí tahají peníze nevím jak vy ale začínám fandit Biowaru jedině tam se mi zdá že nehulej to co včichni v blizzu - nebo teprve pomalu začínají (až vydají 10 datáč na tu svou mmorpg nevím jetli bude lidem jako já stát za to hrát - zato manželka jim poděkuje)

kutik
Quill Rat

Příspěvek od kutik » 30.05.2012, 13:39 hod.

exofus píše:
+1 moje slova ten típek vystihl přesně moje pocity ze hry, a děje se tak u všech "activision her"(stačí se podívat jak zrabovali HOMAM sv*ně) možná jsem hater a nebo už nejsem mladý najivní fanboy který nevidí jak z lidí tahají peníze nevím jak vy ale začínám fandit Biowaru jedině tam se mi zdá že nehulej to co včichni v blizzu - nebo teprve pomalu začínají (až vydají 10 datáč na tu svou mmorpg nevím jetli bude lidem jako já stát za to hrát - zato manželka jim poděkuje)

Njn je to smutné, ale ono asi dělat hry se nevyplatí a nebo Vivendy platí neskutečný prachy, že jim někdo prodá Vynášející blizz a nebo po 3DO HOMAM který dopadl tak, jak dopadnou další hry.

Fakt je to na houby. Ale dokud to budou lidi kupovat nic se nezmění.

A pravda maník to vystihl skvěle.
Naposledy upravil(a) kutik dne 30.05.2012, 13:43 hod., celkem upraveno 1 x.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 30.05.2012, 13:43 hod.

Bacha s tou kritikou, za chvilu z vas niekto za to spravi idiotov. :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

kikopp
Quill Rat
BattleTag:Mastipuska#2338
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kikopp » 30.05.2012, 13:44 hod.

pns píše:
kikopp píše:@Luc
@pns D3 je novým poňatím akčných rpg veľmi zaujímavý kúsok a osobne hodnotím 90% takže určite to posúva tento žáner dopredu
napis mi s jakymi NOVÝMI prvky AKCNÍHO RPG d3 prichazi, CO BLIZZ VYMYSLELI A OBOHATILI TIM HERNI PRUMYSL...

pozn:
-co blizz neukradli, bych poprosil, aby si mi tu zbytecne nevyjmenovaval, co uz jsme si zahrali nekde jinde..
-a jen doufam, ze vis co znamena RPG..
možnosti coopu? každý má vlastný loot, portovanie sa na hráča, healovanie cez orby? friend list, možnosť ľahko sa na coop dostať založíš public game/joineš niekoho)? to ti je málo?

a čo talenty? systém rún? rozdelenie na aktívne a pasívne pričom môžeš kombinovať ľubovolne bez toho aby si musel levelovať char (a nemusel používať editor statov ako v D2)?

rozšírilo príbeh, podanie companionov - ich hlášky (napr v 4.akte ti spločníčka uprostred krvavého kúpeľa zadrie že sa jej páčia kvety), môžeš im vyberať talenty?

a tých vecí je tam oveľa, oveľa viac len treba otvoriť oči...

a zamysli sa nad jednou vecou - že napr wolfenstain alebo doom boli revolučné hry pretože definovali žáner...ale pokračovania takú revolúciu asi neurobia, to je logické, a D3 neurobilo revolúciu ale jednoznačne posunulo žáner ARPG vpred, to ti povie aj kritika aj recenzenti aj bežní hráči bez toho aby dostali niečo do vreciek ;-)

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 30.05.2012, 13:50 hod.

kutik píše:
exofus píše:

Njn je to smutné, ale ono asi dělat hry se nevyplatí a nebo Vivendy platí neskutečný prachy, že jim někdo prodá Vynášející blizz a nebo po 3DO HOMAM který dopadl tak, jak dopadnou další hry.

Fakt je to na houby. Ale dokud to budou lidi kupovat nic se nezmění.

A pravda maník to vystihl skvěle.
Přesně tak dokud to budou lidi kupovat nezmění se nic a nejhorší na tom je že doma musím D3 chválit protože říct ženě že D3 je ho*no tak mě zabije už jen pohledem když na to padla skoro 2 tydenní dovolená :D (ale to je jen moje osobní mínus :D)

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 30.05.2012, 13:53 hod.

kikopp píše:
pns píše:
kikopp píše:@Luc
@pns D3 je novým poňatím akčných rpg veľmi zaujímavý kúsok a osobne hodnotím 90% takže určite to posúva tento žáner dopredu
napis mi s jakymi NOVÝMI prvky AKCNÍHO RPG d3 prichazi, CO BLIZZ VYMYSLELI A OBOHATILI TIM HERNI PRUMYSL...

pozn:
-co blizz neukradli, bych poprosil, aby si mi tu zbytecne nevyjmenovaval, co uz jsme si zahrali nekde jinde..
-a jen doufam, ze vis co znamena RPG..
možnosti coopu? každý má vlastný loot, portovanie sa na hráča, healovanie cez orby? friend list, možnosť ľahko sa na coop dostať založíš public game/joineš niekoho)? to ti je málo?

a čo talenty? systém rún? rozdelenie na aktívne a pasívne pričom môžeš kombinovať ľubovolne bez toho aby si musel levelovať char (a nemusel používať editor statov ako v D2)?

rozšírilo príbeh, podanie companionov - ich hlášky (napr v 4.akte ti spločníčka uprostred krvavého kúpeľa zadrie že sa jej páčia kvety), môžeš im vyberať talenty?

a tých vecí je tam oveľa, oveľa viac len treba otvoriť oči...

a zamysli sa nad jednou vecou - že napr wolfenstain alebo doom boli revolučné hry pretože definovali žáner...ale pokračovania takú revolúciu asi neurobia, to je logické, a D3 neurobilo revolúciu ale jednoznačne posunulo žáner ARPG vpred, to ti povie aj kritika aj recenzenti aj bežní hráči bez toho aby dostali niečo do vreciek ;-)
ja se uz nechci dohadovat, pokud tohle myslis, ze je posun v arpg zanru, tak no radsi nic :) ale jak uz jsem psal nekomu jinemu, at vam tohle nadseni vydrzi, treba si to nekdy za rok na to inferno dojdu, az pozapomenu jak prazdna hra to je... gl :)

kikopp
Quill Rat
BattleTag:Mastipuska#2338
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kikopp » 30.05.2012, 13:56 hod.

pns tak povedz aká iná hra posuluna žáner ARPG vpred.... torchlight ktorý je totálnou kópiou diabla? :)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 30.05.2012, 14:10 hod.

kikopp píše:pns tak povedz aká iná hra posuluna žáner ARPG vpred.... torchlight ktorý je totálnou kópiou diabla? :)
Totalnou kopiou diabla od povodnych tvorcov diabla :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 30.05.2012, 14:58 hod.

,,exofus Přesně tak dokud to budou lidi kupovat nezmění se nic a nejhorší na tom je že doma musím D3 chválit protože říct ženě že D3 je ho*no tak mě zabije už jen pohledem když na to padla skoro 2 tydenní dovolená (ale to je jen moje osobní mínus ),,

No vidis tu to mas podobne :)) vsetci tu vieme ze Diablo 3 je skutocne fail a hra na h..vno ale tu na tomto fore musis Diablo 3 chvalit a pisat aka je to genialna hra inak ta fanboyi budu oslovovat ze si hater a admini (Uber Fanboyi) ti budu mazat prispevky:))
Ups..No to som si teraz zavaril :) zase mi bude vynadane do nevdacnych cobolakov haterov a trollov.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 30.05.2012, 15:11 hod.

Víte co nechápu? Proč dospělí lidi (předpokládám když většina z nás už pracuje) chodí na tohle forum jenom aby mohli nadávat jak je DIII špatný?? Kdyby mě se DIII nelíbilo tak to odinstaluju, hodim krabici do skříně, zanadávám si co sem to za vola, co sem si to koupil a tím pro mě DIII zhaslo. Ale rozhodně bych nevysedával na forech o hře, která se mi nelíbí...To se v životě opravdu tak nudíte???

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 30.05.2012, 15:21 hod.

Helljovany píše:Víte co nechápu? Proč dospělí lidi (předpokládám když většina z nás už pracuje) chodí na tohle forum jenom aby mohli nadávat jak je DIII špatný?? Kdyby mě se DIII nelíbilo tak to odinstaluju, hodim krabici do skříně, zanadávám si co sem to za vola, co sem si to koupil a tím pro mě DIII zhaslo. Ale rozhodně bych nevysedával na forech o hře, která se mi nelíbí...To se v životě opravdu tak nudíte???
Jo jsem v práci a nuuuuda tak jsem tady zašel ale neboj nezdržím se dlouho,a proč to hraju?Z nostalgie profachal jsem D1, hellfire,D2 ,LOD a D3 mi ve sbírce nesmí chybět :DD je to jako když jsem začal hrát MM projel jsem 6 a už jsem se vezl :D 7,8,9 a i dark messiah :D ale žádná z nich nebyla tak prázná a hrabivá jako tenhle styl D3,Je to jako hezká holka s velkýma koz*ma kterou strašně chceš ale když jí dostaneš do postele příjdeš na to že nic neumí(asi znáš typy holek jooo jsem kočka takže si tady lehnu a ty s snaž :D a když ne tak mi věř že to příjde :D - jestli takovou sbalíš) tak asi takhle mi příjde D3

Spyder
Quill Rat

Příspěvek od Spyder » 30.05.2012, 15:49 hod.

exofus píše: Je to jako hezká holka s velkýma koz*ma kterou strašně chceš ale když jí dostaneš do postele příjdeš na to že nic neumí(asi znáš typy holek jooo jsem kočka takže si tady lehnu a ty s snaž :D a když ne tak mi věř že to příjde :D - jestli takovou sbalíš) tak asi takhle mi příjde D3
Ten život je ale nespravedlivej :D

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 30.05.2012, 15:53 hod.

To taky dost dobře nechápu, když mě hra nebaví tak ji prostě nehraju i když jsem si jí zaplatil, takových her už bylo co po chvilce hraní skončili ve skříní a už jsem se k nim nikdy nevrátil. Zajímavý kolik lidí tady píše jak je hra špatná ale hrají ji pořád. to si trošku protiřečí. :)
Naposledy upravil(a) Baglik dne 30.05.2012, 15:56 hod., celkem upraveno 1 x.

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 30.05.2012, 15:54 hod.

Spyder píše:
exofus píše: Je to jako hezká holka s velkýma koz*ma kterou strašně chceš ale když jí dostaneš do postele příjdeš na to že nic neumí(asi znáš typy holek jooo jsem kočka takže si tady lehnu a ty s snaž :D a když ne tak mi věř že to příjde :D - jestli takovou sbalíš) tak asi takhle mi příjde D3
Ten život je ale nespravedlivej :D
Ale nee,proč?Stačí jen počkat ona příjde s velkým výstřihlem a miničkem,pěkně si klekne a poprosí o druhou šanci no a co bych to byl za chlapa kdybych odolal :D(ale jestli na diablo 4 budu čekat dalších 12 let tak se na to vy*eru :D a né že ne fakt kua ale to nehrozí vzhledem k hrabivosti activisnu bude datáč za rok nebo dva a čtyřka jeeej na té už se pracuje :DD)

Kittim
Quill Rat
BattleTag:Gotrek#2160

Příspěvek od Kittim » 30.05.2012, 15:57 hod.

sklb píše:
kikopp píše:pns tak povedz aká iná hra posuluna žáner ARPG vpred.... torchlight ktorý je totálnou kópiou diabla? :)
Totalnou kopiou diabla od povodnych tvorcov diabla :p
OT: A proto muzou copy & paste? :roll:
Člověk se dá urazit i mezi řádky. Není potřeba na někoho nadávat přímo ;)

Zamčeno

Zpět na „Obecně“